Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη φορά από τότε που γράφω ενημερώσεις δεν προχώρησα σε κατάθεση σ' έναν από τους οίκους που είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ.
Στο 54Β εισήλθα στην αρχή της συμπληρωματικής τσάρκας μου προς αναζήτηση σάρκας για συνουσία.
Η υπηρεσία, μου ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και ακολούθως εμφανίστηκε, μ' ένα ελαφρό και ανεπαίσθητο χαμόγελο, η Γιάννα από τη Ρωσία.
Πραγματικά εντυπωσιακή η ομορφιά της. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί, αρμονικά χαρακτηριστικά προσώπου με σαρκώδη χείλη, μακρύς λαιμός, μεσαίο στητό φυσικό στήθος με συμμετρικές θηλές, λυγερόκορμη, ψηλή, θηλυκά καπούλια, άτριχη στα επίμαχα σημεία.
Το εικοσάρικο άλλαξε χέρια σε απειροελάχιστο διάστημα χρόνου. Απ' το τσεπάκι στο μέρος της καρδιάς, βρέθηκε στ' χέρια της τσα τσας...(ρίμα!)
Το δωμάτιο μικρό αλλά καθαρό. Το διπλό κρεβάτι με την κόκκινη πλαστική επένδυση (με το που την είδα φούντωσα!) κυριαρχεί στο χώρο.
Αριστερά αυτού ο κορνιζαρισμένος επιτοίχιος καθρέφτης και ένα κατακόκκινο μεταλλικό κομοδίνο.
Πάνω από τα προσκέφαλα ένας πίνακας εμφανίζει δύο νέες γυναίκες (παλλακίδες;) από παλαιότερες εποχές να ξεκουράζονται στην αίθουσα κάποιου παλατιού.
Δεξιά ο νιπτήρας με τον μικρό καθρέφτη, το κρεμοσάπουνο, τριών μεγεθών χαρτί σε ρολό, ο καλόγερος για τα ρούχα και ο κάδος απορριμμάτων.
Ιδιαίτερη λεπτομέρεια το χαλάκι με την κατακόκκινη καρδιά και τις λέξεις ''σ' αγαπώ'' στα Ιταλικά μπροστά από τον νιπτήρα, θυμιζει ότι είναι δυνατόν να ποδοπατηθεί μία καρδιά που αγαπά και όχι απαραίτητα μία φορά...
Φωτογραφίες του χώρου έχω αναρτήσει στη χθεσινή μου ενημέρωση.
Η Γιάννα εισήλθε φορώντας μόνο το λευκό στρινγκάκι της το οποίο φωσφόριζε όπως και τα λευκοβαμμένα νύχια της απ' το φως της λάμπας νέον που υπήρχε στο δωμάτιο.
Το έβγαλε και ξάπλωσε δίπλα μου χαμογελώντας. Αφού ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες για να επέλθει μία κάποια οικιότητα αρχίσαμε να χαιδευόμαστε. Ακολούθως την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, στο στέρνο, στο στήθος. Οι θηλές τις δεν άργησαν ν' ανταποκριθούν και τις ένιωθα σκληρές στο στόμα μου. Παράλληλα θώπευα όλοκληρο το κορμί της.
Η στύση μου ήταν ορατή και μου πρότεινε να φορέσω το προφυλακτικό. Η τοποθέτησή του έγινε από την ίδια με τον λάθος τρόπο, όμως το στοματικό που ακολούθησε με τον σωστό.
Είχε καλή τεχνική. Εγλειφε ολόκληρο τον κορμό, χρησιμοποιώντας αρκετό σάλιο και καθόλου δόντια, ενώ περιστασιακά επιχειρούσε και deep throats. Καραμπαλίκινγκ δεν έκανε, αλλά ήταν ακούραση. Πρέπει να τον είχε στο στόμα της τουλάχιστον πέντε λεπτά.
Το σώμα της ήταν τοποθετημένο έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε όλη την επιφάνειά του εκτός ίσως από τους αστραγάλους και κάτω, οπότε θώπευα και χούφτωνα κανονικά και με τον νόμο.
Δάχτυλα δεν επιχείρησα να εισάγω στις οπές της.
Κάποια στιγμή προχωρήσαμε και στην επαφή, η οποία πραγματοποιήθηκε αρχικά σε στάση cowgirl μ' εμένα να παλινδρομώ με φρενήρεις ρυθμούς μιας και ήταν ψηλή και γεροδεμένη και μπορούσε να καρατάει καλή αντίσταση.
Ακολούθησε η στάση των φίλων μας των ζώων, όπου και εκεί με θέα τα καλοσχηματισμένα της καπούλια (οξύμωρο, αλλά μου αρέσει η λέξη καπούλια...) κινήθηκα σε υψηλές στροφές.
Η εκτόνωσή μου πραγματοποιήθηκε στην τρίτη στάση που επιχείρησα, αυτήν των ιεραποστόλων, με το πρόσωπό μου πλάι στο δικό της να νιώθω και ν' ακούω τη βαριά ανάσα της. Η οποία δεν ήταν απαραίτητο να οφειλόταν στην ηδονή που της προκαλούσα. Θα μπορούσε ν' αποδοθεί κάλλιστα στην κούρασή της.
Πάντως αισθάνθηκα πολύ όμορφα.
Συνολικός χρόνος συνεύρεσης περίπου 15 λεπτά.
Περπατώντας προς τον επόμενο οίκο με τον αέρα να δροσίζει το αναψοκοκκινισμένο ακόμα πρόσωπό μου, σκεφτόμουν τί πρέπει να διαθέτει ένας άντρας για να έχει δίπλα του μία παρόμοια γυναίκα.
Ομορφιά; Χρήματα; Μόρφωση; Χιούμορ; Καλοσύνη; Κατανόηση; Τύχη;
Ολα αυτά τα έχω, γιατί λοιπόν δεν έχω μία τέτοια γυναίκα;
Χα, χα, χα...Φυσικά αστειεύομαι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2012
Συναίσθημα και λογική στην κριτική σου μεγάλε πορνορεπόρτερ!!Κουλ από μένα έχεις θετική οπωσδήποτε!
18 Ιουνίου, 2012
Ακομη μια φορα στηριζω φανουρη,απλα θεος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2