Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 71 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κοπέλα, η οποία μιλάει καλά Ελληνικά αν και κατάγεται από την Ουκρανία, είναι γύρω στα τριανταπέντε, ξανθιά με σχετικά μακρύ μαλλί, πρόσωπο καθαρό, εκφραστικά μάτια, γεροδεμένη σωματοδομή, με μεσαίο στήθος, μπρατσάκια, κοιλίτσα, μπουτάκια και μεστωμένο ποπό.
Φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο μεσοφόρι και δεν ήταν βιαστική κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της. Καθόταν μαζί με την υπηρεσία όλη την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να με πείσει να περάσω.
Εγώ αυτό το εκτιμώ σε μία ιερόδουλη. Δείχνει ενδιαφέρον για τη δουλειά της.
Εχω ξαναγράψει ότι οι εργαζόμενες πρέπει να εκμεταλλεύονται όλο τον χρόνο που ένας υποψήφιος πελάτης βρίσκεται στο χώρο τους. Αυτό, ο άλλος το εισπράττει και με αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να τον κερδίσουν.
Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή που συναντάω πολλές φορές στις τσάρκες μου, με την κοπέλα να αποσύρεται αμέσως και ν' αφήνει την υπηρεσία να τα βγάλει πέρα με τον υποψήφιο πελάτη.
Αν μη τι άλλο είναι αντισυναδελφικό, αλλά δείχνει και μία απαξίωση προς τον, ευάλωτο πολλές φορές, άντρα που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο σαλόνι.
Με αυτήν τη συνήθεια, που είναι αποτέλεσμα της ρουτίνας της δουλειάς και ως ένα σημείο την κατανοώ, δεν είναι δυνατόν να του δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι είναι ποθητός και να περάσει στο δωμάτιο.
Κάποτε, μπορεί να μην είχε και τόση σημασία για τις εργαζόμενες μία τέτοια ανάλυση, στις μέρες μας όμως τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες και μόνο αυτοί που προσαρμόζονται θα ''επιβιώσουν''
Οπως έγραψα και στη χθεσινή μου ενημέρωση, πέρασα για τέσσερις λόγους. Τους αναφέρω κατά σειρά σπουδαιότητας.
Οι τέσσερις κριτικές των συναγωνιστών που έγραφαν κολακευτικά για την κοπέλα, καθώς και ότι... γλωσσοφιλάει.
Οτι μου έφερε το θεωρημένο βιβλιάριο υγείας της χωρίς αντίδραση (αυτός θα μπορούσε να είναι και πρώτος λόγος).
Η τιμή των 25 ευρώ και τέλος, ο ευπαρουσίαστος χώρος, που περισσότερο έμοιαζε για studio παρά για οίκο ανοχής.
Αφού λοιπόν έδωσα το αντίτιμο, από το οποίο το κράτος πάλι δε θα εισπράξει τίποτα και αυτό το οικονομικό έλλειμμα θα το πληρώσουμε τελικά εμείς, πέρασα στα ενδότερα.
Υπάρχουν τρία δωμάτια τα οποία είναι σε σειρά. Τα ''επιθεώρησα'' και διάλεξα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο το κεντρικό.
Πρόκειται για ένα μεσαίων διαστάσεων και ερυθρού χρώματος δωμάτιο, με το διπλό μεταλλικό, άνετο και καθαρό κρεβάτι να βρίσκεται στο κέντρο του.
Μία σατέν βυσσινί κουρτίνα, με πολλές πτυχώχεις, καταλαμβάνει ολόκληρο τον τοίχο πίσω από τα προσκέφαλα.
Αριστερά, υπάρχουν το ρουστίκ σκούρο κομοδίνο και ο επιτοίχιος καθρέφτης ο οποίος αποτελείται από επιμέρους μικρότερα παραλληλόγραμμα κάτοπτρα.
Απέναντι, ο καλόγερος για τα ρούχα, ο κάδος απορριμάτων και η τηλεόραση με την κλασική ταινία πορνό.
Ενώ εκ δεξιών, ξεχωρίζει πόστερ του Playboy model, Kelly Brook.
Επίσης διατίθενται, ασφράγιστες πλαστικές παντόφλες, χαρτί ρολό και οινόπνευμα.
Το κοινόχρηστο μπάνιο, βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου και είναι μαρμάρινο!
Πάνω στο πλυντήριο (ο κάδος του οποίου ήταν γεμάτος ρούχα) βρήκα μια διπλωμένη καθαρή, αλλά ασφράγιστη πετσέτα προσώπου.
Στο ντουζ, που πραγματοποίησα μετά τη συνεύρεση, δημιουργήθηκε ένα θεματάκι με τη διακοπή της παροχής του ζεστού νερού, αλλά ήμουν στα τελειώματα, έτσι έσφιξα τα δόντια και συνέχισα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αλίμονο σ΄ αυτόν που θ' ακολουθούσε...
Φωτογραφίες του μπάνιου αλλά και του δωματίου, έχω αναρτήσει στη χθεσινή μου ενημέρωση.
Βρισκόμουν γυμνός στο δωμάτιο και τακτοποιούσα τα πράγματά μου όταν ένιωσα κίνηση πίσω μου.
Η Ντιάνα είχε γλυστρίσει μέσα αθόρυβα και τακτοποιούσε τα υγρά μαντηλάκια και τις περικαυλίδες στο κομοδίνο.
Εκανα ότι τρόμαξα και εκείνη γέλασε αυθόρμητα.
Μόνο η σκέψη ότι θα τη γλωσσοφιλούσα μου είχε δημιουργήσει από πριν μία σχεδόν πλήρη στύση την οποία σχολίασε και η ίδια.
Δεν πρόλαβε να βγάλει το μεσοφόρι της και την αγκάλιασα. Δεν τη φίλησα όμως, διότι δε με ήξερε και υπήρχε περίπτωση ν' αντιδράσει αρνητικά (μου έχει τύχει και αυτό)
Αρχισα λοιπόν να τη φιλάω στο λαιμό και στο στήθος ψηλά, κατεβαίνοντας σιγά σιγά προς τις θηλές της.
Το σώμα της μύριζε όμορφα και η... επιδερματίδα της, που έλεγε ο αείμνηστος Κώστας Χατζηχρήστος, ήταν απαλή.
Τα χέρια μου θώπευαν και εξερευνούσαν ολόκληρο το μεγάλο κορμί της. Είχα μπει πολύ επιθετικά, πράμα που δε συνηθίζω.
Εκείνη δεχόταν τα χάδια και τα φιλιά μου μ' ευχαρίστηση, αφήνοντας κάποιες κραυγές όταν γινόμουν πιο ''βίαιος'' δαγκώνοντάς την σε κάποια σημεία.
Το πέος μου ήταν σε πλήρη στύση και το ένιωθα καθώς ακουμπούσε πάνω στούς μηρούς της κατά την διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών.
Κάποια στιγμή ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και της είπα να αρχίσει να με γλείφει και εκείνη.
Οταν άρχισε, της κρατούσα το κεφάλι και με αυτόν τον τρόπο της έδειχνα που ακριβώς ήθελα να επιμείνει.
Χρησιμοποιούσε ολόκληρη την επιφάνεια της γλώσσας της μουλιάζοντας το σώμα και το πρόσωπό μου, ενώ δεχόμουν και δαγκωματιές στις θηλές, αλλά και στο λαιμό μου.
Εκεί συγκεκριμένα, στο λαιμό, της πίεζα το κεφάλι δίνοντάς της να καταλάβει πως ήθελα να νιώσω εκτός από τα δόντια, τα χείλη αλλά και τη γλώσσα της.
Το πραγματοποίησε πρόθυμα ενώ είχα την εντύπωση ότι μου έκανε ''δαγκωματιές αγάπης'', τουτέστιν πιπιλιές, αλλά πάνω στην καύλα δεν αντέδρασα. Απλά έκλεισα τα μάτια και ανάσανα βαριά. Φοβηθηκα ότι θα χύσω...
Αργότερα βέβαια διαπίστωσα ότι ο λαιμός μου δεν είχε κανένα σημάδι. Ευτυχώς!
Η ώρα προχωρούσε και γινόμασταν όλο και πιο θερμοί στις περιπτύξεις μας, ως εκ τούτου θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσω το φιλί.
Προηγουμένος, αρκετές φορές είχε περάσει τη γλώσσα της πάνω από τα χέιλη μου και στιγμιαία είχε αγγίξει τη δική μου.
Χωρίς προειδοποίηση λοιπόν κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της, τα οποία ένιωσα ν' ανοίγουν. Δεν έχασα την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε και η γλώσσα μου με θράσος εισέβαλε στη στοματική της κοιλότητα εξερευνώντας τις εσωτερικές δομές της.
Την επόμενη στιγμή την ένιωσα ακινητοποιημένη ανάμεσα στα χείλη της καθώς επιχειρούσαν παλινδρομικές κινήσεις κατά μήκος της. Μέχρι έξω, στην άκρη και μετά βαθιά έως την βάση της, ενώ εγώ άνοιγα το στόμα μου όσο περισσότερο μπορούσα.
Κάποια στιγμή δάκρυσα από τον πόνο.
Καθόλη τη διάρκεια των φιλιών έτριβα το πέος μου στο εφηβαίο καθώς και στους βουβώνες της, ενώ τα χέρια μου άπληστα θώπευαν τα κωλομέρια και τη μουνάρα της που την ένιωθα υγρή...
Με τρέλαινε καθώς άνοιγε τα πόδια δίνοντάς μου πρόσβαση για περισσότερα χάδια στην περιοχή.
-Φέρε το προφυλακτικό γρήγορα! Της φώναξα
Πριν προλάβει να κάνει κάποια κίνηση το πήρα μόνος μου από το κομοδίνο, δάγκωσα άγρια το περίβλημα και το φόρεσα ο ίδιος πιέζοντας την θηλή για να μην πάρει αέρα, έτσι ώστε να εφαρμόσει καλύτερα.
Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να είχα απέναντί μου μία μινιόν κοπέλα για να την πάρω στα όρθια και γενικά να την κουμαντάρω όπως θα ήθελα.
Η Ντιάνα δεν προσφερόταν για τέτοια κόλπα δυστυχώς. Εκτός και εάν είχα τη ρώμη του Χάρη Καρπόζηλου...
Οπότε της είπα να πάρει τη στάση για συνουσία που συνηθίζουν οι άλλοι ζωντανοί οργανισμοί του ζωικού βασιλείου (εκτός του ανθρώπου που την χρησιμοποιεί περιστασιακά όπως καλή ώρα) στην άκρη του κρεβατιού.
Το πέος μου χάθηκε στα τρίσβαθα του, χωρίς κρέμα, κόλπου της και το σφυροκόπημα ήταν έντονο από την αρχή.
Είχα καλή αίσθηση.
Αν και ο σκοπός μου ήταν να ολοκληρώσω, προσπαθούσα να επιβραδύνω το τέλος για να βιώσω όσο το δυνατόν περισσότερο τη βασανιστική ηδονή πριν την εκσπερμάτωση.
Ενιωθα όλη τη διαδρομή που έκανε ο φαλλός μου από τη βάση του έως την άκρη της βαλάνου και αντίστροφα. Είχα ιδρώσει και άκουγα τους χτύπους της καρδίας μου μέσα στο κεφάλι μου.
Η ολοκλήρωση έκανε την εμφάνισή της κατά κύματα, με συσπάσεις των μυών του περινέου μου και κατ' επέκταση του πέους μέσα στον κόλπο.
Λένε, ότι αυτές οι συσπάσεις είναι πολύ ερεθιστικές για τη γυναίκα και γι' αυτόν τον λόγο, σε επαφές εκτός αγοραίου έρωτα, όταν ο άνδρας τραβιέται λίγο πριν αρχίσουν, μειώνει την ηδονή για εκείνη.
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από την πλευρά της Ντιάνας. Πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε;
Η ώρα ήταν 12:25 μ.μ Πρέπει να είχαμε συνευρεθεί για περίπου 15 λεπτά.
Αργότερα, καθώς το ζεστό νερό (πριν κρυώσει...) κυλούσε πάνω στο κουρασμένο μου κορμί, που έπρεπε να συνεχίσει την τσάρκα που δεν είχε τελειώσει ακόμα, το μασάζ με το σαπούνι και το σφουγγάρι λούφα, που πάντα έχω μαζί στις εξορμήσεις μου, ήταν ευεργετικό. Χαλαρώνοντάς με και επιτρέποντάς μου να σταχυολογίσω τη συνεύρεση.
Η ανακάλυψη του συγκεκριμένου οίκου, θα αποτελεί για μένα μία καλή λύση για την σεξουαλική μου εκτόνωση, διότι συνδυάζει τις καλές υπηρεσίες από μία νόμιμη ιερόδουλη (ελπίζω και οι άλλες κοπέλες του οίκου να είναι έτσι) σ' έναν προσεγμένο χώρο, με τη χαμηλή τιμή των 25 ευρώ.
Αλλωστε, αυτή είναι η ουσία της τσάρκας. Η ανακάλυψη καλών υπηρεσιών και χώρων, σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές και παράλληλα η γνωστοποίησή τους στους συναγωνιστές.
Την επόμενη φορά πάντως, θα προσπαθήσω να πάρω και απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Από τους νόμιμους οίκους πρέπει να έχω και αυτήν την απαίτηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2012
με μια λεξη εξαιρετικος ... εκθεση-εκφραση - μπουρδελοτσαρκα ** αριστα 20 !!!!!!!
20 Μαΐου, 2012
χαίρομαι γι σένα!
24 Μαΐου, 2012
Καλά, περνάω 2 φορές την ημέρα από την Ι. Δροσοπούλου, αυτό το μπουρδέλο στο 97 δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω. Μας δουλεύετε;;
24 Μαΐου, 2012
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Εξαιρετική περιγραφή και απ'ότι φαίνεται,εξαιρετικές υπηρεσίες!!!Θα το επισκευτώ το εν λόγο κατάστημα πιστεύω!!!
24 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι στο αριστερό σου χέρι, ακριβώς μετά το φαρμακείο όπως ανεβαίνεις τη Δροσοπούλου φίλε LAMB.
25 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό το ξέρω. Είναι δεύτερη πόρτα μετά το φαρμακείο, μεσολαβεί ένα αιθιοπικό εστιατόριο και μετά είναι το γωνιακό καπνοπωλείο/ψιλικατζίδικο. Όμως το 97 είναι πάντα σκοτεινό και η πόρτα κλειστή. Έχει συγκεκριμένες ώρες που ανοίγει ή πρέπει να χτυπήσεις κουδούνι; Γιατί το μπουρδέλο Θάσου και Ι. Δροσοπούλου που είναι εκεί κοντά και φως έχει και πόρτα που την ανοίγεις σπρώχνοντας.
25 Μαΐου, 2012
Φίλε nikakhs σ' ευχαριστώ πολύ.

Επιτέλους! φίλτατε ICCAROS.

Να 'σαι καλά. Χαίρομαι που βοήθησα φίλε koulamaria

Εγώ πάντως αγαπητέ LAMB, τις τρεις φορές που ήμουν στη γειτονιά και συγκεκριμένα τα Σάββατα 21 Απριλίου και 19 Μαίου στις 10:30 το πρωί και γύρω στις 12 το μεσημέρι αντίστοιχα, καθώς και την Πρωτομαγιά γύρω στις 17:00, ήταν ανοιχτό.
Οταν λειτουργεί, η κάτω πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή. Μόνο στην επάνω χτυπάς κουδούνι.
29 Μαΐου, 2012
Ευχαριστώ για την κριτική,μου βοήθησε πολύ.Πήγα σήμερα και βεβαιώθηκα!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8