Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο οίκος βρίσκεται μαζί με άλλα τρία σπιτάκια στο κεντρικό κομμάτι της πεζοδρομημένης Διδύμου.
Επέστρεψα, αφού είχα ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της τσάρκας μου.
Καταβάλλοντας το αντίτιμο των είκοσι ευρώ, η υπηρεσία με οδήγησε στην ''κάμαρη του έρωτα'', προσφέροντάς μου και ένα έξτρα ρολό χαρτί υγείας.
''Ετσι για να υπάρχει...'' όπως χαρακτηριστικά μου είπε.
Μπερεκέτι!
Το δωμάτιο, οι τοίχοι του οποίου καλύπτονταν από λευκό σκληρό πλαστικό, ήταν ευρύχωρο. Το μεταλλικό κρεμ κρεβάτι όμως, είχε αρκετές φθορές. Οπτικά ήταν άθλιο. Το στρώμα σε γενικές γραμμές καλό. Το κατωσέντονο δεν ανέδιδε οσμές, καθώς επίσης δε διαπίστωσα εμφανείς λεκέδες, αλλά σίγουρα έχω ξαπλώσει και σε καλύτερο σε συνευρέσεις μου.
Αριστερά της παλιάς ξύλινης δίφυλλης πόρτας βρίσκονταν ο οβάλ επιτοίχιος καθρέφτης και ο νιπτήρας με το κρεμοσάπουνο και το χαρτί υγείας, καθώς και το καλαθάκι για τ' απορρίμματα. Πρωτίστως η καθαριότητα! Ο καλόγερος για τα ρούχα, ενώ ψηλά στη γωνία διακρινόταν μία τηλεόραση που όμως ήταν εκτός λειτουργίας. Επίσης υπήρχε και μία ξύλινη καρέκλα, την οποία χρησιμοποίησα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης...
Δεξιά, ένα μεταλλικό τραπεζάκι που υποκαθιστούσε το κομοδίνο και ένας μεσαίων διαστάσεων επιτοίχιος καθρέφτης πρόσφερε θέα στο ''πεδίο της μάχης''
Εχω αναρτήσει σχετικές φωτογραφίες στη χθεσινή μου ενημέρωση.
Αφού γδύθηκα, πλύθηκα τοπικά και ξάπλωσα περιμένοντας την Αντριάνα.
Οσο βρισκόμουν στο δωμάτιο, άκουγα διάφορους συναγωνιστές, που έρχονταν και συζητούσαν με την υπηρεσία σχετικα με τις ''προσφορές'' του μαγαζιού. Η ηχομόνωση είναι ένα θεματάκι στους οίκους ανοχής...
Η κοπέλα ήρθε μετά από λίγα λεπτά, αφού είχε ''περιποιηθεί'' προηγούμενο συναγωνιστή.
ψηλή, γεροδεμένη, άσπρη. Μεγάλο στήθος. Φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κορμάκι και το στρινγκάκι της. Χαμογελαστή, με κοντό ξανθωπό μαλλί. Αφού με ρώτησε πώς είμαι και μου είπε κάποια γλυκόλογα, ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο και στο λαιμό χωρίς γλώσσα.
Στην παρακλησή μου να ''υγρασιάσει την περιοχή'', ανταποκρίθηκε πρόθυμα, με αργό πέρασμα της γλώσσας της καθώς και με δαγκωματιές /πιπιλιές σε όλη την επιφάνεια, αναμένοντας οδηγίες σε ό,τι αφορά την έντασή τους.
Εγώ φυσικά είχα πλήρη στύση. Σίγουρα το πρόσεξε, αλλά προς τιμήν της, δε διέκοψε τα προκαταρκτικά για πέρασμα του προφυλακτικού, αντιθέτως συνέχισε στο στήθος, στις θηλές, στην κοιλιά, στο εσωτερικό των μηρών, καραμπαλίκινγκ πολύ καλό!... Οπου έπαιρνε στο ζεστό της στόμα εναλλάξ τους όρχεις μου, γλείψιμο του κορμού του πέους περιμετρικά χωρίς ν' αγγίζει τη βάλανο ενώ κάποια στιγμή άρχισε τα deep throats και ξανά περιμετρικά στο σώμα του πέους, ορχεολειχία, περιποίηση του περίνεου και ακολούθως την ένιωσα να κατευθύνεται πιο κάτω, αναζητώντας τον πρωκτό.
