Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα φιλοι! Χαμόγελο Παρασκευή βράδι στην συνηθισμένη βόλτα με φιλο συναγωνιστή,περάσαμε απο αυτό το μπουρδέλο.Παρκάρισμα ακριβώς έξω απο την πόρτα.Μέσα το σαλόνι πολύ μέτριο και μυριζε μια μυρωδιά απο βρώμικη σφουγκαρίστρα.Ηθέλα να φυγω αλλά οτανβγήκαν τα κορίτσια άλλαξα γνώμη.Ηταν Βανέσσα καιΚαρίνα.Παρόλο που η Καρίνα άρχισε να μου τρίβεται και να με ανάβει,αποφάσισα να μπώ με την Βανέσσα γιατί είχε κάτι που μου έκανε το κλίκ. Μεγάλο χαμόγελο Δίνω 15 ευρώ στην τσατσά και περνάω.Το δωμάτιο φίλοι ήταν τραγικό.Ειχε και ένα κουρτινοξυλο πάνω απο το κρεβάτι και έλεγες θα σου έρθει στο κεφάλι όπου να ναι.Μετά από 5 λεπτά έρχεται η Βανεσσα.Πρέπει να ναι κοντά στα 30,και η καταγωγή μου πε οτι είναι Ταυλανδη.Ηταν σχιστομάτα,μικρό στήθος,μέτριου αναστήματος,και αδύνατη.
Συστηνόμαστε,και ξαπλώνω.Τα προκαταρκτικά της ηταν γλυψιματάκια στο στήθος,και μια πολυ καλή πίπα.Εγώ εκτός απο χουφτωμα στο στήθος δεν την ακουμπησα με την γλώσσα πουθενά επειδή θα ταν λογικά βρώμικη αφου δεν υπήρχε ντουζιέρα.
Ξεκινάμε ιεραποστολικό,μετά με καβαλάει αυτη απο πάνω,και μετα στα 4.Το μουνί της πολυ σφιχτό παιδιά,θα πάθετε πλάκα Γλώσσα .
Μόλις τέλειωσα,έφυγε κάπως βιαστικά από το δωμάτιο.Για 15 ευρω ηταν πάρα πολυ καλά!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
therion1985
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2012
για την μυρωδια φταιει το οτι εχει χαλασει η αποχετευση μανΚουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1