Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στον οροφο,η Μαρια αν δεν κανω λαθος, που επελεξα με βαρια καρδια, μονο για το προσωπο της. Βουλγαρα , 19 μου ειπε, πανεμορφη μυτουλα, χειλη,αλλα κωλος αχλαδι, κοντη. Βρωμαγε όταν πηγα να τη γλειψω, οποτε το 69 μου ηταν για 1 δευτερολεπτο. Δεχεται παντως. Δεν κανει ακα πιπα, ουτε κωλο, ουτε γλωσσιδια.
Αθλια πιπα με καποτα, μου το κραταγε τοσο σφιχτα με το χερι της, που νομιζα ότι θα μου κοψει την κυκλοφορια του αιματος.Στο σεξ δεν εβαλε κρεμες, οποτε πονουσε, αλλα σιγα-σιγα υγρανθηκε και συμμετειχε με ομορφες, φυσικες κραυγουλες.Την πηγα με το μαλακο λοιπον παιδες. Η κοπελα, κανει κινησεις σαν προγραμματισμενη (δηθενα αγκαλιτσες,δηθεν παει να σε φιλησει στο στομα και γυριζει και σου αφηνει το λαιμο της, δηθεν χαδακια...).Στο σεξ ομως, οταν σταματησε να ποναει, ηταν φυσιολογικη και πολυ γλυκια.
Τα σεντονια ηταν τιγκα στα χυσια. Τιγκα όμως.
Γρηγορα σπιτι και μπανιο.
Τι αλλο απο εκει μεσα? Ο τσατσος, μεγας φιδεμπορας αλλα συνενοησιμος. Το δωματιο ηταν σαν να εισαι στις Βερσαλλιες, με ενα υπεροχα διακοσμημενο νεοκλασσικο ταβανι και ξυλινο πατωμα. Κοιτωντας κατω, και βλεποντας τα χυσια στα σεντονια, σου υπενθυμιζεται που βρισκεσαι.

Τελος, για 10 ευρω, δεν εχω πλεον απαιτησεις απο τις κοπελες. Θα εβαζα 10 στη σχεση τιμης/αποδοσης, αλλα με 10 ε, αλλες κανουν και κωλο και ακα πιπα.
Οποτε...8.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.873
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού