Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επιστροφή στα σπίτια της αμαρτίας μετα απο κάποιο καιρό. Πρώτη κατάθεση σήμερα έγινε στην Βάλια στο Ελλης 3 όπου δεν είχα ξαναπάει.
Μπαίνοντας είδα πεταχτά την κοπέλα και χωρίς να το πολυσκευτώ πέρασα στο δωμάτιο. To δωμάτιο είναι στο πάνω όροφο του κτηρίου, αρκετά καθαρό αλλα με καμένη λάμπα και αναγκαστικά τα παντζούρια ήταν ανοιχτά με αποτέλεσμα να φαινομαι απέναντι (το κτήριο απέναντι ήταν μάλλον εγκαταλελειμμένο αλλα αισθανόμουν λίγο άβολα). Οταν ήρθε η κοπέλα έκλεισε τα παντζούρια και άνοιξε τα διπλανα και έτσι είχαμε φώς χωρίς να παρουσιάζουμε σόου. Να προσθέσω οτι το δωμάτιο δεν έχει νιπτήρα αλλα δίπλα υπάρχει τουαλέτα για τους πελάτες.

Η Βάλια είναι milf, μάλλον Ελληνίδα, μετρίου αναστήματος και εμφάνισης. Δεν με χάλασε αφού μου θύμισε (και έχει το στυλάκι) της ξεκωλιάρας γειτόνισσας που παίζει το μάτι της. Δυστηχώς στον αγωνιστικό τομέα όμως με απογοήτευσε. Λίγα έως καθόλου προκαταρκτικά και πέρασμα καπότας στο πέος μου. Η πίπα αρκετά καλή και με άνεση χρόνου αλλα δυστηχως δεν περιποιήθηκε την γύρω περιοχή. Επειτα ανέβηκε απο πάνω και προχωρήσαμε σε σέξακι σε δύο στάσεις (απο πάνω αυτή και μετα εγώ). Εκεί η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή αλλα είχα ψιλοξενερώσει μιας και περίμενα περισσότερα. Δεν άργησα να τελειώσω, μιλήσαμε λίγο για πολιτικά σε φιλικό κλίμα και έφυγα.

Εν κατακλείδι είναι μια διεκπεραιωτική κοπέλα που φροντίζει μέν να περάσεις καλά αλλα δεν δίνει το κάτι παραπάνω που θα ήθελε κάποιός. Δεν ξερω αν θα ξαναπεράσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού