Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Σόνια ειναι ένα ξανθό πιπίνι με φάτσα αδιάφορη αλλά σώμα γυμνασμένο με σφρυγγιλό δέρμα-κορμί και βύζους σιλικονάτους όχι και τόσο πολύ επιτυχημένους. Εχει μαυρίσει και θυμίζει στο σώμα την Πάμελα Αντρεσον, δηλαδή κοντή, καλλίγραμμη και σιλικονάτη. Για μένα αν εξαιρέσεις τη φάτσα (που το καρακάμπτεις γιατί σου χαμογελά συνέχεια) ήταν το εφηβικό μου όνειρο!!!

Με παζάρια με την τσατσα στα 40 ευρω, είχα προκαταρτικά με νάζι, σούπερ περιποίηση, άνεση χρόνου, ακάποτο τσιμπ@υκι, γλύψιμο, και ισπανικό που μου ξέφυγαν τα σκάγια στο μάτι της!!! Για αρχή είχαμε χαμούρεμα και τριψίματα και στησίματα με τούρλωμα κώλου αλλα βραζίλια μπιτσ μετά γλύψιμο στο νινί της (οχι τόσο σχολαστικά καθαρό και έτσι έγινε επιφανιακά), μετά ράπισμα με το πουτσομαστιγιο και τρίψιμο στο θεσπέσιο κώλο της, μπούκι ακάποτο και στη συνέχεια χόρεψε πάνω στο π@@τσο'μ αλά βραζιλιάνικη σάμπα και κοιτιόταν και η ίδια στον καθρέφτη!!!

Ξέρει Ελληνικά και Αγγλικά και μιλήσαμε λίγο, μου είπε ότι γυμνάζεται κάτι για κικ μποξ, αν θυμάμαι καλά, φαίνονται τα χέρια της γυμνασμένα και το κωλαράκι της είναι σχεδόν σαν βραζιλιάνας! (έτσι την αποκαλούσα μέσα, "βραζιλιάνα μου εσύ!").

Αμα ξαναπεράσω απο τα μέρη θα την προτιμήσω πάλι











Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού