Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν είχα διαβάσει τα σχόλια των συναγωνιστών, πήγα έτσι χωρίς να ξέρω γιατί κάνει άψογο σαλονάρισμα είναι δε το κορμάκι της λαχταριστό όσο τίποτε, η δε γειτονία δεν είχε να προσφέρει τίποτα σαν εναλλακτική. Ήταν μονόδρομος.
Είχα μεγάλη αναμονή λόγω κίνησης μου ήρθε μέσα χαμογελαστή φορώντας δίχτυα ενώ στο σαλόνι πριν ήταν με ένα κορσεδάκι. Κατέβασε το πάνω ώστε να ξεχυθούν τα τελειότερα στηθάκια που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Ελάχιστα χάδια και ντύσιμο με καπότα πριν σηκωθώ αλλά το έκανε τελετουργικά, αργά προσπαθώντας να είναι αισθησιακή και δεν ενόχλησε αντιθέτως μάλιστα βοήθησε την ανόρθωση.
Η πίπα ήταν αργή άλλοτε βαθιά άλλοτε ρηχή άλλοτε με χέρια άλλοτε χωρίς ξαφνικά παλινδρομούσε βίαια και μετά το έβγαζε κάνοντας ένα εκνευριστικό "ποπ" που με ξενέρωνε.
Ηθελα μία σταθερή παλινδρόμηση από ένα σημείο και έπειτα αλλά δεν την είχα δεν την ζήτησα μου έκανε ένα σχόλιο για το μισοσήκωμα "τώρα θα σηκωθεί" της είπα την βούτηξα και την γύρισα στα 4 απολαμβάνοντας την θέα από το μικρό της κωλαράκι
όπου βάζοντας τον ανακάλυψα και εγώ πόσο στενή είναι, ήταν τέλεια η στάση της ώστε να μπαίνω βαθιά και να χουφτώνω τα "state of the art" bβυζάκια της.
Θα τελείωνα αλλά σκέφτηκα να την απολαύσω και άλλο οπότε σταμάτημα στο κρίσιμο σημείο και γύρισμα ανάσκελα, φάνηκε ότι της την έσπασα (στα @@ μου) γιατί ήθελε να ξεμπερδεύουμε και έτσι μου ψιλοτραβιόταν όταν έγλυφα τις ρόγες της. Η υπέροχη αίσθηση συνεχίστηκε και ας ήταν το κωλ%&#@@$%&δίχτυ που δεν επιτρέπει να απολαύσεις το νεανικό δερματάκι της, έως το τέλος.
Χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε βιαστικά.
Γενική εντύπωση καλή είναι φοβερό πιπινάκι αλλά δεν ξαναπάω. Απλό safe sex το οποίο το παίρνω και από την ΤζωρτζιανοΝτιανοΓκάμπι παρέα του μεταξιού για τα μισά λεφτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού