Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Eιχα πολυ καιρο να παω σε αυτο το οικημα,θυμαμαι πριν 1,5 χρονο ειχα παρη την χριστινα!!Μπαινω μεσα στον οικο και μετα απο πολυ καιρο ειδα τον υπηρετη περιποιημενο!
Στην συνεχεια μου παρουσιασε την Ελενα ενα μωρο γυρω στο 1,70,με κανονικο σωμα και μικρο στηθος.
Το ναζι που μου εκανε και το οτι δεν υπηρχε κοσμος με εκανε να περασω!!
Στα της μαχης,η Ελενα αποδειχτηκε παθιαρα,αρχισε να με φιλα στο στηθος να με χαιδευη και εγω βρεθηκα να τις φιλαω τα βυζακια,ομολογω υπηρξε μια χημεια που μου εδωσε αερα,συνεχισαμε τα χαδια και τα φιλια εκατερωθεν,αρχισα να τις χαιδευω το νινακι το οποιο υγρανθηκε,βεβαια και το προεδρικο ραβδι ειχε γινη κρουνος ετοιμος να σταξη!!
Περασε λαστιχο και εκανε μια πιπα στον μεσο ορο,αλλα ποιος τα προσεχη αυτα οταν ειναι καυλωμενος?
Την εβαλα απο πανω οπου προσπαθουσε να δωση ρυθμο,μετα την γυρισα σε ιεραποστολικο οπου μπορουσα να ρουφαω και τα βυζακια και να κερδιζω χρονο για να μην χισω,και μετα στα τεσσερα οπου αδειασαν τα υδραυλικα μου!!
Ηταν μια καλη εμπειρια διχως βιασυνη θαελεγα,μιας και δεν υπηρχε και κοσμος,γενικα τιμημενο 20ρικο!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
sotirof
Τιμημένος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
7
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2012
Παθιαρα η Ελενα Χμμμ; Μιλας σιγουρα για την ιδια Ελενα που πηρα και γω την Τεταρτη??Εκτος κι αν εκανε εντατικα μαθηματα και εγινε αλλος ανθρωπος σε μια μερα..
Εγω την ειδα απειρη(λογικο 1 μηνα ειναι),σχετικα αμηχανη θα ελεγα και χαμογελαστη αλλα κυριως για το λογο που ανεφερα στην κριτικη μου...Αν ειναι ετσι τα τιμημενα 20αρικα τοτε ενα 20αρικο με την Χριστινα θα ηταν στη λιγοτερη θεικο...
20 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

29 χρονια εμπειριας στα σπιτακια φιλε μου ειναι αρκετα για να καθοδηγησω μια κοπελλα.Παιζουν πολλοι παραγωντες ρολο σε μια συνεβραιση!!Αφου την ειδες απειρη και αμηχανη γιατι δεν την καθοδηγησες εστω και με νοηματα,να αισθανθη ομορφα και αυτη και να αποδοση?Εγω ετσι εκανα,μιας και ο τσατσος δεν χτυπα πορτα ειχες τον χρονο να περασης καλα!!Ζηταμε συμμετοχη απο την κοπελλα πολλες φορες,χωρις να συμμετεχουμε εμεις,το λεω γενικα!!
Τωρα μιας και ειπες για την χριστινα,την ειχα παρη,οταν ειχε προτοερθη με μικρα βυζια,ηταν ελαφρως χειροτερη ααπο την Ελενα,τον 2ο χρονο με κοουτς την τσα Ευα αρχισε να μαθαινη το σοου της παρουσιασης στο σαλονι και να βελτιωνετε!!
Μετα βεβαια απο τοσα χρονια εμπειριας η χριστινα αποτελη ενα σιγουρο στανταρ,βεβαια δεν προκυτε να ξαναεπιστρεψη,οταν λεω τιμημενο εννοω την συμμετοχη της κοπελλας και την προσπαθεια της!!
Επισης να σου αναφερω και το θεμα της χημειας,εχω με καλες και δεν περασα καλα και αντιστροφα με επιπλα και περασα καλα,ετσι ειναι αυτα τα πραγματα,και δεν μου φαινετε περιεργο αν σε καποια δεν περασα εγω καλα και αλλος συναγωνιστης περασε αριστα!!Φιλικα!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2