Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Υστερα απο αρκετο καιρο αποχης απο την Φυλης πραγματοποιησα μια τσαρκα σολο να δω τι παιζει μετα και τα τελευταια γεγονοτα που εγιναν αυτο τον καιρο με την προπαγανδα των καναλιων κλπ.
Γυρισα καποια σπιτακια και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι το επιπεδο εχει πεσει δραματικα θα ελεγα... Λύπη Ειδα αρκετες νεες παρουσιες αδιαφορες θα ελεγα κατ εμε.Ενω απ την αλλη μερια ειδα καποια στανταρακια να λειπουν ειτε προσωρινα ειτε για παντα(βλεπε Χριστινα).Δυστυχως(για εμας) ευτυχως(για εκεινη) την εκανε για την χωρα της συμφωνα με τα λεγομενα του τσατσου οποτε μια εγγυηση στα ρδελα της Φυλης χαθηκε... Λύπη Σε οτι αναφορα την αντικαταστατρια της την οποια και δοκιμασα θα ελεγα οτι ειναι σαν να φυγει ο Μεσι απ την Μπαρτσα και να τον αντικαταστησει ο Καραγκουνης Μεγάλο χαμόγελο
Η Ελενα λοιπον ειναι μια ξανθια ,σχετικα ψηλη και σε κανονικα κιλα κοπελα η οποια στο σαλονι δεν θα σε θαμπωσει με την ομορφια της για να μπεις αλλα τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εγω μπηκα γιατι διαβασα την κριτικη απο κατω και ετσι την ειχα στα υποψη για να ρισκαρω.Τελικα ρισκαρα αλλα δεν δικαιωθηκα σε καμια περιπτωση.Καταρχας η κοπελα δεν ξερει γρι Ελληνικα ουτε Αγγλικα οποτε η συνενοηση παει περιπατο.Απο προκαταρκτικα τιποτα περαν λιγου παιξιματος στο πεσμενο πεος μεχρι να βαλει την καποτα.Στα του σεξ σε ιεραποστολικη σταση που την πηρα ηταν απλα συνεργασιμη και στα τεσσερα παλι απλα οκ.ΑΑΑ και κατι τελευταιο οντως χαμογελαστη ηταν καθολι την διαρκεια της φασης και πιο πολυ το εκανε αυτο γιατι δεν μπορουσε να καταλαβει τιποτα απο οτι της λες και σου εσκαγε γελακια..

Εν κατακλειδι για μενα ηταν ουσιαστικα ενα πεταμενο 20αρι αλλα τι να γινει ο αγωνας παντα θα εχει και απωλειες.Φυσικα δεν τη συνιστω γιατι 1) ειναι νεα στο χωρο αρα απειρη 2)δεν μιλαει παρα μονο Ρουμανικα οποτε συνενοηση μηδεν 3) μουναρα δεν ειναι για να πεις χαλαλι να γαμησω ενα τελειο μουνι

Με μια λεξη ΤΡΑΤΖΙΚ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Tsarkalakos
Ανώτατος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
302
Likes:
4.508
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2012
Τράτζικ είναι το γεγονός ότι έφυγε η Χριστίνα... Λύπη Μου το είχε πει ότι σκοπεύει να φύγει αλλά όχι τόσο σύντομα.
Όντως λοιπόν, ένα από τα καλύτερα μωρά της Φυλής (κι όχι μόνο!) μας τελείωσε. Να είναι καλά πάντως εκεί που είναι, η κοπέλα ήταν γαμάτη και σωστή!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
17 Μαΐου, 2012
ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη

Έφυγε το Χριστινάκι????Αυτό είναι όντως απώλεια!!!Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια αυτή ήταν που κράταγε αυτό το μαγαζί!!Και πρίν βάλει σιλικόνη στα βυζάκια της αλλά και μετά η=ταν από τα καλύτερα κορίτσια της Φυλής.Ώρα της καλή και θας λείψει!
17 Μαΐου, 2012
Οντως η Χριστινα ηταν δυναμη και εβγαζε αυτοδυναμια για πλακα στη Φυλης και οχι μονο....δυστυχως ομως εφυγε Λύπη Να ειναι καλα εκει που πηγε και εμεις θα μεινουμε με ωραιες μπουρδελοαναμνησεις.
Ελπιζω καποια στιγμη να βρεθει καποια αξια αντικαταστατρια της αν και λιγο δυσκολο.....Ο αγωνας συνεχιζεται συναγωνιστες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3