Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διευκρίνιση 1η: Μ'αυτά τα δίπλα-δίπλα μπουρδέλα χάνεις το μπούσουλα με τα νούμερα, αν δεν είσαι του Δήμου ή της πολεοδομίας. Τέλος πάντων, μιλάμε για το 86 που λειτουργεί στον 1ο όροφο, δίπλα στο 84 που επίσης λειτουργεί στον πρώτο όροφο.
Διευκρίνιση 2η: Με τόσα αντιφατικά σχόλια για κοπέλλες με το ίδιο όνομα δεν ξέρεις πιά αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για επαγγελματική συνωνυμία. Τέλος πάντων, θα μιλήσω για μία συγκεκριμένη Τζούλια.
Αλλά πρώτα λίγο ιστορία: Κυριακή βράδυ (μετά τα μεσάνυχτα) ψάχνω για κώλο να γαμήσω στη Φυλής. Αδύνατο να βρώ, αν και μερικά μωρά είναι εντυπωσιακά. Συμβιβάζομαι με μία συμβατικών υπηρεσιών (δεν χρειάζεται να πούμε όνομα και διεύθυνση). Με το που μπαίνει στο δωμάτιο μου βάζει πόστα: δεν έβγαλες ακόμα το παντελόνι; Κατευθείαν, για να μη φάω και ξύλο, ξαναντύνομαι, παίρνω το εικοσάρικο πίσω χωρίς αντίρρηση (δεν την είχα καν ακουμπήσει)και φεύγω τρέχοντας. Προτελευταίο μπουρδέλο στη Φωκαίας και εμφανίζεται η περιπόθητη Μις Πρωκτικό. Εμφανισιακά μέτρια και με χαλαρή κοιλιά, αλλά σκέφτομαι (ανόητα) ότι ίσως αναπληρώνει την κακή εμφάνιση με καλή συμπεριφορά. Μπαίνει στο δωμάτιο και χωρίς να βγάλει σουτιέν-κυλότα κάνει ένα βιαστικό τρίψιμο και περνάει την καπότα, πάχος λάστιχου περίπου όσο και και μιας ψαροντουφεκοστολής. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αδιάφορης πίπας λέει το περίφημο " έλα τώρα". Τι έλα που έχει μακρύνει κάπως αλλά είναι πιο μαλακό από βραστό κολοκύθι. Που να μπει σε κώλο. Τέτοιο παιγνίδι εγώ δεν παίζω. Να δεις που στο τέλος θα μου ζητήσει και τα ρέστα. Καλά, είναι επαγγελματίες αυτές; Αυτά τα καταλάβαινε και η γιαγιά μου... Καλά, της λέω, σταματάμε εδώ. Πρώτη αντίδραση: δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά πίσω τώρα που σου πήρα πίπα. Βρε χέστο το 20ρικο, πρώτη φορά μας κλέβουν; Δεύτερη αντίδραση: Μα καλά τι έπαθες; Αυτή η υποκρισία είναι που σε σκοτώνει... Αχ να ήσουνα Κανέλη τώρα και ευχαρίστως θα πήγαινα αυτόφωρο!
Τρίτη μεσημέρι τώρα και το πάθος του κώλου με φέρνει στο συγκεκριμένο Φ86Α. Εμφανίζεται το γκομενάκι Τζούλια που μάλιστα αστειεύεται με τους πελάτες, όταν κάποιος πάει να φύγει στέκεται στην πόρτα και του λέει δεν πάς πουθενά, θα μείνεις εδώ να με γαμήσεις, τέτοια ωραία.
Περνάω στο δωμάτιο, χωρίς να χρειαστεί να με σταματήσει στην πόρτα. Έρχεται γρήγορα, κάνει τη σχετική καυλοκουβέντα, γδύνεται αμέσως. Μικρόσωμη μελαγχροινή, νέα με πλούσιο στήθος ωραίο σώμα και piercing στο χειλάκι, στον αφαλό και στην κλειτορίδα. Γενικώς ζόρικο κοριτσάκι χωρίς ψευτοντροπές ή βαριεστημάρες, γλείφει το σώμα, αλλά όλα τα κάνει με καπότα. Το κωλαράκι της μια χαρά τον παίρνει εύκολα χωρίς τα ψεύτικα α και ου μερικών μυξοπάρθενων. Χύσιμο φυσικό, χωρίς ζόρι (άντε να τελειώνουμε...). Γενικώς μια εμπειρία θετική που, αν δε σε στέλνει στον 7ο ουρανό, πάντως σε προδιαθέτει να την επαναλάβεις.
Η κυρία Εύα της υπηρεσίας ευγενέστατη και ελκυστική. Αν δεν ήταν λίγο βαριά στην κοιλιά θα της πρότεινα να έλθει για παρτούζα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού