Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τετάρτη πρωί και ο δρόμος με έφερε στο κέντρο. Αφού είχα λίγο χρόνο είπα να περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει γενικά στην περιοχή.

Περνώντας απο το συγκεκριμένο οίκο είδα την Αλιόνα. Την είχα δει και άλλες φορές κατα το παρελθόν. Δεν είχα μπει καθώς δεν είναι του γούστου μου οι ΜΙΛΦ-ΓΚΙΛΦ. Λίγο όμως η κούραση, λίγο η ζέστη και λίγο η αποχή είπα να μπω για κάτι στα γρήγορα.

Την Αλιόνα αν και την έχουν περιγράψει και άλλοι θα πω δυο λόγια συνοπτικά. Είναι μια γυναίκα προχωρημένης ηλικίας. Αδύνατη με κανονικό σώμα αντίστοιχο της ηλικίας της. Μεγάλο στήθος, ενισχυμένο, με μεγάλες ρόγες. Το σώμα δεν προδίδει την ακριβή ηλικία της. Το πρόσωπο όμως ναι.

Δίνω το μπλε παράβολο και εισέρχομαι στο δωμάτιο.
Στα ενδότερα τώρα.

Προηγούνταν έτερος συναγωνιστής οπότε ανέμενα για κάποια λεπτά την άφιξη της Αλιόνας. Μετά απο αρκετά λεπτά εισέρχεται στο δωμάτιο, ανταλλάσσουμε δυο κουβέντες να σπάσει ο "πάγος" και βουρ στο ψητό. Αρχίζει με την γλώσσα της να γλύφει απο λαιμό μέχρι τα πόδια. Δεν μου είχε ξανατύχει, αν και το περίμενα. Για φιλιά ευτυχώς δεν επεδίωξε κάτι γιατί δεν υπήρχε περίπτωση. Έκανε και ισπανικό μιας και το στήθος της ενδυκνείετε για κάτι τέτοιο. Φτάνει στο επίμαχο σημείο και χωρίς κουβέντα αρχίζει να γλύφει οτι έβρισκε μπροστά της, φυσικά και τα @@ είχαν την τιμητική τους. Η γλώσσα της έφτασε σε διάφορα σημεία. Στο κυρίως στοματικό ήταν αρκετά καλή. Δεν τον έφτυνε ακριβώς, απλός ανασήκωνε το κεφάλι της και άφηνε να τρέξουν κάποια σάλια προς τα κάτω και μετά συνέχιζε. Εναλλαγές, πότε βαθύ, πότε ρηχό. Να τον χτυπάει στο στόμα της και άλλα τέτοια καλά. Μερικές φορές έβαζε και χέρι. Το τέλος όμως αργούσε να έρθει αν και δεν καταλαβαίνω γιατι. Δεν σταματούσε και συνέχιζε ακάθεκτη με σταθερό ρυθμό. Όταν το τέλος πλησίαζε της το είπα, επιτάχυνε λίγο τον ρυθμό της και τα πήρε όλα στο στόμα της. Ορισμένα της έτρεξαν καθώς δεν μπόρεσε να τα συγκρατήσει όλα. Περίμενε εκεί μέχρι να σιγουρευθεί οτι δεν υπήρχε άλλο και μετά τα έφτυσε σε δυο μωρομάντηλα. Με ευχαρίστησε και αποχώρησε κάπως βιαστικά καθώς ο χρόνος είχε περάσει. Καθ'όλη την διάρκεια είχε στηθεί κάθετα σε μένα με αποτέλεσμα να έχω πρόσβαση στο στήθος το οποίο είναι καλό σε αίσθηση. Στο δωμάτιο έκατσε 12-15 λεπτά τα οποία δαπανήθηκαν όλα σε στοματικό.

Στα του δωματίου τώρα.
Ολίγον τι κλειστοφοβικό, καθώς περίμενα μπορώ να πω οτι ένιωθα σαν σεισμόπληκτος. Διαθέτει νιπτήρα, σαπούνι, χαρτί και μωρομάντηλα. Η τσατσά απο μόνη της πριν αποχωρήσει με τα λεφτά ήρθε και άνοιξε το air condition το οποίο χτυπάει ακριβώς το κρεββάτι. Το κρεββάτι ήταν καθαρό, το σεντόνι ήταν τεντωμένο, έμοιαζε να ήμουν ο πρώτος που το χρησιμοποιούσε για εκείνη την ημέρα. Πιθανό και να ίσχυε. Το στρώμα θέλει αλλαγή καθώς μπορούσες να μετρήσεις τις σούστες και κάποια μπαλώματα.
Η τσατσά παιρνει άριστα απο εμένα καθώς έκανε την δουλεια της και διατηρούσε το δωμάτιο αρκετά καθαρό. Το σημαντικότερο όλων είναι οτι δεν ενόχλησε με κανένα τρόπο ή τέχνασμα οσο ήμουν στο δωμάτιο.

Εν κατακλείδι ήταν μια αξιοπρεπέστατη κατάθεση, μέσα στα πλαίσια αυτού που αναζητούσα, φυσικά.
Δηλαδή μιας ξεκούραστης κατάθεσης.

Αν θα ξαναπήγαινα;
Δεν ξέρω, οχι γιατί δεν πήρα αυτό που ζητούσα. Αλλά γιατι μου αρέσουν περισσότερο οι πιτσιρίκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού