Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Για μία ακόμα φορά η μοίρα με οδήγησε στο δρόμου του μεταξιού για λίγες στιγμές μισθωμένης καύλας. Το συγκεκριμένο σπιτάκι έχει φέρει κατά καιρούς αξιόλογα κομμάτια και μπήκα να δω τι παίζει. Ξανθιά κοπελίτσα με όμορφο προσωπάκι, λεπτούλα με μικρά βυζάκια. Είναι ρουμάνα, πετίτ και μες το νάζι. Αν και συνήθως προτιμώ γυναίκες με πιασίματα το τεμάχιο με καύλωσε με το γήινο και αθώο στυλάκι της. Αποφάσισα να περάσω και έδωσα στην τσατσά το δεκάρικο.

Το δωμάτιο ήταν αρκετά καθαρό εν συγκρίσει με άλλα στον πορνόδρομο και η πόρνη δεν άργησε να εισέλθει. Μου έκανε καλή εντύπωση ότι αφού συστηθήκαμε δεν βούτηξε αμέσως για κλαρίνο αλλά άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να τρίβεται πάνω στο κορμί μου. Με ερέθισε και παρόλο που ήταν η δεύτερη κατά σειρά κατάθεση το τσουτσούνι πέτρωσε. Μου φόρεσε την καπότα με το στόμα και έκανε ένα μέτριο τσιμπούκι αλλά εγώ ήμουν ήδη τούρμπο και ήθελα απλά να χωθώ στη μουνάρα της. Όση ώρα την γάμαγα ιεραποστολικά το πουτανάκι δεν σταμάταγε να με φιλάει και να με χαϊδεύει και σε κάποια φάση έσκισε την σάρκα μου με τα νύχια της. Έβγαλα μια κραυγή και άρχισα να χύνω σαν ελέφαντας ενώ αυτή τύλιξε τα πόδια της γύρω μου και με έσπρωχνε πιο μέσα. "Μπράβο πουτανάκι μου", ψέλισα με όση δύναμη μου είχε μείνει και ξάπλωσα στο στρώμα εξαντλημένος. Προς τιμήν της δεν έφυγε αμέσως αλλά έκατσε λίγο και μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Η Λαρίσα με την εμφάνιση και την συμπεριφορά της θυμίζει περισσότερο στούντιο-κόριτσο παρά σιχαμένη πόρνη που γαμιέται για 10 ευρώ στο Μετάξι. Ίσως απλά είναι νυμφομανής και σπερματοζητιάνα. Όπως και να'χει είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση - θα ξανατιμηθεί σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Pontifikas
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2012
Είναι τούμπανο το μωρό και πολύ καυλιάρα 3 φορές το τίμησα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1