Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για να μην γράφω τα ίδια μια και γενικά καλύπτει πλήρως η πολύ καλή παρουσίαση του kanel35 γιατί είχα όσον αφορά το σετ υπηρεσιών την ΙΔΙΑ ακριβώς εμπειρία απλά η δική μου δεν είχε χάπυ έντ (και..γλωσσόφιλα, έλεος με τις βρωμιάρες, πως τις φυλάτε ρε παιδιά, δεν σκέφτεστε πως ταυτόχρονα φυλάτε και 100 λούτσους με μερικά φλόκια μαζί? Τι πιστεύετε ότι μετά πάνε μέσα και κάνουν πλύση με..hexalen?)

Τεσπα η εμφάνιση της Χριστίνας είναι κάπως "σκληρή",στεγνή και μυώδης, θα αρέσει πιο πολύ σε όσους έχουν και λίγο τράνυ γούστα ενώ εξέχει ο αφαλός της κάτι που εμένα μου τι δίνει λίγο αν και οκ δεν ήρθε και η καταστροφή. Όμως, επι της ουσίας...δεν τραβάει το πράγμα. Όπως είπα το σετ ήταν το ίδιο, καλή πίπα αλλά με γκρίνια (απόλυτα ξενερωτικού ύφους, παρατήρηση δηλαδή) αν τολμήσεις να κουνηθείς έστω και ελάχιστο , επιδιώκει επίμονα να τελειώσεις έτσι και αν δεν της κάτσει... τσαντίζεται! Στη συνέχεια ενώ ούτε καν ρώτησε πως την θέλω, έσπευσε να μου κρατήσει σφιχτά τα πόδια για να ανέβει σε reverse cowgirl προσπαθώντας απεγνωσμένα να με βολέψει σε μια στάση με τα πόδια ανάμεσα στα σίδερα του κοντού για εμένα κρεβατιού ενώ δεν χώραγα (είμαι 1.96) με αποτέλεσμα να μου συμπιέζονται τα @@ και να μην γίνεται να χωρέσουμε έτσι που είχε στο μυαλό της.. Θυμός Όταν είδε με τις (σούπερ άγαρμπες) κινήσεις της πως δεν βολεύεται το σκηνικό αντί απλά να το αλλάξουμε επέμενε και άρχισε να μου τα χώνει ότι "κάτσε ρε παιδί μου πιο εδώ,να.., και..., βάλε τα πόδια σου εκεί κλπ" με ύφος Μέρκελ!
Την γυρνάω στα τέσσερα για να το σώσω αφού είχα αρχίσει να χαλιέμαι αλλά δεν ήμουν τόσο γρήγορος όπως προκύπτει (όσο ο kanel35 που το έσωσε) και μου λεει "περίμενε, τώρα έτσι που με μπλέκεις (!)πρέπει να βάλω κρέμα", ακολουθεί απολυτα ξεκαβλωτικό κενό να βάλει κρέμα, συνεχίζει με γκρίνια "ορίστε, να , βάλτο" και πλέον θέλω να την αρχίσω στις κλωτσιές. Μου μισοπέφτει, πλέον έχω νεύρα με την αγαρμπίδου, της λέω "καλά, άντε στο καλό κορίτσι μου" γιατί ήμουν κοντά στο να την αρχίσω στα κλωτσίδια! Αυτή αντί να αντιληφθεί πως έχει η κατάσταση και να σηκωθεί να φύγει, συνεχίζει να μου τα χώνει (!) και να μου λέει "τι τώρα εγώ εγώ φταίω? εσύ δεν βολεύεσαι μπλα μπλα μπλα ...".. της λεω, "όχι εγώ φταίω, γειά σου" και έφυγε μουρμουρίζοντας. Ούτε απ έξω δεν ξαναπερνάω και τώρα που το σκέφτομαι αν την δω στον δρόμο θα την αρχίσω στα κλωτσίδια γιατί έφυγα με νεύρα αντί να είμαι καλύτερα.
Χάλι, αποφύγετε εκτός αν είστε στην κατηγορία που αναφέρω στην αρχή. Καλά να μην κάτσει, δεν βαριέσαι, θα ζήσουμε κι έτσι, αλλά να πληρώνεις για να.. στα χώσουν κι από πάνω?!!! Με ένα ύφος μιλάμε!!

Η τσατσά όντως έχει πλάκα, συμπαθής μαντάμ. Ο χώρος σε γενικές γραμμές καθαρός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2012
καλησπερα φιλε λυπαμαι πραγματικα γιατι πεταξες 20ευρω ισως στη χειροτερη φολα που υπαρχει αυτη τη στιγμη φυλης ειδικα απο συμπεριφορα η τυπισσα ειναι τρισαθλια κοιταει να σε ξεπεταξει και να σου παιξει πουστια τα ιδια εκανε και αλκιβιαδου και φυλης40 κριμα που δεν ενημερωθηκες και απο αλλα σχολια και κριτικες μακριαα απο τετοιες λουμπες
04 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οντος φιλε μου ετσι ειναι αλλα η τσα τσα ειναι σουπερ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2