Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Άρωμα γυναίκας λοιπόν, το σχετικά καινούργιο κατάστημα που λειτουργεί και κοσμεί με την παρουσία του την περιοχή του Βαρδάρη. Αρκετά καλό κατάστημα τηρουμένων των αναλογιών για Βαρδάρη αν και θα μπορούσε με λίγα ακόμη χρήματα να γίνει καλύτερο, όπως να έμπαινε γρανίτης στο πάτωμα για να λαμποκοπάει σε κάθε του σφουγγάρισμα και όχι θαμπό μάρμαρο 10ης διαλογής, ο τοίχος θα μπορούσε να ήταν όλος επενδυμένος, το τζακούζι θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο, και θα μπορούσε να μπει και ένας καθρέπτης στο πλάι.

Στην κοπέλα τώρα, η Ντία είναι μία κοντούλα, πολύ σέξι πιπίνα μελαχρινή με όμορφα χαρακτηριστικά, μαλλί μακρύ αλογοουρά όπως μου αρέσει, φανταστική βελούδινη επιδερμίδα, ολοστρόγγυλο κολαράκι, και μικρό πολύ στητό όμως και μυτερό βυζάκι, φανταστικό στην αφή.

Πέρασα με το απλό των 25 ευρώ, η μαντάμ μου το πρόσφερε απλόχερα, μιας που της ήμουν και αρκετά γνώριμος, αλλά πιστεύω ότι και σε οποιονδήποτε που είναι αποφασισμένος να μπει στο δωμάτιο θα το προσφέρει.

Μπήκε σε λίγο και η πιπίνα, της άνοιξα την αγκαλιά μου να μπει μέσα, πήγε να με αποφύγει στην αρχή αλλά ενέδωσε τελικά σε όλα μου τα χάδια στα όρθια, είχε φανταστική επιδερμίδα και πολύ όμορφο στην αφή σώμα, με καύλωσε αυτό από μόνο του αρκετά πριν ξαπλώσουμε στο χτιστό σε σχήμα κοχυλιού κρεβάτι.

Όταν ξαπλώσαμε μου πέρασε σαν κάλτσα το προφυλακτικό, με αρκετή άνεση και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα με αρκετό χεράκι όμως. Το στήσιμο του κορμιού της ήταν τέτοιο που είχα πρόσβαση σε βυζί και κώλο όχι όμως και στις τρυπούλες της που δεν άφησε το παραμικρό άγγιγμα. Κάποια στιγμή ο ρυθμός της έγινε πολύ δυνατός, προσδοκώντας ίσως ένα πρόωρο τελείωμα μου αλλά κρατήθηκα απολαμβάνοντας τον άπλετο χρόνο που μου έδωσε η κοπέλα σε αυτή τη στάση.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου, ο μικρός σωματότυπος της την κάνει πολύ ευκολόχριστη, το κατέχει κιόλας και με βαθιά καθίσματα κουνήθηκε πολύ καλά με καλή συμμετοχή, αλλά δεν έβγαλε ούτε ένα ψεύτικο αχ βαχ, εντύπωση μου έκανε.

Μετά στήθηκε στα 4, η θέα ήταν ωραία, τα χερούλια του έρωτα κρεμούσαν επίσης ωραία, άντεξε στον γρήγορο ρυθμό που έδωσα με το έντονο σφυροκόπημα μου και με ανέχθηκε μέχρι τέλους, χωρίς όμως πάλι να βγάλει την παραμικρή έστω και ψεύτικη κραυγούλα. Την έχυσα λοιπόν όμορφα και καλά και εκείνη με κοιτούσε κάπως αμήχανα μέσα από τον πανοραμικό μεγάλο καθρέπτη.

Κάθισε κάποια sec μετά από παρότρυνσή μου, ενδιαφέρθηκε για το αν πέρασα καλά και αποχώρησε. Παρόλη την παντελή έλλειψη Ελληνικών από μέρους της ,δεν έγινε εμφανές κάποιο πρόβλημα συνεννόησης. Επίσης δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος βιασύνης ή άγχους ως προς τον διαθέσιμο χρόνο. Θα έλεγα ότι δεν είναι και άσχημη περίπτωση και ίσως ανάλογα με τα γούστα του καθενός να της άξιζε μια δοκιμή. Εγώ κάποια στιγμή ίσως της τον ξανασφυρίξω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντία
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού