Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πωωωπωωω τι ήταν αυτό το βραδινό... μου κόπηκαν τα πόδια... Πραγματικά ίσως το καλύτερο σεξ που έχω κάνει με ιερόδουλη ή κανονική κοπέλα με την εξαίρεση οτι εδώ υπήρχε η καπότα. VFM, GFE τα πάντα όλα. Τι αφροδίτη, τι έφη... μην λέμε μαλακίες ωραίο σεξ αλλά σαν αυτό δεν είχε.

Επίσκεψη για πρώτη φορά στο Κατεχάκης και πρώτη φορά στην Έμμα ή Εμμανουέλα όπως την φωνάζει η τσατσά σε περίπτωση που απορήσει κάποιος.. Διαβάζοντας προηγούμενες κριτικές και απογοητευμένος από την ποιότητα υπηρεσιών άλλων κοριτσιών σε γενικές γραμμές αποφάσισα να επισκεφτώ.

Γύρω στις 1 παρά 10 μπήκα. Κίνηση δεν είχε. Η κοπέλα μέσα να ουρλιάζει από τα βογγητά κάποιος καλοπερνούσε.. Ευγενέστατη και ήσυχη η τσατσά με χαιρέτησε είπε το κλασσικό τροπάριο και πέρασε στα προγράμματα. Ξεκινάει από 30, 40 χωρίς προφυλακτικό, 50 το 69 και 60 κωλαράκι ή παρτούζα αν δεν κάνω λάθος. Όποιος δεν σκαλώνει μια παρτουζίτσα με τον φίλο του συστήνω ανεπιφύλακτα θα περάσετε ΓΑΜΑΤΑ. Πήρα το πρόγραμμα των 40 πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από καμιά 10 λεπτά ήρθε η Έμμα. Περιγραφή δεν δίνω με κάλυψε ο al pacino. Ήρθε, ξεντύθηκε και άραξε. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και όχι βασικών γνώσεων. Έχει πλούσιο λεξιλόγιο. Δεν βιάζετε... μιλήσαμε τουλάχιστον 10 λεπτά και αν δεν την έλεγα εγώ θα μιλούσαμε ακόμη. Και περνάμε στο βασικό μενού...

Γλωσσόφιλα στο φουλ... δεν σκαλώνει αν ο πούτσος σου ακουμπήσει στο αιδοίο της, τρελά γλυψίματα στο σώμα, καραμέλωμα αρκετό και ρούφηγμα. Πίπα βαθειά χωρίς να με πονάει. Deep throat for the win και δεν συμμαζεύεται. Μου έφερε και την μουνάρα της η οποία ήταν πεντακάθαρη και την πέθανα στο γλυφομούνι. Τρίψιμο της πούτσας στο μουνί, γλωσσόφιλα και πέρασμα καπότας άψογη. Στο σεξ τώρα δυναμίτης φαίνεται λίγο, ηφαίστειο ίσως πλησιάζει. Μπήκα από μπροστά ανέβηκε ύστερα από πάνω όπου ξεσκιστήκαμε πραγματικά. Τελείωσε μετά από λίγο έχοντας τα νύχια της μπηγμένα στην πλάτη μου. Μου ψιθύρισε ότι τώρα είναι η σειρά μου να τελειώσω. Αλλάξαμε μερικές στάσεις ακόμη και μετά βγάλαμε καπότα και τελείωσα στο στόμα της. Με τα ζόρια πήρε τα πόδια της και σιγά σιγά αποχώρησε λέγοντας μου τώρα για ύπνο είμαι Χαμόγελο). Η όλη φάση κράτησε 30λεπτά +

Πηγαίνω σε σπιτάκια τα τελευταία 4 χρόνια. Με αποχή τον τελευταίο χρόνο λόγω κοπέλας. Εχω ξοδέχει πάνω απο 5.000 για σεξ απλό ή μέχρι τζακούζι αλλά τέτοιο σεξ σαν το σημερινό δεν είχε. Κάθε βράδυ βρίσκεται στο εν λόγω ίδρυμα. Συστήνω ανεπιφύλακτα! Θα περάσετε απίστευτα άμα γουστάρετε λίγο πιο dirty καταστάσεις εννοώντας γλωσσόφιλα και τα σχετικά. Μακάρι να μην φύγει και να μείνει όπως είναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Έμμα
Cecell
Μέγας
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
1.009
Πόντοι:
4.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sithlord

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού