Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη σήμερα στην Σόνια μία ψηλή και γλυκιά κοπέλα από την Λιθουανία. Ετών 22 από δήλωση της, μελαχρινή με πολύ στιβαρό σωματότυπο, έντονα αλλά ταυτόχρονα και γλυκά χαρακτηριστικά, πυκνά μακριά σπαστά μαλλιά πανέμορφα στην αφή, λευκή βελούδινη επιδερμίδα χωρίς τατουάζ, μικρό στητό φυσικό βυζάκι και αφράτο κωλαράκι.

Την είχα δει άλλες διό φορές σε σαλονάρισμα, αλλά δίστασα να περάσω , σήμερα όμως πήγα αποφασισμένος και πέρασα με την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των 25 ευρώ, που όπως στα περισσότερα καταστήματα του Βαρδάρη αν και η τιμή του σαλονιού είναι στα 30, αν σε δούνε αποφασισμένο να περάσεις δεν σου χαλάνε το χατίρι και δεν σε αφήνουν να φύγεις, αφήνοντας το απλό στα 25.

Χαμογελαστή στο σαλόνι, χαμογελαστή και στο δωμάτιο, δέχθηκε με ευχαρίστηση τα προκαταρκτικά μου χαδάκια στα όρθια, την φίλησα σε λαιμό, στήθος και μάγουλο, στο στόμα ευγενικά μου αρνήθηκε, με χάϊδεψε και αυτή πιάνοντας στα ίσια τον πούτσο μου και μου τον σήκωσε για τα καλά, ενώ τα χέρια μου αισθάνθηκαν να μπιμπικιάζει το κολαράκι της όταν της το χάιδευα.

Κατόπιν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, γρήγορα και με έντεχνο τρόπο πέρασμα του προφυλακτικού σαν κάλτσα και συνέχεια με πίπα, απαλή στην αρχή και με επιταχυνόμενο ρυθμό στη συνέχεια, πολύ καυλωτική, δάχτυλα στις τρυπούλες της επίσης αρνήθηκε ευγενικά, γρήγορα όμως την σταμάτησα μιας που με καύλωσε πάρα πολύ και ήθελα να αποφύγω το πρόωρο τέλος.

Συνέχεια με το μωρό από πάνω, ήταν ανάλαφρη παρά το μέγεθος της , ωραίο κούνημα και παρά την χρήση λιπαντικού η αίσθηση ήταν απίθανη. Γρήγορα όμως την κατέβασα φοβούμενος το πρόωρο τέλος, μιας που ήθελα να την πάρω και πισοκολητά, όπως και έκανα, στήθηκε πολύ έντεχνα, η θέα της αφράτης κολάρας της ήταν ανεπανάληπτη, τα χερούλια του έρωτα κρεμούσαν πανέμορφα, και έτσι πολύ καυλωμένος όπως ήμουνα έδωσα στην αρχή αργό και καυλωτικό τέμπο, και ξεκίνησα, και μετά άρχισε δυνατά το σφυροκόπημα, την άκουσα να βογκάει, είτε από καύλα είτε από ανοχή, και εγώ πιο δυνατά συνέχισα και αυτή το δέχθηκε, και πιο δυνατά και πιο δυνατά, όσο άντεχα, και μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο την έχυσα επίσης δυνατά και σε διάρκεια βγάζοντας πολύ δυνατές κραυγές. Ένα μικρό λαχάνιασμα από μέρους μου και βαθιές ανάσες ικανοποίησης, ήταν το φινάλε, προσπάθησα να την κρατήσω λίγο ακίνητη σε αυτή τη στάση μόνο για ένα λεπτό όμως χωρίς να μου έχει πέσει καθόλου, αυτή βγήκε όμως και αφού έβαλε τα λιγοστά της ρούχα φιληθήκαμε σταυρωτά και αποχώρησε.

Ήταν δυνατή η κατάθεση και πολύ το ευχαριστήθηκα, δεν μου συμβαίνει πολύ τακτικά να κρατιέμαι για να μην χύσω και σήμερα μου συνέβηκε τρεις φορές με την λεγάμενη, βέβαια εμένα μου αρέσουν αυτές οι κοπέλες οι λίγο νταρντάνες, και αυτή ήταν πολύ καλή, και πολύ σύντομα θα την ξαναεπισκευθώ, ίσως μάλιστα σε πρωκτικό πρόγραμμα μιας που το προσφέρει στην ελκυστική τιμή των 50 ευρώ.

Ο χώρος πολύ καθαρός, χωρίς μυρωδιές, και τηρουμένων των αναλογιών για Βαρδάρη αρκετά καλός.

Η μαντάμ ευγενέστατη, σταθερή στο εν λόγο κατάστημα, σίγουρα η πρώτη και καλύτερη με διαφορά στην πόλης μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού