Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αυτή τη φορά η μπλε κούρσα έμεινε παρκαρισμένη στο σπίτι. Βόλτα στο κέντρο και ανάμεσα σε κάποιες συναντήσεις με εκλεκτά μέλη του φόρουμ, αποφάσισα να κάνω και μια επίσκεψη στα σπιτάκια της περιοχής. Επειδή ήταν απόγευμα και ήταν ανοιχτά τα σπιτάκια στην Αγκύρας, ξεκίνησα από εκεί για αλλαγή. Στο 12α παρουσιάστηκε η Έλενα, μελαχρινό Ρωσικό μιλφ, με ωραίο σώμα και σαλονάρισμα που παρακαλούσε να περάσεις στο δωμάτιο. Κρατήθηκε στα υπ'όψιν και συνέχισα στο διπλανό μαγαζί.


Υποδοχή από την υπηρεσία και παρουσίαση της Αλεξάνδρας, Ρωσίδας, γύρω στο 1.60, ξανθιάς με γαλανά μάτια, με μικρό βυζάκι, απροσδιόριστης ηλικίας, αλλά μάλλον πάνω από 30. Μόλις την είδα ερωτεύθηκα, για μένα είναι η τέλεια γυναίκα. Το 20ευρω πέρασε γρήγορα από την τσέπη μου στην ευγενική τσατσά.


Η Αλεξάνδρα μπήκε με χαμόγελο στο δωμάτιο και αφού έβγαλε το σουτιέν ήρθε και με αγκάλιασε. Έχω αδυναμία να αγκαλιάζω τέτοια petite πλασματάκια και να τα πασπατεύω. Δυστυχώς απέφυγε τα φιλιά στο στόμα, αλλά και πάλι μου έδινε πολύ γλυκά φιλάκια στο λαιμό και στον ώμο μου, ανταποδίδοντας κι εγώ την περιποίηση της. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, όπου συνεχίσαμε τα φιλιά. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω πατώματα, η Αλεξάνδρα συνέχισε τα φιλιά στο στήθος μου και την κοιλιά μου. Πριν πάρει το καυλί μου στο στοματάκι της, έπεσε με δύναμη στα αρχίδια μου, γλύφοντας τα με μανία. Πίπα ωραία, χωρίς χέρι και με καλό ρυθμό.


Το καυλί μου ήδη είχε σηκωθεί και επιζητούσε να μπει στην τρυπούλα της. Πέρασμα λάστιχου και ανέβασμα για ιππασία. Στην αρχή δεν βρήκαμε καλό ρυθμό, αλλά σύντομα πήρε την κατάσταση πάνω της και φέρνοντας το κεφάλι της στο αυτί μου με αγκάλιάσε. Εκεί βρήκαμε τον τέλειο ρυθμό και για κάποια λεπτά γαμηθήκαμε σαν ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι στις πρώτες μέρες καύλας. Αισθάνθηκα το τέλος, αλλά δεν ήθελα να τελειώσει τόσο γρήγορα. Δεν είχα απολαύσει ακόμα τη θέα από το όμορφο προσωπάκι της. Γύρισμα σε ιεραποστολική στάση και αργό γαμήσι από την πλευρά μου. Δυστυχώς οι καύλες των τελευταίων ημερών δεν με άφησαν να αντέξω πολύ και μετά από λίγο κατέθεσα το σπέρμα μου.


Δεν έφυγε αμέσως. Μου είπε ότι συνήθως δουλεύει και στο Διδύμου 20. Μάλλον πρωϊνή βάρδια, αν κατάλαβα καλά. Ντύθηκε, με καληνύχτησε και με αποχαιρέτησε με χαμόγελο.


Το 10 στο πάρκινγκ, λόγω ΜΜΜ και το 10 στην υπηρεσία λόγω ευγένειας και καθαριότητας δωματίου.


Καλά να περνάμε

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού