Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η εμπειρία μου λέει ότι μικρά νεοεμφανιζόμενα πιπίνια είναι συνήθως χάλια μέσα και δυστυχώς πάλι επιβεβαιώθηκα. Γιατί μπήκα; Γιατί ήθελα κάτι καινούργιο και ήταν νοστιμούλα. Από εμφάνιση έχει κάνει περιγραφή ο Maanes παρακάτω. Γλυκούλι μινιόν, πολύ μικρή σε ηλικία και συμπεριφορά, παραφωνία ένα αντιαισθητικό καρούμπαλο στην πλάτη της. Από προγράμματα 30ε απλό, 40ε χαλαρά, 50ε ακάπωτο τσιμπούκι, αλλά αν το ζητήσεις κάνει και γλύψιμο και 69 οπότε έδωσα 40 για γλύψιμο.

Δεν είχε κόσμο και ήρθε αμέσως, μέτρια ελληνικά και ακόμα πιο μέτρια αγγλικά, δεν γουστάρει πολλές κουβέντες, γενικώς δεν γουστάρει δηλαδή. Με ρώτησε πως θέλω να αρχίσουμε, λέω πίπα όπου με το μικροσκοπικό στοματάκι που είχε το δόντι χτυπούσε συνεχώς και επώδυνα. Την γύρισα για πίπα στο όρθιο όπου είχαμε μια μικρή βελτίωση και γλυφομούνι μετά όπου το μικρό τα έπαιξε λίγοΧαμόγελο. Με έκοψε σύντομα για γαμήσι για να τελειώνουμε γρήγορα προφανώς, έβαλε μισό κιλό τζελ και στήθηκε άβολα στα τέσσερα, μετά από κάποιο γκάπα γκούπα της διόρθωσα την στάση και με το τζελ σιγά σιγά να εξατμίζεται τελείωσα ρίχνοντας και ένα ελαφρύ ιδρώτα. Σηκώθηκε και έφυγε ανέκφραστη χωρίς διάθεση για κουβέντες.

Συνολικά, όπως και είπα, μάπα το κοριτσάκι, μηχανικό, άπειρο και εμφανώς δεν γουστάρει αυτό που κάνει. Ακόμη και πιπινολάτρες να είστε, μακριά, ούτε για δοκιμή δεν αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένιφερ
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού