Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μιλάω για την Φωτεινή, το γυφτάκι το κοντό! Νομίζω ότι όσοι την έχουν πάρει καταλαβαίνουν ποια εννοώ!
Τρελές κάβλες λοιπόν πρωινιάτικα (και μετεκλογιάτικα!) και κατεβαίνω στο Μετάξι. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα την Φωτεινή αν κι ήμουν σίγουρος ότι δεν θα την πετύχαινα. Είχα καιρό να την δω στα πέριξ! Μιας και είχα άνεση χρόνου, μπήκα σε σχεδόν όλα τα σπιτάκια. Απογοήτευση στα περισσότερα, μπάζα διαλογής, κάποιες βαριεστημένες, κάποιες με λίγο πιο πολύ διάθεση, κάποιες μου την είπαν "αμάν, 10 ευρώ και πάλι δεν θα περάσεις???". Τι να περάσω ρε κωλόμπαζο που ούτε 4 ευρώ δεν σου έδινα! Τέλος πάντων... έφευγα πάντα ευγενικά, δεν έχω καμιά πρόθεση να αρχίσω προσβλητικούς διαλόγους με καμία!
Μετά από κάνα μισάωρο+ βόλτας, μπήκα και στο εν λόγω οίκημα. Εκεί βγήκε πρώτα μια ξανθιά, εκ Ρωσίας είπε η τσατσά, εντελώς μέτρια, παχουλή αρκετά. Δεύτερη κοπέλα η Φωτεινή. Κοντοπούτανο, αδύνατο και μαυριδερό, με πεσμένο μικρό βυζάκι και πεσμένο μικρό κωλαράκι. Στο κρεβάτι όμως αν σε ξέρει στα δίνει όλα.
Μπαίνει στο δωμάτιο, εγώ κάγκελο! Της λέω να μου κουνηθεί λίγο να την κοιτάω και να τον παίζω (την βρίσκω έτσι!!!). Το κάνει αμέσως και μετά από λίγο την καλώ να έρθει κοντά. Περνάει καπότα κι αρχίζει την πίπα. Καλή πίπα, ρουφηχτή, ακούει πολύ στα παραγγέλματα, κάνει μεγάλη προσπάθεια για deep throat αλλά δεν γλύφει μπάλες. Μετά στα 4 στην άκρη του κρεβατιού, χελωνάτα! Ξέρετε, στα 4 αλλά χαμηλωμένη όσο πάει. Της τον βάζω στην μουνάρα της και την είχα βάλει με φάτσα στον καθρέφτη. Με κοίταζε πρόστυχα, έγλυφε το δάχτυλό της κι εγώ ξεσπάθωνα πάνω της!!! Μετά από λίγη ώρα, σαλιώνω τα δάχτυλά μου και τα βάζω σιγά-σιγά στην κωλοτρυπίδα της. Πιάνει το παλαμάρι και το βάζει την κωλάρα της. Αρχίζω σιγά-σιγά, αν κι η τρύπα της είναι πήγαδος! "Δεν γαμιέται", σκέφτομαι, "πάμε full speed!". Έτσι κι έγινε. Της κομπρεσάριζα την κωλοβαλβίδα με δύναμη και ταχύτητα, σπρώχνωντας το λοστάρι μου βαθιά μέσα της. Δεν έδειχνε να καταλαβαίνει πολλά πέραν από κάποιους μορφασμούς (ψιλο)πόνου όταν της τον έσπρωχνα μέχρι το λαρύγγι! Το τέλος ήρθε κάπου εκεί κι έμεινα μέσα κάνα δίλεπτο για να στραγγίξω, μπαινοβγάζοντάς το σιγά-σιγά.
Της είπα αν θα είναι ώρα εδώ γιατί θα πήγαινα σε μια δουλειά και μετά πολύ θα γούσταρα να την ξεκωλιάσω ξανά! Μου είπε ότι στις 12:00 θα έφευγε γιατί ήταν εκεί από τις 5 το πρωί και περίμενε να έρθουν να την πάρουν για να την πάνε να πάρει τις εξετάσεις της!
"Με όλο αυτό τον σάλο με τις AIDSιάρες έχεις φοβηθεί, ε?", της λέω.
"Δεν μπορείς να φανταστείς, έχω χεστεί πάνω μου! Κι υπάρχουν ακόμη μαλάκες που μου ζητάνε ακάποτα... τα πάντα, όχι μόνο πίπα ακάποτη!"
"Σοβαρά?", την ρωτάω μιας και δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα ζητούσε ακάποτο από πουτάνα... και ιδιαίτερα πουτάνα του Μεταξουργείου!!!
"Σοβαρότατα!!!", μου απαντάει και συμπληρώνει:
"Φαντάσου ότι κάποιοι πελάτες, στο πισωκολλητό βγάζουν την καπότα μόνοι τους χωρίς να πούνε τίποτα και το χώνουν μέσα ακάποτο! Από εδώ και πέρα ΠΑΝΤΑ εγώ τον πιάνω και τον βάζω μέσα μου, για να είμαι σίγουρη!"
Φοβερά πράγματα, ε? Πάλι καλά που όταν κοίταξα κάτω, είδα ότι η καπότα ήταν τίγκα στο σπέρμα μου και δεν χυνόταν σταγόνα, πράγμα που σημαίνει ότι το firewall ήταν ΟΚ!!!

Όλο το πακέτο 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει ή όχι. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα με εξιτάρει το ότι είναι 1/4 της μερίδας, δεκτική, δίνει κώλο και είναι καβλιάρα. Αν σας αρέσουν τέτοιες τότε να πάτε. Αν σας γνωρίσει και λίγο παραπάνω θα σας κάνει πολλά χατήρια.

Καλά γαμήσια συναγωνιστές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού