Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
...με τη συνδρομή της κριτικής του κάτωθι φίλου ξαναβρήκα την εκδιδόμενη που μου είχε κάνει εντύπωση την πρώτη φορά που την είχα δοκιμάσει, κάπου στην κολωνού.
Πρόκειται για ένα σχετικά νεαρό ξανθό θήλυ , με κάπως "ανοϊκό" πρόσωπείο , μεσαίου μεγέθους μαστικό αδένα ,και αν πρόσεξα καλά, ένα μικρής έκτασης έγκαυμα στην πλάτη και κάτι σαν ραγάδες στην κοιλιακή χώρα (αδιευκρίνιστης αιτιολογίας).
Εισήλθε στο δωμάτιο με ένα απρόσφορα ευφορικό συναίσθημα , (δηλαδή εμφάνιζε γέλωτα χωρίς να υπάρχει λόγος , "γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει" ) , συνοδευόμενο με κάποια ακατάληπτου νοήματος ηχητικά σήματα απ'τα οποία το μόνο που συγκράτησα ήταν το : "φρίκι-φρίκι".
Απορημένος, την παρατηρούσα εξάγωντας το συμπέρασμα ή είναι υπο την επήρρεια ουσιών ή κάποια πάθηση της προκαλεί διανοητική διαταραχή.
Το θήλεο ξάπλωσε ανάσκελα και μου έκανε κάποια χειρονομίες στις οποίες δεν ανταποκρίθηκα, αλλά αντ'αυτού άρχισα να επεξεργάζομαι ψηλαφητικά το αιδοίο της, πράγμα που φάνηκε να της αρέσει, και στην πορεία μέσω του γλωσσικού μου αισθητηρίου περιεργάστηκα τις θηλές των μαστών της .Στη συνέχεια και εφόσον μ'αυτό τον τρόπο είχε επέλθει στύση , εισχώρησα στον κόλπο όντας απο πάνω της.Τα ακατάληπτα επιφωνήματα συνεχίζονταν σε συνδυασμό με τις καθ'υπόκρισιν κραυγές ηδονής (σημειωτέον ότι δεν είχα αρχίσει κάν την εισχώρηση !) και απ'τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι ήθελε δυνατές και γρήγορες διεισδύσεις , πράγμα που ερχόταν σε αντίθεση με το μέτριας προς αργής συχνότητας ,στα όρια του αισθησιασμού tempo που αρέσκομαι να λειτουργώ. Πράγματι, της επέβαλα τον δικό μου ρυθμό , όμως παράλληλα την έκανα να νυστάξει και να χασμουρηθεί.Με δική της πρωτοβουλία αίφνης ακινητοποίησε την πύελο μου και άρχισε να χτυπιέται πάνω στο πέος μου, σα μανιακή, ραπίζοντας ελαφρά τους γλουτούς μου . Επιτάχυνα λοιπόν, με μια δίαθεση να επισπέυσω την διαδικασία απέκκρισης του πλεονάζοντος υγρού και να αποδεσμευτώ ταχέως απ'αυτό το ιδιάζουσας συμπεριφοράς εκμαυλιζόμενο γύναιο...
Μετά το τέλος και αφού ανταλλάξαμε, μέσω της γλώσσας του σώματος "λόγια" αβρότητας ,εξερχόμενη στο σαλόνι, όντας στην ίδια άκρως ευφορική διάθεση, προσπαθούσε να προσελκύσει ένα μελανόδερμο άρρεν με σανδάλια και σάκο, θοπεύοντας το πέος του .
Αποχώρησα του οικίσκου ,με ένα μίγμα αισθήματος μετεσκπερματικής ικανοποίησης και στιγμιαίας "αποβλακωμένης" απορίας για τα περί της συνευρέσεως...

...τέλοσπάντων , κλείνοντας πληροφορώ ότι διατίθεται και η δυνατότητα πρωκτο-ορθικής διείσδυσης στα 15ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού