Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγω σπιτάκι ελπίζοντας να πετύχω την Τζωρτζιάνα για μια 2η δοκιμή. Δυστυχώς απουσίαζε και στην θέση της εκδιδόταν η Ιωάννα. Μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 25, 1.70 με πολύ ωραίο λεπτό σώμα. Τα βυζιά της ήταν σχετικά μεγάλα και στητά. Απλό πρόγραμμα στα 10. Ήταν χαμογελαστή και σκέφτηκα - 'πόσο χάλια να είναι μέσα ?'.

Τα δωμάτια του συγκεκριμένου μπουρδέλου είναι πάντα τέντα. Ευρύχωρα, με καθαρά σεντόνια και τηλεόραση να παίζει τσόντα. Μπήκε πριν προλάβω καν να γδυθώ. Το ύφος της ήταν ξινισμένο - καμία σχέση με το πως παρουσιάστηκε στο σαλόνι. Ενώ γδυνόταν μιλήσαμε λίγο και κατάλαβα ότι πρόκειται για ζώον. Είπα να σηκωθώ να φύγω αλλά ταυτόχρονα τα χέρια μου είχαν ήδη πάει στα βυζιά και τα ζούλαγαν. Γαμώ τις ρώγες είχε η πουτάνα. Αποφάσισα να μείνω αφού δέχτηκε χούφτωμα και μουνάχτυλο αδιαμαρτύρητα. Η πίπα της είναι για τον πούτσο. Δεν έχει καλή τεχνική και χρησιμοποιεί τα δόντια της παραπάνω από ότι πρέπει. Την πήδηξα στα 4 και σε cowgirl. Βαριεστημένες κινήσεις και μηδέν συμμετοχή. Η κωλοβαβλίδα της φαινόταν πολύ σφιχτή και αδούλευτη αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω. Ευτυχώς ήμουν άχυστος μερικές μέρες και τα κατάφερα.

Ενώ πλενόμουν προέτρεψα το τεμάχιο να αλλάξει επάγγελμα διότι προφανώς δεν γουστάρει καθόλου αυτό που κάνει... Δικαιολογήθηκε λέγοντάς μου ότι δεν είχε όρεξη σήμερα και ήταν κουρασμένη. Δεν ξαναπάω μαζί της, είναι έπιπλο και μαλακισμένη. Θυμός Κρίμα κιόλας γιατί από σώμα τα σπάει και θα μπορούσε να είναι super πόρνη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2012
παντα οτι δεν εχει ορεξη λεει αυτη...Θυμός
btw η τζωρτζιανα θα λειπει για μια βδομαδα...
05 Ιουνίου, 2012
ο τιτλος της κριτικης σου ειναι πολλυ καυλωτικος Κουλ
X
xlexlekias
05 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν σου φτανουν τα πιατα τωρα θες και σκαλες ε?Γλώσσα
07 Ιουνίου, 2012
Προς pontifikas..... Απο οτι καταλαβα η μικρη σου αρεσει τρελα, και γιατι οχι, εμφανισιακα ολοι την εχουν εγκωμιασει. Σου συνιστω να επιμεινεις. Καθε φορα γινεται ολο και καλυτερη. Αν δεν ειχαν σβηστει οι κριτικες μου για την εν λογω, θα καταλαβαινες τι εννοω. Τρελο gfe με την παροδο του χρονου. Εγω μεχρι σημερα, εχω χασει τον λογαριασμο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4