Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αναζητώντας κάτι καλό στον Βαρδάρη στη βόλτα μου συνάντησα σχετικά σύντομα την Τζούλια, μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα από τη Ρουμανία, βγήκε με τα βυζάκια της έξω, μου άρεσε, και σε συνδυασμό με το αντίτιμο των 25 ευρώ που ζητούσε η μαντάμ σε απλό πρόγραμμα, χωρίς να το πολυσκεφτώ πέρασα στα ενδότερα.

Η πολύ ευγενική μαντάμ με οδήγησε στο βάθος στο μεγάλο δωμάτιο αν και πήρα το απλό πρόγραμμα των 25 ευρώ, πολύ καθαρός χώρος, καθρέπτες παντού, μεγάλο τζακούζι και κτιστό κρεβάτι με καλό στρώμα συνθέτουν ένα ωραίο σύνολο, διακοσμημένο με όμορφα και λειτουργικά φωτιστικά που δημιουργούν πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η Τζούλια είναι μία νεαρή κοπέλα από τη Ρουμανία, μελαχρινή με ίσιο μαλλί, όμορφα χαρακτηριστικά, εκφραστικά μάτια, πλατύ χαμόγελο, τέλειο στητό φυσικό και μέτριο σε μέγεθος στήθος, με καταπληκτική ρόγα, λεπτή σχετικά μέση και γεμάτα πολύ ελκυστικά μπουτάκια που απλώνουν όμορφα που εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο ξεκινήσαμε με πολλά προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια, κάναμε γεμάτες αγκαλιές εκατέρωθεν, δεν έφερε αντίρρηση για πουτσοτριψύματα στα μπουτάκια της, και δέχθηκε παντού τα φιλιά μου εκτός από το στόμα (ούτε καν στα χείλη). Με όλα αυτά σχεδόν αμέσως είχα πλήρη στύση, και την οδήγησα να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω. Την έβαλα απέναντι από τον καθρέπτη και την χάζεβα όταν μου έκανε πίπα , την απόλαυσα πολύ μιας που η πίπα της ήταν για όσκαρ, η στάση του σώματος της ήταν τέτοια που μπορούσα να την χαϊδέβω παντού, και δέχθηκε εξωτερικό τρίψιμο στην πίσω τρυπούλα της (χωρίς διείσδυση) και στα μουνοχειλάκια της.
Συνέχεια με αυτή από πάνω, προσπάθησε, έκλεισε και τα μάτια της, αλλά σίγουρα δεν το έχει 100% ακόμη και εκεί χρειάζεται κάποια βελτίωση. Έτσι σχετικά γρήγορα την γύρισα στα 4 , η θέα ήταν ανεπανάληπτη, τα χερούλια του έρωτα κρεμούσαν υπέροχα, την έπιασα στιβαρά από αυτά, και την σφυροκόπησα σε πολύ γρήγορο τέμπο, το άντεξε βγάζοντας κάποιες πνιχτές κραυγούλες, και αφού την χόρτασα όσο μπορούσα περισσότερο την έχυσα πολύ δυνατά μέσα σε κραυγές.
Θέλησα να μείνω λίγο ακόμη μέσα στο ζεστό της μουνάκι και με άφησε, ενώ της έκανα ένα ελαφρύ μασαζάκι στην πλάτη που της άρεσε, και έμεινε εκεί καρφωμένη μέχρις ότου σε λίγο βγήκα από μέσα της.

Έμεινα ξαπλωμένος να την χαζέβω να ντύνεται και εκείνη δεν φάνηκε να ντρέπεται, και σε λίγο με ευχαρίστησε και αποχώρησε από το δωμάτιο το ίδιο χαμογελαστή όπως μπήκε στο δωμάτιο.

Πέρασα καλά, φαίνεται εξάλλου αυτό, για μένα αυτή η δροσερή κοπέλα είναι ότι πιο Value For Money αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη μιας που με 25 ευρώ μπορείς να απολαύσεις τις υπηρεσίες της. Φυσικά συστήνεται ανεπιφύλακτα, από μένα σίγουρα θα υπάρξει επανάληψη και μάλιστα αρκετά σύντομα. Θέλω να ξέρεται επίσης ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας μία πολύ μικρή καθοδήγηση χρειάζεται καθότι δεν αναλαμβάνει και πολλές πρωτοβουλίες.

Αν μείνει για καιρό θα κάψει καρδιές η μικρή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού