Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξανά στην Φωτεινή λοιπόν! Πείτε με ανώμαλο αλλά με φτιάχνει! Είναι ένα γυφτάκι μαυριδερό, πολύ αδύνατο, πολύ κοντό, χαλαρό κωλαράκι, κρεμαστά βυζιά. Με λίγα λόγια είναι faaaaar from mounara!!! Μεγάλο χαμόγελο Eγώ όμως την βρίσκω μαζί της, με καβλώνει, δίνει κώλο με 10 ευρώ, την ξέρω χρόνια αρκετά... γενικά περνάμε καλά!
Με το που με βλέπει στον διάδρομο ήταν διαχυτική και με οδηγεί στο (απαίσιο) δωμάτιο. Χάλια μαύρα... οχετός! Μου είπε να ετοιμαστώ κι έρχεται αφού πρώτα πάει δίπλα στον άλλον συναγωνιστή που είχε μπει πρώτος. Γδύνομαι λοιπόν και κάθομαι σε μια πλαστική καρέκλα, αφού την σκούπισα με λίγο κωλόχαρτο σχολαστικά μην κάτσω σε τίποτα χύσια! Από το κρεβάτι καλύτερα. Σε εκείνα τα σεντόνια ανέβαινα πάνω μόνο με γαλότσες!
Εκεί που περιμένω λοιπόν, ακούω κάτι μπάτσες από το διπλανό δωμάτιο...!!!Εμμμμ Μιλάμε για ΜΠΑΤΣΕΣ! Να της ρίχνει κωλοσκάμπιλα κι αυτή να ουρλιάζει!!! Παιδιά, μα το Θεό, ούρλιαζε!!! Και δώσ' της αυτός! Αφού ήμουν σίγουρος ότι τώρα η τσατσά θα φωνάξει τον νταβά απέξω και θα γίνει σφαγή! Σκεφτόμουν αν ήταν καιρός να αρχίζω να ντύνομαι! Τελικά τα σφαλιαρίδια κοπάζουν (αφού θα της είχε κάνει τον κώλο μαύρο!!!) και αρχίζει το γαμήσι. Ήρεμα πράγματα εκεί. Περιμένω λοιπόν και μετά από λίγο τελειώνει με τον συναγωνιστή και μου 'ρχεται! Εγώ πύραυλος, την περίμενα αρχοντικά! Έρχεται και μετά από κάποια λίγα λόγια "τι κάνεις", "τι κάνω", πέφτουν οι πίπες. Δεν είναι κακή στην πίπα, κάνει και deepthroat, αρκεί να της το ζητήσεις. Μετά την βάζω στα 4 και της ρίχνω μια στον κώλο καθώς έμπαινα, όχι βέβαια όσο δυνατή της έριχνε ο άλλος, ούτε η μισή δεν ήταν! Κάνει ένα καβλιάρικο "Αχχχ" και δεν δίνω σημασία. Μετά από λίγο, της τραβάω άλλο ένα πιο δυνατό (ενώ έσπρωχνα πάντα!) και ξαναβγάζει κραυγούλα... Μωρή καριόλα, σκέφτομαι, αφού γουστάρεις θα φας κι άλλες! Της έριξα άλλες 3-4 αλλά και πάλι όχι τόσο δυνατές όσο αυτές που έφαγε από τον άλλον! Τελικά μετά από λίγο μου ήρθε όρεξη για κωλοτρυπίδα. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι και πολύ fan της σφαλιάρες κι έτσι το άφησα πίσω μου. Βάζει gel και μπαίνω στην κωλάρα της η οποία νομίζω έχει αρχίσει και γίνεται τελείως πήγαδος! Ήταν που ήταν... τώρα έχει χαλαρώσει εντελώς ο σφυγκτήρ!!! Λίγο πριν έρθει το τέλος, ξαπλώνω όλος πάνω της και την οριζοντιώνω στο κρεβάτι (είμαι και 88 κιλά άνθρωπος!). Την σφυροκοπάω στην κωλότρυπα και χύνω με πολύ κάβλα σπρώχνοντας όσο πιο βαθειά γινόταν!
Όταν στράγγιξα λοιπόν, βγήκα και πήγα και πήρα χαρτί για να βγάλω την καπότα. Της έδωσα κι αυτηνής να σκουπίσει το gel από την σούφρα της.
Της λέω "τι έγινε? έφαγες πολύ ξύλο δίπλα?"
Και μου λέει "αχ, ναι... ήταν δυνατό!!! Αλλά, μου άρεσε, ξεθύμανα!!!"
"Μπα?", της λέω, "γουστάρεις σφαλιάρες ε?"
"Ναι", μου λέει, "τρελαίνομαι! Ρίξε κι εσύ μια τελευταία!"
Και μου γυρίζει στο πλάι. Ε, της χώνω κι εγώ τότε μια... το ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! Μπορώ να πω ήταν εξίσου δυνατή με αυτές του συναγωνιστή! Το έκανα κι εγώ! Η Φωτεινή τσίριξε αλλά της άρεσε! Τι να πω...! ΟΚ!!!

Αυτά λοιπόν με την Φωτεινούλα. Όσοι γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις, ας προσέλθουν!
Καλό βόλι παίδες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2012
Λοιπον το πηρα αποφαση, θα τη γαμησω κι εγω τη Φωτεινη! Που την πετυχαινουμε τυπε στον οροφο ή στο ισογειο? Παιζει και πρωινες βαρδιες?
27 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Φωτεινή παίζει στο κάτω μπουρδέλο, καθημερινά από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2