Τη σταμάτησα...
-Γλείφεις τον κώλο;
-Ναι μωρό μου...
Αφού ήμουν φτιαγμένος, της πρότεινα να προχωρίσουμε στο ''κυρίως πιάτο''.
Πέρασα ο ίδιος το προφυλακτικό που είχε φέρει μαζί της και η πρώτη διείσδυση παραγματοποιήθηκε με εκείνη γονατιστή στο κρεβάτι στηριζόμενη στα χέρια της.
Η αίσθηση καλή, άρχισα αργά και προϊόντος του χρόνου αύξησα τον ρυθμό μου. Οταν μάλιστα πόνεσαν τα γόνατά μου, σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι και συνέχισα την πράξη κάμπτοντας ελαφρά τα γόνατα και στηριζόμενος με τις παλάμες μου στα φαρδιά καπούλια της.
Συνέχισα σε αυτήν τη στάση για ένα δύο λεπτά. Βογγώντας και ασθμαίνοντας καθόλη τη διάρκεια, εκτονώνοντας μέσω των άναρθρων κραυγών μου την ένταση.
Κάποια στιγμή κουράστηκα αρκετά και δεν το απολάμβανα πλέον, οπότε σκέφτηκα να συνεχίσουμε με την στάση της ''γελαδάρισας''. Ομως τελικά, κατέληξα σε μία παραλλαγή αυτής.
Η καρέκλα ελέγχθηκε και βρέθηκε γερή. Την έφερα λοιπόν μπροστά από το κρεβάτι, όπου υπήρχε αρκετός χώρος και αφού έβαλα το μαξιλάρι, κάθησα αναπαυτικά και πρότεινα στην Αντριάνα ν' συνεχίσει με λίγη πεοορχεολειχία.
Λόγω του ό,τι είχε φέρει μόνο μία περιφαλλίδα, χρησιμοποίησα ένα δικό μου προφυλακτικό.
Η πίπα εκτελέστηκε μ'εμένα καθισμένο και εκείνη όρθια σκύβοντας όμως αρκετά, πράγμα που γρήγορα την κούρασε και συνέχισε με βαθύ κάθισμα.
Οταν η στύση μου ήταν πάλι πλήρης, την έβαλα να καθήσει επάνω στο ερεθισμένο μόριό μου. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δε βολευόμουν καθόλου. Γλυστρούσε το μαξιλάρι, πονούσε η πλάτη μου λόγω της σκληρής ράχης της καρέκλας, χτύπησα και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου στο κρεβάτι...
Οπότε τελικά μεταφερθήκαμε ξανά στη σιγουριά του στρώματος, όπου η εκσπερμάτωσή μου πραγματοποιήθηκε στην ιεραποστολική στάση. Οπως ακριβώς πρόσταζαν οι Ευρωπαίοι ιεραπόστολοι να συνουσιάζονται οιιθαγενείς του Νέου Κόσμου.
Χρόνος συνεύρεσης γύρω στα δεκαπέντε λεπτά.
Η κοπέλα δεν έφυγε αμέσως, μ' εμένα ξαπλωμένο και εκείνη καθιστή στο κρεβάτι μιλήσαμε λίγο. Μου είπε ότι σε δύο ημέρες φεύγει για την πατρίδα της και θα επιστρέψει στις 14 Ιουλίου.
Με φίλησε στο μάγουλο, μου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, άνοιξε την πόρτα και έμεινα μόνος στο δωμάτιο.
Ακολούθως έπλυνα τ' αχαμνά μου και τη γύρω περιοχή στο νιπτήρα, που αφού βόλεψε εμένα που έχω ύψος 1,78, πόσω μάλλον κάποιον πιο ψηλό, αποχώρησα.
Περπατώντας προς τη Φυλής για να συνεχίσω την τσάρκα μου και απολαμβάνοντας το ζεστό μεσημέρι, έκανα τον απολογισμό της συνεύρεσής μου.
Η Αντριάνα είναι αναμφισβήτητα μία καλή και φιλότιμη επαγγελματίας του χώρου. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άντρα που έχει από πάνω ή από κάτω της, από μπρός ή από πίσω της, με σκοπό να φύγει ευχαριστημένος και να γίνει πελάτης της.
Μόνο που σ' αυτήν την προσπάθεια, την υπηρεσία της γλειφοκωλάδας εγώ δεν την εγκρίνω. Ηταν και ο λόγος που τελικά δεν προχώρησα σε γλωσσόφιλα που τόσο μου αρέσουν και τ' αναζητώ.
Δε με προβληματίζει τόσο το γυμνό στοματικό, αν και αυτό τελικα καταλήγω πως πρέπει να γίνεται με προφύλαξη, αλλά για τη λειχία του πρωκτού διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Πολύ περισσότερο, γνωρίζοντας ότι το ένα τρίτο περίπου του βάρους της ύλης των κοπράνων αποτελείται από βακτηρίδια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2012
λίγο αηδιαστικό το κλείσιμο της κατά τα άλλα πολύ καλής κριτικής σου δε βρίσκεις?Χμμμ;
05 Ιουνίου, 2012
Την επόμενη φορά που θα πας πάρε μαζί σου μια οικογενειακή συσκευασία Betadine για να λουστείς μετά την συνουσία !
05 Ιουνίου, 2012
''...αηδιαστικό το κλείσιμο της κατά τα άλλα πολύ καλής κριτικής σου...''


Κατ' αρχάς χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική μου. Τώρα σε ό,τι αφορά το τελείωμά της, δεν είναι παρά ένα πραγματικό επιστημονικό γεγονός φίλε Λαγονησιώτη...



''...πάρε μαζί σου μια οικογενειακή συσκευασία Betadine...''


Υπερβολές φίλε Ripper, υπερβολές...
Οπως διάβασες, η συνεύρεση προχώρησε κανονικά μέχρι τέλους.
Απλά δεν πραγματοποίησα γλωσσόφιλα.
Αν ξαναεπισκεφτώ την κοπέλα -γιατί είναι καλή στη δουλειά της- θ' αποφύγω γλειψίματα και το τσιμπούκι θα γίνει με προφυλακτικό.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί φίλε Ripper. Δε νομίζεις;
05 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συμφωνώ φίλε μου απλά ξαφνιάστηκα με την αναφορά σου...είχα φτιαχτεί με τις περιγραφές σου, και πως ξέσκιζες το μωρό και ξαφνικά αντικρίζω το εν λόγω κλείσιμο...αλλά η επιστήμη πάνω από όλα!!Γλώσσα
(Updated: 09 Ιουνίου, 2012) 08 Ιουνίου, 2012
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κριτική βοηθάει κάθε ενδιαφερόμενο μπουρδελιάρη γιατί είναι αξιόπιστη σε υπερθετικό βαθμό δεδομένου ότι γνωρίζω την πορνο-δέσποινα Αντριάν(ν)α αρκετό χρονικό διάστημα ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για αυτό και επέλεξα να ψηφίσω YES
10 Ιουνίου, 2012
Καλησπέρα. Θα ήθελα να αναφέρω ότι η δική μου συνεύρεση με την συγκεκριμένη κοπέλα είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσω βλενόρροια (από ακάποτο τσιμπούκι). Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να το κόλλησα από αλλού, ούτε η τότε σύντροφός μου. Φυσικά δεν κατηγορώ αυτή, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ που ενώ είναι όλη μέρα στο ίντερνετ και ενημερώνεται υποτίθεται περί παντώς επιστητού, δεν ήξερε ότι μπορεί να κολλήσει αφροδίσιο από ακάποτο τσιμπούκι. Τόσο ανώριμος και...τέλος πάντων ας μην συνεχίσω. Το πλήρωσα ακριβά, γερό μάθημα μπορώ να πώ. Επαναλαμβάνω, η κοπέλα ΔΕΝ φταίει (από την στιγμή που δεν υπάρχει κράτος ικανό να επιβάλει βασικούς κανόνες υγιεινής και από την στιγμή που στην εποχή της ενημέρωσης ήμουν...ανενημέρωτος με δικό μου φταίξιμο). ΥΓ: Το betadine ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΥΓ2: Προσέχετε την υγεία σας και μην παίζετε με αυτή, ούτε των αγαπημένων σας προσώπων! Σας μιλάει κάποιος παθών, έστω και από το πιο απλό και βασικό ΣΜΝ. ΥΓ3: Ό,τι γράφω είναι αλήθεια, δεν εξυπηρετώ κανέναν σκοπό ή συμφέροντα κλπ κλπ. Καλή συνέχεια και προσοχή σε όλους.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6