Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από αρκετά χρόνια αυτό το πρωινό της Δευτέρας 9ης Ιουλίου 2012 έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής. Επέστρεψα, και ήταν η πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της κοινότητας, εκεί όπου ως νεαρός φοιτητής ανδρώθηκα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν μια βόλτα πίσω στο παρελθόν και θαρρείς που τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον όσον αφορά τα οικήματα. Στενάχωρα ημιυπόγεια που στο σαλόνι τους τα περισσότερα έχουν εκείνη την στρόγγυλη σφαίρα με καθρεφτάκια που διακοσμούσε τις disco της δεκαετίας του 80.

Μετά από μια σχετικά σύντομη βόλτα κατέληξα στη αγκαλιά της πολύ όμορφης Ελληνίδας Σαλονικιάς Άννας.
Μελαχρινή μαλλί μακρύ ίσιο, πολύ όμορφο πρόσωπο και μεγάλες πανέμορφες φυσικές βυζάρες συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σύνολο.

Έδωσα τα 20 ευρώ και σε λίγο νάσου και η μικρή την αγκάλιασα στα όρθια , δέχθηκε ευχαρίστως φιλάκια σε λαιμό και στήθος και αφού χαϊδευτήκαμε για λίγο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Μου πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα και όχι με ιδιαίτερα μεγάλη άνεση, αλλά παρόλα αυτά τα κατάφερε επιτυχώς. Η πίπα που ακολούθησε είχε λίγο δοντάκι αλλά ήταν πολύ καλή και καυλωτική, ενώ εγώ την χάιδευα σε όλο της το κορμί. Βέβαια η προσπάθεια μου για δαχτυλάκι στις τρυπούλες στέφτηκε από αποτυχία, και πολύ ευγενικά μου αρνήθηκε να της το κάνω.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω, η συμμετοχή της ήταν πάρα πολύ ουσιαστική, ενώ εγώ είχα τα διό μου χέρια πότε πάνω στις βυζάρες της και πότε στα πανέμορφα κωλομάγουλά της δίνοντας ρυθμό. Αφού την χόρτασα για τα καλά με δικιά μου πρωτοβουλία την γύρισα στα 4 και της τον κάρφωσα πολύ δυνατά μιας που μου έκανε το τέλειο στήσιμο, και αφού δέχθηκε το μακρύ και έντονο σφυροκόπημα μου ήρθε το τέλος μέσα σε κραυγές. Με άφησε και έμεινα για λίγο μέσα στο μουνάκι της ώστε να πάρω ότι μπορούσα παραπάνω από την γλύκα που μου έδωσε, ενώ ταυτόχρονα της έκανα ένα ελαφρύ μασαζάκι στην πλάτη. Σε λίγο βγήκε, σηκώθηκε, ντύθηκε και αποχώρησε μα ένα ξερό γεια.

Θέλω να σημειώσω ότι ο χώρος ήταν αρκετά καθαρός και η μαντάμ ευγενέστατη. Μοναδική παραφωνία το κρεβάτι που έτριζε όταν έδινα μεγάλη ταχύτητα στο πισοκολλητό σφυροκόπημα. Έτσι αναγκάστηκα να κατεβάσω μια ταχύτητα για να μην το ακούω. Ελπίζω να μην το κάνανε επίτηδες….

Η συνεύρεση με την Άννα ήταν άκρως επιτυχημένη, την συστήνω σε όλους σας και αν είχα την δυνατότητα σίγουρα θα την ξαναεπισκεπτόμουν. Από μένα ήταν μία πάρα πολύ καλή επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2012
Δεν της προτεινες να επαναπατριστει? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1