Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλά τι αλλαγή σε εμφάνιση είναι αυτή...όταν είχα πρωτοδεί την Έμμα πριν μερικούς μήνες ήταν ένα σουμπουρλούδικο κοριτσάκι που μεν έδινε υποσχέσεις για μέσα με το υφάκι της στο σαλόνι, αλλά εμένα δεν μου έκανε καθόλου κλικ εμφανισιακά. Τώρα έχει αδυνατίσει πολύ, με τα καλά του και τα κακά του καθώς μια χαλάρωση υπάρχει. Πάντως έχει γίνει σέξυ γκομενάκι Γλώσσα Μια μικρή περιγραφή: καστανόξανθη, μεσαίου ύψους, πεσμένο δυάρι στήθος, σκυλέ πρόσωπο, δυο καλόγουστα τατού, το ένα στο στομάχι πλάγια και το άλλο στο πόδι χαμηλά.

Τσατσά η ξανθιά με τα γυαλιά, η κλασσική της αλυσίδας. 30ε το απλό, 40ε ακάπωτο, 50ε 69, 60ε κωλαράκι, 100ε όλα μαζί για μισή ώρα, το οποίο πρόγραμμα μου το άφησε η τσατσά για 80. Περίμενα κανά εικοσάλεπτο μέχρι να ξεμπερδέψει με τον προηγούμενο, όταν ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε στην πάρλα στα αγγλικά, δεν της το έκοψα και πρέπει να μας πήρε κανά τέταρτο έτσι, μόνο καφές και τσιγάρα μας έλειπαν. Τώρα ήθελε να φάει χρόνο, δεν νομίζω, απλά η κοπέλα θέλει και κάποια επικοινωνία από ότι κατάλαβα. Μου είπε συγγνώμη πολλές φορές που μιλάει τόσο πολύ, κάποια στιγμή άρχισε την πιπούλα, πολύ καλή, ντιπ, καραμπαλίκινγκ, χωρίς χρήση χεριού (επιτέλους). Για να μην τελειώσω έτσι χωρίς καλά καλά να αρχίσουμε την κόβω και την βάζω κάτω για ένα γλυφομούνιασμα που το καταευχαριστηθήκαμε και οι δυο για κανά γεμάτο δεκάλεπτο, μετά πίπα στο όρθιο και 69. Βάζουμε καπότα και αρχίζουμε ιεραποστολικά, όπου της σηκώνω τα πόδια και πάνω στην γκάβλα και τα γλωσσόφιλα φεύγουν τα φλόκια. Δηλαδή κωλαράκι δεν πρόκαμα. Κάθησε λίγο ακόμα, καθόλου βιασύνη να φύγει.

Βγαίνοντας είπα στην τσατσά ότι θα μου έπρεπε να μου επιστρέψει ένα εικοσάρι επειδή κωλαράκι δεν πήρα, αυτο μου έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον δυο φορές πριν και μου επέστρεψαν χρήματα αμέσως με δική τους πρωτοβουλία. Αυτή βέβαια ήταν ναι μεν αλλά, χμμ και έτσι, εγώ δεν το πίεσα γιατί πέρασα πολύ καλά και η κοπέλα κάθησε πάνω από μισή ώρα μέσα, αλλά Χ στην τσατσά για έλλειψη επαγγελματισμού.

Παρόλα αυτά η Έμμα αξίζει, άαααπλετος χρόνος, αβίαστη γκάβλα και καλή τεχνική. Το ότι δεν την πήρα σε 3-4 στάσεις ακόμα (και κωλαράκι) μου μένει απωθημένο το οποίο σύντομα θα πραγματοποιηθεί. Τα έξτρα φράγκα που πήγαν στο κάδο τα αντιπαρέρχομαι, πέρασα καλά και την συστήνω σε όλους τους γκαβλιάρηδες του σπορ που σέβονται τον εαυτό τους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Έμμα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2012
Η πλακα ειναι φιλε απολλο οτι αυτη η τσατσα λεει παντα ''αν δεν περασεις καλα με το κοριτσι θα σου επιστρεψω τα χρηματα...''Χμμμ;.BTW Το πιο αχρηστο πραμα σε ενα μπουρδελο ειναι οι τσατσαδες,ολες ειναι για τα σκυλια,πλην 2-3 φωτεινων εξαιρεσεων.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1