Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Άλλη μία φορά την είχα δει με την Γκάμπι μου την πέσαν παρέα αλλά λόγω "επιθετικότητας" αγκαλιές, πουτσοχούφτωμα κλπ έφυγα. Σήμερα περίμενα να την ξαναδώ μια και ήταν φουλ (καλό) και πάλι κΆτι δεν μου άρεσε στο πρόσωπο αλλά και στο ανύπαρκτο φούσκωμα κάτω από το σουτιέν και την έκανα.
Ομως ελλείψει χρόνου αλλά και προσφοράς στην γειτονιά (έλλειπε η Τζωρτζιάνα) ξαναγύρισα και πέρασα με συνόδευσε μέσα η Ντιάνα χαμογελώντας πονηρά (είναι πονηρόφατσα πάντως)
Ηρθε μετά από 8λεπτο χαμογελαστή πάντα (+++) γδύθηκε και ξάπλωσε αρχίζοντας φιλιά και χειρομάλαξη, γλυψίματα ερεθιστικά στα αυτιά και γύρω περιοχή, πολύ gfe χάδι γενικά μετά πίπα μέτρια και σχετικά σύντομη (δεν με χάλασε αφού δεν ήταν μαέρστρος) αλλά έβαλε την καπότα πολύ αργά και ερεθιστικά.
Πρώτη από πάνω και κάνοντας πονηρά σχόλια για το ότι θα με τελειώσει άμεσα και όντως φαίνεται το δυνατό της σημείο. Φιλιά και θωπείες από μέρους μου αλλά δεν ερεθίζονταν τα εφηβικά της στηθάκια με τίποτα.
Την γύρισα ιεραποστολικό όπου ήρθε το τέλος με την Ντιάνα να ξεφυσά κουρασμένη αφού ως είπε από το πρωί δεν σταμάτησε καθόλου, κουβεντιάσαμε λίγο ακόμα και έφυγε φιλώντας με και πεχοντας από μέρους μου την διαπίστωση ότι θα ξανάρθω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού