Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρωινή solo τσάρκα στον πεζόδρομο της ακάποτης πεολειχίας. Στο συγκεκριμένο οίκο εκδιδόταν η Σύλβια. Πρόκειται περί πόρνης από την Βουλγαρία με καρέ ξανθό μαλλί, περίπου 1.65, μπόλικα πιασίματα και κωλάρα. Ηλικιακά, είναι μεταξύ 25 και 30 ετών με πολύ όμορφο προσωπάκι - τα μάτια της ειδικά είναι καύλα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με τα 3αρια βυζιά στη φόρα. Το πρόγραμμα φουλ, με ακάποτο τελειωτικό - πρωκτικό - 69 στα 20.

Έδωσα το μπλε χαρτονόμισμα στην ψυχρή υπηρεσία και πέρασα στα ενδότερα. Το δωμάτιο ήταν αρκετά περιποιημένο, με καθαρά σεντόνια και TV που έπαιζε τσοντούλα με λεσβίες. Η Σύλβια μπήκε σχεδόν αμέσως - δεν είχα προλάβει να γδυθω καλά καλά. Αφού μου αφαίρεσε το μποξεράκι άρχισε να φιλάει το λαιμό και το στήθος μου ενώ εγώ χούφτωνα και πιπίλαγα τις βυζάρες. Έχει αρκετά καλή τεχνική στο τσιμπούκι (δεν συγκρίνεται όμως με την Φωτεινή που δουλεύει απόγευμα). Εγώ καύλωσα μόνο και μόνο που με κοίταγε στα μάτια ενώ με τσιμπούκωνε και εξερευνούσα το αιδοίο της με τα δάχτυλά μου. Αποφάσισα ότι δεν ήθελα να την χύσω στο λαρύγγι και της ζήτησα να σταματήσει για να την γαμήσω. Το σεξ έγινε ιεραποστολικά και στα 4 με φιλότιμη αλλά απόμακρη συμμετοχή της πόρνης που ανταποκρινόταν χλιαρά στις παλινδρομήσεις και στα κωλοσκάμπιλα. Τα ζεστά μου φλόκια εκτοξεύτηκαν αναζητώντας γόνιμα ωάρια αλλά για μία ακόμη φορά εξουδετερώθηκαν από το λαστιχένιο πουτσομανδύα. Τα είπαμε για λίγο, με ευχαρίστησε που την προτίμησα και εξήλθε του δωματίου.

Έφυγα σχετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σεξουαλικής συνεύρεσης. Ωστόσο όπως λένε και οι υπόλοιποι συναγωνιστές, ενώ το τεμάχιο είναι ευγενικό και φιλικό δεν τα δίνει όλα στο δωμάτιο και σε αφήνει με μια πικρόχολη γεύση στο στόμα ειδικά όταν αναλογιστείς ότι πλήρωσες 20αρικο. Γιατί ρε Σύλβια δεν τα δίνεις όλα ??? Αφού ήδη έχεις πιάσει πάτο και συνουσιάζεσαι με τον κάθε τριχωτό χιμπατζή τι παραπάνω έχεις να χάσεις ?? Αφήσου ελεύθερη και γίνε το έκφυλο και διεστραμμένο νυμφίδιο που όλοι θέλουμε να δούμε... Σπασίκλας Εγώ πάντως θα ξαναπροσπαθήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού