Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα να αφήσω λίγο τα αυταρχικά και τα σκληρά… και να κάνω μια μπουρδελο-τσαρκα.
Φυσικά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο… ούτε η ποιότητα έχει ανέβει, ούτε οι υπηρεσίες, ούτε οι χώροι παρουσιάζονται πιο περιποιημένοι. Και ας είχα καιρό να κάνω βόλτα στα σπίτια του πληρωμένου έρωτα. Με Φυλής δεν ασχολούμαι..όλες οι γκόμενες εκεί μου φαίνονται ίδιες.
Προτιμώ πάντα τα στενά Διδύμου, Έλλης, Ιουλιανού, Αλκιβιάδου… που βρίσκεις ενδιαφέρουσες μιλφατζουδες.
Στα δυο πρώτα της Διδύμου (από κάτω της Αχαρνών) ήταν επίσης δυο ξανθιές, νταρντάνες δε θα το έλεγα, μάλλον με παραπανίσια κιλάκια και πολλά πιασίματα. Η πρώτη μάλιστα, ψηλή, φορούσε sexy εσώρουχα… αρκετά εύχαρις, με πλατύ χαμόγελο που παρέπεμπε σε ταινίες του Tim Burton.

Τέλος πάντων κατέληξα στην Aλιόνα. Εγγύηση.

Όταν την είδα με το γραμμωμένο της κορμί, τις ατελείωτες ποδάρες και το λάγνο βλέμμα της.. ε δεν άντεξα.
Έχω ξαναγράψει κριτική για την Αλιόνα. Γιατί ξαναγράφω?
Για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες της φυσικά!
Πλήρωσα και πέρασα… στο μεγάλο δωμάτιο, εν ελλείψη κόσμου…
Με το που μπήκα… μια διαπεραστική μποχατίλα, πολύ έντονη μου τρύπησε τη μύτη. Φαίνεται το κατάλαβε και η υπηρεσία και ήρθε με ένα αποσμητικό να σώσει την κατάσταση.
Σκέφτηκα προς στιγμή να της πω να με αλλάξει δωμάτιο, αλλά είδα πως το κρεβάτι ήταν καλό και φαινόταν καθαρό.
Τέλος πάντων γδύθηκα και περίμενα. Σε λίγο ήρθε και η μιλφάρα με τα ρέστα μου.

Ξάπλωσε κοντά και μετά από πάνω μου. Άρχισε μερικά γλειψιματάκια… και ξαφνικά το ρίξαμε στα γλωσσόφιλα! Αιφνιδιάστηκα και παρασύρθηκα! Πολύ σπάνια στην μπουρδελο-καριέρα μου έχω επιδοθεί σε αυτή την πρακτική. Αλλά… κάτι το φοβερό βλέμμα της (με αυτές τις ματάρες που κρατά μισόκλειστες) … κάτι η ηρεμία στο πρόσωπο της… οι αργές και σίγουρες κινήσεις της που δείχνουν άνεση και εμπειρία… αφέθηκα στα φιλιά της.
Τι ρουφήγματα, τι παιχνίδια με την άκρη, πότε μου ρουφούσε αυτή με τα χείλη της τη γλώσσα μου, πότε εγώ… ή μου έγλειφε τα χείλη, ή μου πλάκωνε τη γλώσσα με τη δικιά της δυνατά… Και παράλληλα με χάιδευε και με έσφιγγε απαλά. Είχα καυλώσει μόνο με τα φιλιά της… και αυτή το καταλάβαινε… αφού έτριβε το πόδι της πάνω στη στύση μου..
Μετά κατέβηκε στο λαιμό μου, στο στήθος… και πιο κάτω… μου έκανε ένα ισπανικό φοβερά αισθησιακό, άλλο λίγο σε διάρκεια… Έγλειψε τα πόδια μου και δάγκωσε τις πατούσες μου. Φοβερά αισθησιακή. Ανέβηκε πάλι και ξεκίνησε το τσιμπούκι. Με κοιτούσε και ρούφαγε. Πρώτα αργά.. και μετά ρουφώντας κανονικά, πιο βαθιά και με θόρυβο. Τον έβγαζε από το στόμα της και έγλειφε έντονα με τη γλώσσα της το κάτω μέρος της πούτσας. Γλείφει τα πάντα… Σήκωσα λίγο το πόδι μου και περνώντας επιδέξια το κεφάλι της από πίσω και κάτω… ένιωσα τη γλώσσα της στο κώλο μου. Μου είχε κλειδώσει με το μπράτσο της το πόδι μου και μου κέντριζε την κωλοτρυπίδα επιδέξια με την υγρή της γλώσσα… Άλλη αίσθηση…
Μετά άρχισε πάλι το τσιμπούκι αλλά τη σταμάτησα…. θα τελείωνα..

«Θέλω να σε γαμήσω» της είπα… και με ρώτησε απλά τη στάση… Της ζήτησα από πάνω (που δεν το έχω δοκιμάσει μαζί της)
Μου έβαλε αστραπιαία προφυλακτικό… και σηκώνοντας το ένα πόδι με έβαλε ανάμεσα της…
Παραμέρισε το στριγκάκι της και μπήκα μέσα της.
Έκανε βαθύ κάθισμα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών της. Αυτή η στάση τόνιζε τις γραμμώσεις των ποδιών της πολύ όμορφα… σε συνδυασμό μαζί με το sexy εσώρουχο της (κορδονάκια που αγκάλιαζαν τα βυζιά της και ενώνονταν προς τα κάτω στη μέση της) … και το λάγνο βλέμμα της…
Ήταν εικόνα πολύ αισθησιακή …Σαν ακροβάτισσα άρχισε τα ανεβοκατεβάσματα και τάχυνε το ρυθμό της… Στο 4ο τη σταμάτησα απότομα, την αγκάλιασα δυνατά, και ανασηκώθηκα, καθιστός στο κρεβάτι.. ενώ σταθεροποιήθηκα πάντα μέσα της.
Με κοίταξε, και όπως ήμασταν ενωμένοι με ξανάρχισε στα γλωσσόφιλα.. Κλείσαμε τα μάτια, και συνέχισα να την πηδάω έτσι με πιο αργό ρυθμό, ενώ κινούσε σταθερά η λεκάνη της…
Κάνα δίλεπτο πήγε έτσι…

Είχα αρκετά κρατηθεί και της είπα «Θέλω να χύσω στο στόμα σου»
Μου έβγαλε γρήγορα το προφυλακτικό… εγώ ανακάθισα στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και αυτή ξάπλωσε πλαγιαστά και ξανάρχισε το τσιμπούκι…
«Θέλω να με κοιτάς» της είπα λαχανιασμένα…
Με κοιτούσε με τις μυτάρες της, ο πούτσος μπαινόβγαινε πλαταγίζοντας στις σαρκωμένες χειλάρες της, και τα πόδια της ήταν κεκλιμένα αλλά τεντωμένα στις άκρες τους…
«Χύνω!» της φώναξα… «Κοίταζε με»…
Άρχισα να ξερνάω ριπές σπέρματος, ενώ εκείνη τη στιγμή αυτή… άνοιξε στο στόμα της για να βλέπω πως την έχυνα πάνω στη γλώσσα, παίζοντας μου τον παράλληλα, χωρίς να της ξεφύγει σταγόνα!
Έτρεμα ολόκληρος και προσπαθούσα να μη φωνάξω από την καύλα… σφίγγοντας το σίδερο του κρεβατιού δυνατά…

Σηκώθηκε, τα έφτυσε και με ευχαρίστησε. Πολύ απλή και φιλική γυναίκα. Είναι λιγομίλητη αλλά νομίζω ταιριάζει στην όλη αισθησιακή και μυστηριακή της εικόνα.
Η Αλιόνα είναι το απόλυτο μιλφ, που σου δίνει έντονες στιγμές σεξ και οργασμού δαιμόνων!
Φυσικά για τους λάτρεις και μυημένους του είδους…

Μεγάλο άκυρο στην υπηρεσία για την οκνηρία της και στο χώρο που βρωμούσε σαν ταταρικός στάβλος.
Φαντάζομαι στο μεταξουργείο τι γίνεται.
Προτιμώ να πηγαίνω στα στούντιο μια φορά στο δίμηνο και να αισθάνομαι άνθρωπος, παρά στα μπουρδέλα κάθε βδομάδα και να γαμάω οσμίζοντας τα απομεινάρια πακιστανικής σύφιλης.

Τελειώνοντας χρωστάω ένα δημόσιο συγγνώμη στον professorx για ένα σχόλιο αμφισβήτησης σε μια κριτική του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2012
βρε σαρού θα επιβεβαιώσω αυτό που είπες για τη διαφορά του στούντιο από μπουρδέλο...Αλλά cim σε στούντιο δεν κάνουν...Σπασίκλας
21 Ιουνίου, 2012
Απο μένα ήσουν ήδη συγχωρεμένος!Αλλά σφού το αναγνώρισες και στην κριτική σου, σου δίνω άφεση αμαρτιών και ας μην είμαι ο Πάπας!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2