Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν η δευτερη φορα που πηρα την Αννα,ενα μινιον κοριτσακι γυρω στα 25,ρουμανακι με πολυ καλο προσωπο και ωραιο σωμα μικρο βυζι (αλλα συμμετρικο με το σωμα της).Η Αννα ανηκει στην κατηγορια gfe αρκει να σε κανει κεφι(οπως Αλεξανδρα).
Αφου πληρωσα το αντιτιμο ετοιμαστηκα στο οχι και τοσο καθαρο δωματιο,με σκεψεις αφου ειχα τρελη ορεξη να γαμησω και το καυλι σχεδον ετοιμο.
Μετα απο λιγο μπαινει η Αννουλα και ξεκιναει τα φιλια σε ολο το σωμα και γλωσσοφιλα κατι που το γουσταρω πολυ γιατι αισθανομαι σαν να γουσταρει και δεν το κανει μονο για τα λεφτα... πιπα αργη πολυ καλη θα ελεγα πιπιλισμα εντονο στις μπαλες κατι που με εντυπωσιασε καθοτι δεν ηταν ξυρισμενες.Αλλαγη σε 69 γλειφωντας το υπεροχο μουνακι της χωρις να εχει καθολου κρεμα μονο να μυριζεισαπουνι.Πρωτη σταση αυτη απο πανω να με καρφωνει στα ματια και(μαλλον) να το απολαμβανει...Δευτερη σταση εγω απο πανω με δυνατο σφυροκοπημα αφου ειχα γινει turbo,με χαλασε λιγο το οτι δεν ηθελε να αλλαζω στασεις στα ποδια της αλλα δεν με πειραξε ιδιαιτερα γιατι γουσταρα πολυ... Τριτη σταση απο πισω βλεποντας το υπεροχο ροζ κωλοτρυπιδακι της και ανοιγοντας το με το δακτυλο μου καρφωνα πολυ δυνατα με αποτελεσμα να ερθει η υστατη στιγμη...
Σε γενικες γραμμες θα ελεγα πολυ καλη με περιθωρια βελτιωσης σε αρκετα σημεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
juko
Μέλος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού