Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Άλλο ένα πρωινό Σαββάτου με βρήκε να περιπλανιέμαι στα γνώριμα στέκια της παρακμής και της αναξιοπρέπειας. Στόχος μου ο εντοπισμός παχουλής υπάρξεως. Με το που μπήκα στο εν λόγω κατάστημα και αντίκρισα την Βερονίκη το καυλό-ραντάρ χτύπησε κόκκινο. Πρόκειται για υπέρχοντρο τεμάχιο με τεράστια μαστάρια και άπειρα κιλά λίπους ! Το πρόσωπό της έχει μια ηλίθια έκφραση αλλά παρόλαυτα δεν είναι άσχημο. Μαύρα μαλλιά έως τους ώμους με πατσόκοιλα, κωλάρες, κυτταρίτιδες και τατουάζ. Καύλωσα άγρια και πέρασα στο δωμάτιο.

Το λιπαρό μου γουρουνάκι μπήκε μετά από λίγα λεπτά. Αμέσως άρχισα να χαϊδεύω τις τερατοβυζάρες και τα κωλομάγουλα. Το σώμα της ήταν αρκετά σφιχτό παράλλα τα 100+ κιλά της. Αφού με ρώτησε αν θέλω ακάποτο, βούτηξε το παπάρι μου και άρχισε να το ρουφάει με βουλιμία. Η γκόμενα κάνει φοβερό τσιμπούκωμα και σε αφήνει παράλληλα να χουφτώνεις όσο κρέας γουστάρεις. Κατάλαβα ότι δεν θα αντέξω για πολύ και της είπα ότι θέλω να την χύσω στους βύζους. Αμέσως ξάπλωσε ανάσκελα με ανοιχτά τα μπούτια και ξαναπήρε το καυλί στο στόμα. Άρχισα να χύνω κατά ρυπάς. Τα φλόκια μου προσγειώθηκαν κυρίως στα μαστάρια, στη μούρη και στα μαλλιά ενώ μια σεβαστή ποσότητα κατέληξε στο σεντόνι. Το τεμάχιο άρχισε να τσιρίζει για να της πιάσω το χαρτί υγείας και με ρώτησε πόσες μέρες είχα να χύσω.

Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο σε φάση νιρβάνας. Ήταν δυνατή εκτόνωση. Ελπίζω η τσατσά να άλλαξε τα σεντόνια και η πόρνη να ξέπλυνε τα βυζιά της για το καλό του επόμενου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επανέλθω για να την γαμήσω κι αλός. Καλή επιλογή για εραστές του λίπους και βυζολάτρεις - στα 10 Ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερονίκη
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2012
Τι ρομαντικος!
29 Απριλίου, 2012
Άρχοντας!
01 Μαΐου, 2012
μπραβο φιλε ..εισαι καβλας..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3