Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μήνυμα γύρω στις 23:30 από τον συνονόματο. Μετά από κανά τέταρτο άφιξη της μαύρης κούρσας και κατεύθυνση προς τη Φυλής. Στο Φωκαίας 22, κάτω στο υπόγειο η Αλεξάνδρα, μελαχρινό Ρουμανάκι, στο 1.60, με μικρά βυζάκια και ωραίο κωλαράκι. Παλιά, σε σαλονάρισμα μου είχε ζουλήξει τα αρχίδια σε σημείο πόνου.

Η βόλτα συνεχιζόταν και στην πορεία μας συναντάμε BmwPower και Mile Pedroza (το έγραψα σωστά;). Χαιρετούρες και συνέχεια της βόλτας χωριστά. Αφού αφήνω τον φίλο να σκίσει ξανθό Ρουμανάκι, ξεκινάω το δρόμο της επιστροφής για το αυτοκίνητο. Παιρνόντας ανεβαίνω στο 59 πάνω να δω τι παίζει. Ο mile περίμενε τον Bmw να βγει από την Εμμανουέλα (υπάρχει σχετική κριτική του). Κάθομαι δίπλα του και καθώς συζητάμε μου λέει θετικά σχόλια για την Αλεξάνδρα. «Τελείωσε, την κάνω για εκεί» του λέω με ενθουσιασμό.

Πληρώνω την ευγενέστατη υπηρεσία και μπαίνω στο τρισάθλιο δωμάτιο που βρώμαγε ποδαριλά. Στο τσακ ήμουν να φύγω. Το προσπέρασα. Μετά από λίγο μπαίνει η κοπέλα, φανερά χωρίς καμία διάθεση. Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο, αλλά μάταια. Δεν γαμιέται, λέω, ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην πάει χαμένο το 20άρικο.

Πίπα ακα, με χέρια, μηχανική και γλύφοντας μόνο τη μισή πούτσα, αλλά χωρίς να σταματήσει συνέχισε να γλύφει για πολύ ώρα, χωρίς καμία αντίρρηση ή αίσθηση βιασύνης. Ώρα για μάχη. Της ζητάω να βγάλει τον στρίνγκο, λέει όχι, αλλά μετά από δεύτερη ευγενική παράκληση από την πλευρά μου, το έβγαλε. Άντε να τελειώνουμε, λέω από μέσα μου, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω σφυροκόπημα έντονο και γρήγορο. Πολύ κρέμα στο μουνί της, αλλά και πάλι με καλή αίσθηση. Τα βογγητά της πολύ αληθοφανή (ή ήταν αληθινά ή η κοπέλα είναι για όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου) και μετά από 3-4 λεπτά το τέλος. Σηκώνεται βιαστική και φεύγει.

Μια πολύ τυπική επαγγελματίας. Για μια φορά, σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί από τον κάθε μπουρδελιάρη, αλλά από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.

Καλά να περνάμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2012
Γειά σου κασκαντέρ μου! Έπεσες κατηγορία και μετράς ήττες;

Όσο για την ποδαρίλα παίζει να ήταν και πουτσίλα. Την ίδια εσάνς έχουν!!!!

Υ.Γ. Εκείνο το βράδυ σ'έψαχνα που σου βρήκα το Μιραντάκι αλλά εσύ βιάστηκες να ξεχαρμανιάσεις!Σπασίκλας
26 Απριλίου, 2012
εκεινη την ημερα η μιραντα ειχε γεματα δωματια και περιμεναν και αρκετοι απο εξω αλλιως θα εμπαινα και εγω.το σκοτωσες το νικ μου αλλα ειναι δυσκολο καλα γαμησια πορνε μου
26 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε άλλη μέρα αναφέρομαι που συναντηθήκαμε τυχαία με τον μικρό στους δρόμους της ηδονής και δεν είχε κοσμοσυρροή, ενώ αυτοί που ήταν στο σαλόνι την έκαναν με ελαφρά...Που να γαμήσεις εκεί μέσα...να μπει κάνας αρούρης στον πάτο σου...Money Mouth
27 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλέ μου φίλε κατέβηκα για Μιράντα την Παρασκευή μέσα στην καύλα...σαν αφηνιασμένο άλογο έτοιμο να τρέξει σε κούρσα ήμουν...και πάλι χαμός γινόταν για την ώρα.

Θα μιλήσουμε Μεγάλο χαμόγελο
27 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Sorry Mille για το mispelling, θα επανορθώσω με την πρώτη ευκαιρία.

Keep the headbanging
27 Απριλίου, 2012
Σταμάτησε να δίνει κώλο η Αλεξάνδρα;
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6