Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι αναμνήσεις απο την συναντηση μου με την Κάρμεν στο Διδυμου 8 κατω το ηλιόλουστο μεσημεράκι της Παρασκευής είναι ακόμα νωπές παρολαυτα η πείνα μου για γαμήσι δεν είχε περάσει. Κουλ Ο Λόρδος Μπόλντεμορτ είχε υποσχεθεί πως θα ξαναχτυπήσει. Τσάρκα μικρής διάρκειας (πριν μπω) γιατι μετά ξέμεινα καμια ώρα στην ΦΥλης να περπατάω και να χαζεύω πουτάνες Γλώσσα παίχτηκαν τρελά σκηνικα τα οποια θα συζητηθούν στο θρέντ της ημερησιας ενημέρωσης . Πριν καταθεσω δεν κρατιόμουν οποτε δεν πήγα σε πολλα μαγαζιά -για ακομη μια φορα- βεβαια ενα αίσθημα λύπης διαπέρασε την αγνή μου ψυχη καθως περνούσα απο το σπιτάκι της Αγαθουπολεως το οποιο πλεον ειναι κλειστο. Λύπη Θα ελευθερωθεί γρηγορα ομως Γλώσσα ελπιζουμε !

Στο δια ταύτα τωρα... ονομα κοπέλας δεν συγκράτησα. Ειναι η μελαχροινή ρουμάνα που παίζει στην απογευματινή βάρδια , ελαφρως γεροδεμένη (οι λάτρεις των petite δεν θα εντυπωσιαστουν) , ελάχιστη κυτταριτιδα και γενικα πολυ καλο σώμα με ελάχιστα πεσμένο βυζάκι το οποίο και αφήνει να χουφτώσεις , ωραιο - συμπαθητικό προσωπάκι . Κατάθεση πορνο εισιτηριου και μπουκάρισμα σε ενα σχετικα καλό δωμάτιο απο αποψης καθαριοτητας. Ειχε κρεμοσάπουνο πανω στον νιπτηρα και σεντόνια που θυμίζαν τα σεντόνια της γιαγιάς μου Γλώσσα ηταν λιγο πισω στη μοδα... αλλα ποιος χέστηκε? Η γκομενίτσα ειναι αρκετά ήσυχη , δεκτική και συζητήσιμη .
Μπήκε με το σωληνάριο της κρέμας στο δωμάτιο... αλλα αυτο δεν με πειραξε. Ξάπλωσε δίπλα μου σε σημειο που να επιτρέπει το μπαλαμούτι και άρχισε να με φιλάει σε ολο το σώμα !!! Ειχα ηδη γίνει μπόμπα!!!!Ντροπή Μου φοράει την καπότα και ξεκινάει μια σχετικά καλή πιπα , οχι και τιποτα το ιδιαιτερο , χωρις χρήση δοντιου. (Ελάχιστη) έκανε και κατι ωραια κολπάκια με την γλωσίτσα καθως με πίπωνε ενω εγω της χούφτωνα την κωλάρα και το απαλό βελούδινο ποδαράκι της (φρεσκοξυρισμένη και καλα μάλιστα) Μεγάλο χαμόγελο

Την σταμάτησα μετα απο κανα 2λεπτο γιατι κοντευα να τελειώσω και ήθελα να κάνω σέξ επιτέλους... Την γυρίζω πολυ αριστοτεχνικά σε ιεραποστολικη και έχοντας την αγκαλιά μπήκα μέσα της. Καθε λιγο έσκυβα και φιλούσα τα βυζάκια της... ωραία αίσθηση το μουνάκι της Ντροπή με μέθυσε σε κάποια φάση δεν άντεξα και τελείωσα μέσα της . Δεν έφυγε αμέσως , πολυ ευγενική . Ειμαι καλός ψυχολογος τελικα , ξέρω που κτυπαω αν και πάντα παιζει και η πιθανοτητα απωλειας ή κακης εκτίμησης στην ζωή. Σηκώθηκε με χαιρέτισε και έφυγε.

Έμεινα λίγο ξαπλωμένος κοιτάζοντας το ταβάνι του δωματίου και πραγματικά ανακουφισμένος απο την μεσημεριανή καύλα που είχα... Καλά ηταν.

Κάλτ στιγμιότυπο απο το δωμάτιο ? Ο ελαφρά ραγισμένος καθρέφτης Μεγάλο χαμόγελο
μετα απο λιγο σηκώθηκα , ντύθηκα... και έφυγα για να συνεχίσω την τσάρκα μου.

Συμπερασματικά προτείνεται γιατι είναι ήσυχη , ευγενική και συνάμα καλόβολη και σεξουαλική ρουμανάρα , εγω περασα πολυ καλα.
Να είστε ολοι καλά και να γαμάτε πολυ Σπασίκλας

Απο την όμορφη Φυλης ...... να έχετε ενα υπέροχο βραδυ !!!

Με εκτίμηση

L. Boldemort

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2012
Boldemort
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
38
Πόντοι:
1.220
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού