Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σήμερα το απόγευμα κατά τις 18:30 ήμουν στην περιοχή. "Δε γαμιέται", σκέφτομαι, "ας περάσω μπας και πετύχω καμιά Ντενίζα!".

Αν και είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω μαζί της (λόγω κάτι "παρασήμων" που είχε αφήσει σε συναδέλφους), τελικά υπέκυψα! Με ΠΟΛΥ προσοχή όμως.

Μπήκε μέσα καβλωμένη και κατευθείαν να με φιλήσει στο στόμα. Της γύρισα ευγενικά το μάγουλο και το θέμα έληξε εκεί. Είχα βάλει ήδη την δικιά μου καπότα και με ρωτάει "μία ή δύο?". Και δύο και τρεις και τέσσερις! Βάζει και την δικιά της και αρχίζει το γνωστό ρουφηχτό deepthroat τσιμπούκι. Αυτή ήταν καθιστή στο κρεβάτι κι εγώ όρθιος. Μετά από λίγο ανεβαίνω πάνω στο κρεβάτι και αυτή από κάτω να μου γλύφει τα παπάρια. Σε κάποιοα στιγμή ρε σεις πήγε να μου γλύψει μέχρι και την κωλοτρυπίδα (!!!!) αλλά με το που έπιασα την υπόνοια ότι πήγαινε προς τα εκεί, την τράβηξα σιγά-σιγά... δεν γουστάρω με τίποτα! Την έβαλα στο ανάσκελο, πόδια στους ώμους και.... πάρτα μωρή άρρωστη! Μιλάμε για ΠΟΛΥ σφυροκόπημα! Αυτή έσκουζε δυνατά και με έφτιαχνε. Σε κάποια φάση μου τον ξαναπιάνει και τον αρχίζει στις πίπες... την αφήνω για λίγο και μετά την στήνω στα 4 όπου και της τον δίνω πραγματικά με ΠΟΛΥ δύναμη και ταχύτητα. Σας έχει τύχει ποτέ έτσι όταν γαμάτε με λύσσα να μην μπορείτε να χύσετε? Αυτό έπαθα εγώ...! Τελικά την φέρνω από πάνω μου όπου κάθεται κανονικά πάνω στο κοντάρι, ανοίγοντας τα τεράστια μουνόχειλα με τα δάχτυλά της! Και αρχίζει να ιππεύει κανονικότατα! Όταν μετά από λίγο μου ερχόταν να "αδειάσω" της λέω να χύσω πάνω της. No problem, στρώνεται ανάσκελα πετάω τις καπότες στα σκουπίδια και την χύνω στα βυζιά, στην μάπα, στην κοιλιά... παντού! Την γέμισα πολύ και για αυτό είπα να την βοηθήσω να σκουπιστεί γιατί ένα φλόκι πήγε και στο μάτι της και το είχε κλειστό!!! Χεχε!

Πριν κλείσω να σας πω και μια σημαντική πληροφορία: Την Κυριακή την κάνει για Τσεχία και γυρίζει στις 13 Ιουλίου. Οπότε όσοι πιστοί... προλάβετε! Αλλά με ΠΟΛΥ προσοχή. Εγώ καλού κακού είχα και αντισηπτικά χαρτομάντηλα και όταν έφυγε από το δωμάτιο καθάρισα χέρια, πούτσα και αρχίδια (που μου τα είχε γλύψει!) καλά-καλά. Υπερβολικός? Μπορεί...! Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε όμως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού