Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδακι και τσαρκαραμε με τη γνωστη εκλεκτη παρεα και λεμε να περασουμε μια απο τη ρομαντικη περιοχη της Λιοσιων ετσι για αλλαγη. Εχω γεματα τα μπαλακια μου απο την χθεσινη αποχη και γεματος ενταση απο τη πολυ δυσκολη μερα στη δουλεια, με αγχος και νευρα. Εχω στο μυαλο μου οτι πρεπει οπωσδηποτε να απαξιωσω ενα πορνιδιο να χαλαρωσω.

Μετα απο αρκετη βαρετη μπαζιλα που συναντησαμε, μπαινουμε και στο συγκεκριμενο τσαρδι και η τσατσα μας λεει το γνωστο τροπαριο με το προγραμμα και τις απατηλες υποσχεσεις για σιγουρη ικανοποιηση που με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Στο καπακι πεταει ατακα αστειευομενη οτι το κοριτσι της "πλενει τα πιατα και ερχεται αμεσως". Μολις το ακουσα γουρλωσαν τα ματια μου! Καυλωσα με τη σκεψη να γαμησω τη καργιολα την ωρα που επλενε τα πιάτα!

Μολις βγαινει η γνωστη βραζιλιανα πορνη του τσαρδιου τη διακόπτω ενω λεει τις παπαριες της και της λεω οτι θα περασω μονο αν θα τη γαμησω ενω πλενει τα πιατα! Νομιζει οτι κανω πλακα αλλαι με διαβεβαιωνει οτι αμα θελω θα πλυνει τα πιατα...

Βγαζω 20ρικο και μου δειχνει το δωματιο να μπω αλλα εγω επιμενω οτι μονο ενω πλενει τα πιατα θα τη γαμησω και τη κατευθυνω στα ενδοτερα του μπουρδελου. Προθημα υπακουει και με βαζει στη κουζινα που ειναι κανονικη σπιτισια κουζινα με το νεροχυτη τα πιατα τα ποτιρια στο παγκο κτλ...

Κλεινω τη "φυσαρμονικα" που εχει για "πορτα" και αμεσως τη βαζω μπροστα στο νεροχύτη και της λεω "αντε πλυνε κανα πιατο τωρα!". Αυτη χαμογελαστη βαζει σαπουνι στο σφουγγαρακι και αρχιζει να πλενει ξανα τα καθαρα πιατα που μολις ειχε τελιωσει και να μου λεει "ετσι καλα το κανω? καυλωνεις?" Εγω πισω της να της χουφτωνω τη κωλαρα και να πιανω το καυλι μου πανω απο το παντελονι.

Ηδη ο πουτσος μου ηταν σκληρος. Πολυ φυσικο αφου μπροστα στα ματια μου εξελίσσεται ενα πολυ καυλωτικο θεαμα της πορνης να πλενει πιατα και να μου μιλαει προστυχα. Δεν μπορω να κρατηθω αλλο, κατεβαζω το παντελονι και αρχιζω να πιρφοριζω ηδονικα ενω με το αλλο μου χερι μπαλαμουτιαζω τα φουσκωμενα βυζια και τη κωλαρα της.

Μου ξαναρωταει "καλα το κανω?" και της λεω επιτακτικα "πλενε τα πιατα και μη μιλας τωρα" και η καυλα μου εχει φτασει στο απροχωρητο ενω αυτη χαμογελαει. Ξαφνικα γυριζει και καθετε στα γονατα και μου φοραει προφυλακτικο. Αρχιζει να πιπωνει το σκληρο μου πουτσο που εχει ολοκληρωτικη στηση οπως καταλαβαινετε.... καπου καπου ρουφαει και τα μπαλακια μου.

Τη γυριζω παλι προς το νεροχυτη και της λεω "συνεχισε να πλενεις τα πιατα τωρα και θα σε γαμησω" και μπαινω μεσα της ενω ειναι ελαφρα σκυμενη. Γαμαω απαξιοτικα και με μεγαλη καυλα, βγαζοντας ολο το πουτσο εξω και ξαναβαζοντας τον μεσα βιαια, και ενω αισθάνομαι οτι ποναει λιγο συνεχιζω ολο και πιο δυνατα!

Σε μια φαση αισθανομαι οτι σταματαει να πλενει πιατα και της λεω "τι κανεις μωρη, πλυνε κανα πιατο!" και ταυτοχρονα της σκαω κωλοσκαμπιλο δυνατο! Ψιλοξενερωνει με το σκαμπιλι αλλα μαλλον καταλαβε οτι δεν αστειευομαι με το φετιχ μου και χαμογελαστη συνεχιζει να πλενει ... Επαναλαμβανω το σκαμπιλι καθε φορα που ατονεί στο θεαρεστο εργο που της εχω αναθεσει!

Στη συνεχεια μου προτεινει να παμε στη τουαλετα και αφου περπαταω σα το πιγκουινο, αφου ακομα φοραω τα ρουχα μου με κατευασμενα παντελονια, συνεχιζω σε διαφορες στασεις να γαμαω πανω στο πλυντήριο και πανω στο νιπτηρα απαξιοτικα και δυνατα και να της λεω προστυχολογα τυπου "θα βαλεις και πλυντηριο τωρα μωρη?" και αλλα αναλογα. Αυτη γελοντας αρχισε να με να με αποκαλει "αΠο μαλο" και να παιζει το παιχνιδακι μου πιστα και υπακουα.

Οταν αισθανθηκα να ερχεται η εκσπερματιση, εβγαλα τη καποτα και την εβαλα να με πιρφοριζει. Της ειπα να μου το φτυσει και να μου το κανει δυνατα και οχι αψυχα. Ημουν ετοιμος και να απελευθερώσω το ποταμι του χυσιου να τη πνιξει οταν αυτη ειπε οτι δε μπορω να τελιωσω πανω της αλλα μονο στο νεροχυτη.. "δε γαμιεται" λεω μεσα μου και απολαμβανω τη μαλακια ενω τη βαζω να μου ρουφαει τις ρωγες μου.

Το τελος δεν αργει να ερθει και γεμιζω το νεροχυτη με τα παιδια μου, αυτη με γελια να λεει "τελικα εισαι πολυ αΠο μαλος", και προσφερεται να μου δωσει σαπουνι να πλυθω και χαρτι να σκουπιστω.

Ενα απαξιοτικο γαμισι γεματο φετιχισμο μολις τελιωσε. Παμε για το επομενο.. απορω πως θα γαμησω ξανα σε μπουρδελο χωρις πιατα, σκουγκαρακια και νεροχυτες....

Με θεωρειεται "αΠο μαλο" ρε παιδια? Μια χαρα φυσιολογικος ανθρωπος ειμαι, απλα εχω ενα μικρο φετιχ Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2012
respect , μέχρι το σαλόνι ακουγόταν από το κουζινάκι που της φώναζες πλύνε κανα πιάτο μωρή
16 Μαΐου, 2012
Έτσι , απαξίωση.

"Ελεεινίδα μπριζόλα , στην κουζίνα τώρα!" ΜΘ Μεγάλο χαμόγελο
16 Μαΐου, 2012
ξεροχυνω με φετιχ χλεχλεκια.ηταν πολυ ρομαντικη η χθεσινη τσαρκα.στο σαλονι οπως λεει και ο νεα σμυρνη ακουγαμε τις προσταγες σου και τα κολοσκαμπιλα
16 Μαΐου, 2012
respect φίλε είσαι εντελώς αΠο μαλος !!!
16 Μαΐου, 2012
Έτσι αυτό είναι σωστό όχι που έρχονται κατευθείαν πάνω στο κρεβάτι τα πετάνε όλα και έχουν στο χέρι το Durex που μοιάζει σαν κλύσμα και περιμένουν να σου σηκωθεί κιόλας.
16 Μαΐου, 2012
ευχαριστω τους χυστες για τα σχολια και τις φεμινιστριες που απαξιωσαν τη κριτικη μου ενω ταυτοχρονα ετριβαν το μουνακι τους

φιλια
ο αΠο μαλος

χαχαχαχΜεγάλο χαμόγελο
X
xlexlekias
16 Μαΐου, 2012
respect.εισαι πολυ μπροστα!!!!!!!
17 Μαΐου, 2012
Οι κύριοι στο σαλόνι, πυρφόρισαν το χαλί;
Q
Quasimodo
17 Μαΐου, 2012
χαχαχαχαχαχαχαχα εχω πεθάνει στο γέλιο λεμε!!!!!!!!!!!
17 Μαΐου, 2012
Εγώ είχα πεθάνει στα γέλια όσο άκουγα το απαξιωτικό γαμήσι του χλεχλέκιαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο.Τρομερές οι ατάκες σου χλεχλέΧαμόγελοΧαμόγελο.Άμα το έδινες στο σειρηνάκη τον άλλο μήνα θα σε βλέπαμε και σε ντι-βι-ντι σε όλα τα περίπτεραΣπασίκλαςΣπασίκλας
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2