Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τον ακριτικότερο οίκο της Φυλής τον έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, τόσο σε στουντιότσαρκα όσο και στις μπουρδελότσαρκές μου. Σήμερα κατέληξα σ' αυτόν έπειτα από μία μεγάλη περιοδεία στα σπιτάκια της περιοχής και όχι μόνο και αφού είχε προηγηθεί κατάθεση στο Φ54Β.
Δεν είχα σκοπό να προχωρήσω σε δεύτερη συνεύρεση, αλλά η ερωτική μου επιθυμία είχε διαφορετική άποψη. Αυτή δυστυχώς δεν καταλαβαίνει από οικονομία και κινδύνους, απλά σε καυλώνει και μετά... κόψε τον λαιμό σου.
Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μακάρι να καυλώνουμε και θα προσέχουμε.
Βάρδια είχε η Ντόρα.
Ντόρα εστί αλλοδαπή (μάλλον Ρωσίδα) μέτριου ύψους, με όμορφο πρόσωπο (όχι κάτι το ιδιαίτερο) καστανόξανθο ίσιο έως τους ώμους μαλλί, μεσαίο ψιλοχαλαρό στήθος , γεροδεμένο σώμα, καλοθρεμμένο ποπό, μπουτάκια (όχι αντιαισθητικά)
Δεν είναι διαχυτική στο σαλόνι, καθώς επίσης είναι και βιαστική στην παρουσίασή της.
Αυτοί κυρίως ήταν οι λόγοι που δεν την είχα τιμήσει μέχρι τώρα.
Χθες όμως παρότι σοβαρή ως συνήθως, εξέπεμπε μία ερωτική αύρα (μάλλον εγώ ήμουν καυλωμένος και καταλάβαινα ό,τι ήθελα) και νιώθοντας τη στύση μου να επανέρχεται μέσα στο εσώρουχό μου, αποφάσισα ν' αποχωριστώ μέσα σε λίγη ώρα άλλο ένα μπλε χαρτονόμισμα.
Η υπηρεσία με έβαλε σ' ένα άλλο δωμάτιο από εκείνο που έχω περιγράψει στην κριτική μου από την προηγούμενη συνεύρεση που έλαβε χώρα στον εν λόγω οίκο.
Μ' ένα απλό κόκκινο, αλλά με καλό στρώμα, διπλό κρεβάτι στο κέντρο χωρίς κομοδίνο, αριστερά διακρινόταν ο μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης και ένα τεχνητό διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου.
Δεξιά ο νιπτήρας, χωρίς όμως τη γυάλινη και γυαλιστερή επιφάνεια που ανακλά τις φωτεινές ακτίνες, με αποτέλεσμα να σχηματίζει τα είδωλα των αντικειμένων που βρίσκονται μπροστά της, το κρεμοσάπουνο, το καλαθάκι για τ' απορρίμματα και το χαρτί υγείας.
Στον προηγούμενο οίκο την προσοχή μου είχε τραβήξει το χαλάκι στο πάτωμα με την κόκκινη καρδιά και τις λέξεις ''Ti amo''.
Εδώ η προσοχή μου εστιάστηκε στο ταβάνι και στα πράσινα αστέρια του. Η δεύτερη φορά που θα συνουσιαζόμουν κάτω από ''έναστρο ουρανό''.
Η Ντόρα εμφανίστηκε μπροστά μου φορώντας μαύρα σέξυ εσώρουχα, ενώ στο χέρι της κρατούσε δύο προφυλακτικά και υγρά μαντηλάκια.
Παρέμεινα ξαπλωμένος και της πρότεινα να εφαρμόσει την περικαυλίδα, μιας και είχα στύση και ν' αρχίσει με πεολειχία.
Το προφυλακτικό τοποθετήθηκε με τον λάθος τρόπο (έχω καταντήσει κουραστικός να το αναφέρω συνέχεια στις κρτικές μου) και άρχισε ένα καλό στοματικό χρησιμοποιώντας την γλώσσα της τόσο εσωτερικά (όση ώρα είχε το πέος μου στο στόμα της) όσο και εξωτερικά όπου ερεθιζόμουν ακόμα περισσότερο βλέποντάς την να τυλίγεται σαν φίδι γύρω του.
Ορχεολειχία δεν πραγματοποιήθηκε.
Οταν η στύση ήταν πλήρης την ανέβασα επάνω μου και έφερα το πρόσωπό της κοντά στο δικό μου. Επειδή προσέχω την υγιεινή του στόματός μου τόσο προσωπικά, όσο και με τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο, έχω αυτοπεποίθηση και δεν αποφεύγω την εγγύς επαφή. Αρχισα λοιπόν να τη φιλάω στο λαιμό και στο πρόσωπο και παράλληλα να τρίβω το πέος μου χαμηλά στην κοιλιά της. Εκείνη το έπιασε και με μία έμπειρη κίνηση...συνδεθήκαμε. Για ν' ακολουθήσουν οι γνωστές παλινδρομικές κινήσεις τόσο από τη μερία μου όσο και από τη δική της συνοδευόμενες από χαμηλής έντασης άναρθρες κραυγές και των δυό μας.
Καθόλη τη διάρκεια της επαφής σ' αυτή τη στάση έσκυβε και με φιλούσε - έγλειφε και εκείνη.
Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειές της και την ακόμα μεγαλύτερη δική μου συμμετοχή διείδα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εκσπερματώσω, οπότε άλλαξαμε στάση σε ιεραποστολική.
Εκεί άρχισα δυνατό και έντονο σφυροκόπι (τι λέξη και αυτή!) και μετά από μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση κατάφερα να εκκενώσω τις σπερματοδόχους κύστεις μου από το υλικό που μόλις είχαν παρασκευάσει.
Αυτή η δεύτερη εκτόνωση δεν ήταν τόσο απολαυτική όσο η πρώτη λίγη ώρα πριν, αλλά με ικανοποίησε αρκετά.
Κατεβαίνοντας τη Φυλής με κατεύθυνση στο σταθμό του μετρό ένιωθα τους βουβώνες μου να μ' ενοχλούν.
''Ισως να το παράκανα...'' σκέφτηκα.
Αλλά από την άλλη, πάντα ήμουν οπαδός του carpe diem.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντόρα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2012
Μια ακόμη καταπληκτική κριτική φίλε Φανούρη! και ο τίτλος απλά...ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!ΚουλΚουλ
18 Ιουνίου, 2012
Ήταν να μη μπλέξει με τα μπουρδέλα ο κ. Τζούρας.
Τώρα γυρνάει σαν τη μύγα στα σορόπια.
Η φτήνια τρώει τον παρά, και τα λοιπά και τα λοιπά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2