Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω πως η Έλενα δεν είναι η Έλενα που γράφουν κάποιοι συναγωνιστές παρακάτω, αυτή είναι 21 χρονών Ρουμάνα, ξανθούλα μα μικρό βυζάκι και λίγο ανοιχτή λεκάνη.
Ήμουν λοιπόν κουστουμαρισμένος με τις γραβάτες μου τα λουστρίνια μου και τα όλα μου. Επέλεξα το συγκεκριμένο ημιυπόγειο μπουρδελάκι γιατί την ημέρα που πήγα είχε Λαϊκή στην Φυλής και εγώ πάρκαρα ακριβώς απέξω τόσο απέξω που για να κλείσω την πόρτα του αυτοκινήτου έπρεπε να κατέβω και ένα σκαλοπάτι. Το θεώρησα ως "Σημάδι" έτσι λοιπόν κατέβηκα και τα υπόλοιπα 2-3 σκαλοπάτια και με δυο δρασκελιές έφτασα στον χώρο υποδοχής, εκεί βρισκόταν η τσατσα και μια άλλη κοπέλα (νομίζω Τζίνα) με λίγο πιο μεγάλο στήθος και ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη της. Η τσατσά άρχισε να διαφημίζει την πραμάτεια της μέχρι να έρθει και η Έλενα η οποία ήταν πιο γλυκιά και πιό ψηλή από την άλλη οπότε επέλεξα αυτή. (που να ήξερα)
Μπαίνω στο δωμάτιο και μέχρι να "αδειάσω τα νερά από την βάρκα" χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν πελάτης, οπότε άρχισα να μιλάω και να προσπαθώ να γδυθώ με το ένα χέρι. Έτσι ακριβώς με βρήκε και η Έλενα, εγώ αμέσως σκέφτηκα να την φάση να εξελίσσεται σε GFE μίας και της έκανα νόημα να με γδύσει αυτή, ω! πλάνη οικτρή, ίσα που μου ξεκούμπωσε ένα κουμπί στο στήθος και τις μανσέτες και έτρεξε να με περιμένει στο κρεβάτιMoney Mouth
Αφού έκλεισα το τηλέφωνο και ξεντύθηκα πήγα και εγώ στο κρεβάτι όπου πήγε να αρχίσει να μου τον παίζει Money Mouth, καλά αν ήταν για μαλακία τον έπαιζα και μόνος μου, της λέω έλα για αγκαλίτσες και χαδάκια, γέλασε βαριεστημένα και ανασηκώθηκε λίγο για να την φτάνω. Από πλευρά της καμία κίνηση εκτός του να προσπαθεί να μου τον πάίξει, αφού είδα πως τα χάδια μου δεν απέδιδανΘυμός χαλάρωσα προς τα πίσω ώστε να την αφήσω να κάνει το παιχνίδι της μήπως δούμε άσπρη μέρα, εντός ολίγων δευτερολέπτων πέρασμα προφυλακτικού και ένα τσιμπούκι τόσο αδιάφορο που πιστεύω πως ακόμα και η Μέρκελ πρέπει να τον γλύφει καλύτερα. Με το ζόρι κατάφερα να σταθώ στο ύψος μου και της ζήτησα να ανέβει επάνω μου. Και εκεί που έχω αρχίσει να λικνίζομαι τραβώντας την επάνω μου για να μπαίνω όσο πιο βαθιά γίνεται, μου ανοίγει κουβέντα αν είμαι παντρεμένος, γιατί δεν φορώ βέρα, πόσα παιδιά έχω και άλλες τέτοιες μαλακίες που με ξενέρωσαν τόσο ώστε να χαλαρώσει ελαφρώς η στύση μου, για αυτό της απέδωσα και τον χαρακτηρισμό "κλέφτρα", έκλεβε πόντους από την στύση μου λες και το πούλαγε με το μέτρο.
Την γύρισα στα τέσσερα όπου επανέλαβε την ίδια τακτική με αστεϊσμούς και αχ! βαχ! μη! και τα τοιαύτα έκλεψε πάλι πόντους από την στύση μου.
Κατάφερα να τελειώσω με αιμάτωση 60% ( κατά Lithin) και αυτή μέ την ταχύτητα αιλουροειδούς πετάχτηκε όρθια ντύθηκε και εξαφανίστηκε. Ακόμα αναρωτιέμαι αν χρησιμοποίησε την πόρτα ή απλά τηλεμεταφέρθηκε.
Δεν ξέρω αν έφταιγε η Έλενα ή η Θεά Τύχη πάντως ούτε το Τζόκερ έπιασα. Τώρα όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του θα του πρότεινα να απότανθεί στον ΟΠΑΠ, καθότι περισσότερες ελπίδες θά χει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2001
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Fuckable
Μέλος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
5
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2012
Φίλε μου πάρε την Τζίνα. Λέει ότι είναι Ιταλίδα (παπάρια μάντολες) αλλά είναι πολύ πιο θερμή. Τις είχα πάρει και τις 2 παρτούζα και είναι όπως τα λες για την ξανθιά Έλενα, τρελή ξενέρα, με την μόνη διαφορά ότι σε μένα έκανε 69 και της έγλυφα την κωλοτρυπίδα (ενώ η Τζίνα είχα απλώσει τις βυζάρες της στην μούρη μου). Μετά όμως η Τζίνα ήταν πολύ πιο θερμή. Και δεν έχει άσχημο σωματάκι, έχει καλά πιασίματα. Δίνει μουνάκι για γλύψιμο, δίνει κωλοτρυπίδα για γλύψιμο, παίρνει ωραία πίπα και γενικά δεν είναι ξερακιανή όπως η άλλη. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Καλά γαμήσια φίλε μου!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1