Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στην μικρούλα την Τζοάνα, που ήταν η 2η πριν καν περάσει δεκαήμερο από την 1η επίσκεψη που έκανα σε αυτήν. Η επίσκεψη ήταν στοχευμένη και προγραμματισμένη από μέρες πριν. Η επιθυμία μου να την συναντήσω προήλθε κυρίως από το γεγονός του πόσο καλά πέρασα την 1η φορά μαζί της. Έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία να αναφέρω ότι για να την συναντήσω βοήθησαν πάρα πολύ οι φίλοι μου, με τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν για την κοπέλα, εξ ου και ο τίτλος της εμπειρίας μου. Ο σωματότυπος της είναι λεπτός και παρόλο που εμένα με αρέσουν οι λίγο πιο γεματούλες, η αγκαλιά της με ξεσήκωσε αμέσως, κάνοντας με να είμαι έτοιμος σχεδόν από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.Χαμόγελο

Ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια, το σφιχτό και νεανικό της κορμί δέχθηκε με ευχαρίστηση τα χάδια μου, επίσης δέχθηκε και ανταπέδωσε φιλάκια παντού εκτός από στόμα. Πίπα πολύ καλή, καυλωτική, δεν είπε όχι σε εξωτερικό χαΐδεμα στις τρυπούλες της, στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου, κουνήθηκε με πολύ χάρη και για αρκετή ώρα, δείχνοντας ότι το κατέχει, και φινάλε με αυτήν στα 4, σε ένα πολύ δυνατό χύσιμο και εμένα να βγάζω δυνατές κραυγές άκρατης ικανοποίησης.

Είπαμε και κάποιες κουβέντες πριν αποχωρήσει, μικρής διάρκειας όμως, μιας που είχαμε ξεσκίσει λίγο τον χρόνο, μου έδωσε διό σταυρωτά φιλιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη φορά.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι η κοπέλα έλαμπε κυριολεκτικά από καθαριότητα, εκτίμησε πολύ το γεγονός ότι και εγώ ήμουν φρεσκοπλυμένος και μου το είπε, όπως και την περασμένη φορά εξάλλου, και σίγουρα αυτό το γεγονός βοήθησε πάρα πολύ στο να είναι τόσο πολύ διαχυτική και αποδοτική μαζί μου.

Φυσικά η κοπέλα συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους, οι λίγες κριτικές και οι ελάχιστες αναφορές που έχουν γίνει για αυτή πιστεύω ότι την αδικούν, αξίζει το κάτι τις παραπάνω, και συνδυάζει νεανικότητα και εμπειρία.

Ο χώρος ήταν πολύ μικρός μεν, αρκετά καθαρός με φρεσκοστρωμένα σεντόνια και η τσατσά (η κοντοκουρεμένη με τα γυαλιά) αρκετά ομιλητική, μου έβγαλε έναν άλλο εαυτό σήμερα στο σαλόνι, από ότι βγάζει συνήθως, όση ώρα μιλούσαμε ενώ περιμέναμε να βγει η κοπέλα από το δωμάτιο με τον προηγούμενο συναθλητή.

Όταν βγήκα από το κατάστημα ήταν σχετικά νωρίς το πρωί και μετά την συνεύρεση θέλοντας να αναπληρώσω τις θερμίδες που έκαψα, ανηφόρισα την Προμηθέως έστριψα αριστερά στην Αισώπου, και πήγα και κτύπησα μια μπουγάτσα στο μπουγατσατζίκο ΄Εν κινήσει΄, συστήνεται και αυτό ανεπιφύλακτα, μιας που έφαγα μια από τις καλύτερες μπουγάτσες που έχω γευτεί τον τελευταίο καιρό.Γλώσσα

Τραγουδάκι των Beatles, δανείστηκα τον τίτλο του για την κριτική μου, και ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση. http://www.youtube.com/watch?v=jBDF04fQKtQ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού