Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεγαλες καυλες εχω τελευταια και μπαινω στα σπιτακια ασταματητος. Σημερα εψαχνα αλλη κοπελα νοριτερα (σε αλλο σπιτακι παραδιπλα) αλλα μαλλον ηρθε ο κόκκινος οκτωβρης και δεν ηταν στη θεση της .

Στο 86β πετυχα καινουργια τσατσα και οι ελπιδες αναπτερωθηκαν μπας και ειχαμε νεο αιμα. Ψιλοαπογοητεύτηκα που ειδα την επιστροφη της Ξενιας. Αναρωτηθηκα τοτε γιατι ενω την εχω δει τοσες φορες, ποτε δεν εχω μπει στο δωματιο...

Η κοπελα νεα, ξανθια με ισια μαλλακια μετρια στο μηκος, καταλευκη και με πιασιματα/κωλαρα/μπουτακια, υψος γυρο στο 1,60. Ωραια γλυκια φατσουλα χαμογελαστη. Με πλησιασε γεματη ευγενεια (τωρα στις αναδουλιες ολες ευγενικες θα γινουν Μεγάλο χαμόγελο)

Κατι οι καυλες κατι το ολολευκο δερμα της, με καναν να βγαλω 20ρικο και να μπω.

Στο γαμισι τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα απο την αλλη δεν εκανε τιποτα σπαστικα ή ξενερωτικα οπως κανουν αλλες. Αυτο που μου αρεσε ηταν η καλη ακαποτη πιπα της (υγρη και βαθια) και η μυρωδια της. Αυτο που δε μου αρεσε ηταν το ποσο ατσουμπαλα με καβαλησε απο πανω. Μου θυμισε πρωταρα.

Κατα τα αλλα μια τιμια καταθεση απο μια κοπελα γλυκια και δεκτικη, χωρις βιασινες.

Χρονος παραμονης στο δωματιο κανα 10λεπτο, το δωματιο σχετικα καθαρο και η τσατσα δεν ενοχλησε. Μαλλον δε θα ξαναπερασω αλλα δεν εκλαψα και τα λεφτα μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού