Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είχα προσέξει την Μαρία 1-2 ημέρες πριν. Δεν είχα περάσει γιατί υπήρχαν 2 συναγωνιστές πριν από εμένα στα δωμάτια κι εγώ δεν είχα πολύ χρόνο.
Η Μαρία είναι Ρώσικης καταγωγής. Κοντή, με σγουρά ξανθά μαλλιά (βαμμένα) λίγο πάνω από τον ώμο. Τα πόδια της είναι κοντά και όχι λεπτά. Έχει τα πιασίματα της. Στήθος 3άρι γεμάτο.
Δείχνει φιλική και επικοινωνιακή. Η τσα2 είναι η γνωστή σπαστικιά που κάπου σε ξέρει και σου λέει ότι έχεις ξαναπεράσει κι έχεις δει την κοπέλα κλπ κλπ Γενικά πουλάει πνεύμα και αυτό της κόβει "πόντους". Δήλωσε πριν αποφασίσω να περάσω ότι οι κοπέλες του σπιτιού είναι δηλωμένες και "καθαρές".
Αυτές τις ημέρες όλοι και όλες στα σπίτια έχουν κλάσει μέντες γιατί οι πελάτες έχουν εξαφανιστεί και ο τζίρος έχει κτυπήσει κόκκινο!!!
Όλοι προσπαθούν να είναι ευγενικοί και να εκθειάσουν το προϊόν τους... :-)
Η κοπέλα πέρασε στο δωμάτιο και μετά από μερικές αναγνωριστικές κουβέντες πέρασε στην δράση. Η πίπα της (με καπότα φυσικά) δεν ήταν τρομερή. Αυτό δεν εμπόδισε το ψωλί μου να σκληρύνει και να είναι ετοιμοπόλεμο.
Δεν αφήνει χαϊδέματα και δάχτυλα στο μουνί της. Διακριτικά σου παίρνει το χέρι ή βάζει το δικό της. Για 69 δεν το συζητώ...
Ξεκίνησα σε ιεραποστολική στάση. Η Μαρία έχει καλά στησίματα και διευκολύνει το δυνατό κάρφωμα. Όμως η όλη στάση της και οι αντιδράσεις είναι αρκετά προσποιητές σε σημείο που να λειτουργεί ανασταλτικά. Σίγουρα οι περισσότερες κοπέλες στα σπίτια προσποιούνται (εδώ προσποιούνται αρκετές φορές και οι γκόμενες μας...) αλλά το κάθε τι θέλει τον τρόπο του.
Ολοκλήρωσα σε doggy style χουφτώνοντας το γεμάτα κωλομέρια της.
Η όλη φάση δεν με άφησε ικανοποιημένο. Δεν κλαίω τα λεφτά μου, γάμησα κι έχυσα, αλλά είχα φανταστεί ότι η συγκεκριμένη κοπέλα θα ήταν καλύτερη στο δωμάτιο...
Δεν νομίζω ότι θα την ξανατεστάρω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού