Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αρχικά να αναφέρω οτι η παρούσα κριτική αναφέρετε στον οίκο που είναι πάνω δεξιά, καθώς στον χώρο συστεγάζονται 3 οίκοι.

Αφού έκανα μια βόλτα στην άδεια φωκαίας και φυλής κατέληξα στην Αννα. Η Αννα ειναι μελαχρινή, κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με κανονικό σώμα και μεγαλούτσικο στήθος. Ωραία περιφέρεια. Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων καθώς υπάρχει και άλλη Άννα στην τριπλέτα.

Δίνω το 20ρικο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο.

Στα ενδότερα:
Μετά απο ολιγόλεπτη αναμονή, καθώς μου έδωσε λίγο χρόνο να ετοιμαστώ, έρχετε η Άννα. Χαμογελαστή και ευδιάθετη με το σωληνάριο ανα χείρας. Γδίνετε και κάθετε δίπλα μου. Στο σαλόνι εμφανίζετε συνεχώς με σουτιέν και με είχε βάλει σε υποψίες καθώς φαίνετε να έχει μεγάλο στήθος. Επιβεβαιώθηκα καθώς είναι ελαφρός πεσμένο. Οχι αντιαισθητικά όμως. Δεν έλεγε οχι σε χουφτώματα στο στήθος της. Με ρωτάει το όνομά μου και ξεκινάει ταυτόχρονα να με χαιδεύει και να με φιλάει στο σώμα, στηθος, λαιμο ενω παράληλα με το χέρι προσπαθούσε να μου τον σηκώσει. Τα κατάφερε. Με ρωτάει πως θέλω στοματικό και ξεκινάει. Μέτριο με λίγο χέρι και μικρής διάρκειας της τάξεως του 1-2 λεπτών. Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε. Την ξαπλώνω και πριν μπω μέσα της βάζει λιπαντικό. Πρέπει να έβαλε γεναία δόση καθώς δεν ένοιωθα πολλά. Η συμετοχή της περιορίστηκε σε κοίταγμα στα μάτια μου αλλά και μερικά χάδια στο πάνω μέρος του σώματός μου. Δεν γίνονταν δουλειά έτσι, οπότε της ζητάω να γυρίσει στα τέσσερα για να τελειώσει η κατάσταση, πριν χαλαστώ απο την έλειψη αίσθησης. Εκεί τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο απο άποψη αίσθησης. Μετά απο λίγο οπως είμασταν της ζητάω κώλο και αδιαμαρτύρητα, αφού έβαλε ποσότητα λιπαντικού, μπήκα. Μετά απο λίγο επίλθε και το τέλος. Σε αυτό συντέλεσε ο συνδυασμός της μεγάλης αποχής απο τον χώρο αλλά και απο το οτι ηταν σχετικα στενή καθώς ζορίστικα να μπω! Στο δωμάτιο δεν έκατσα πολύ. Πρέπει να ήμουν γύρω στο 10-12λεπτο

Στα του δωματίου:
Πρώτη φορά στον συγκεκριμένο οίκο. Το δωμάτιο καθαρό σε γενικές γραμμές, φρεσκοβαμένο. Είχε νυπτήρα, σαπούνι και χαρτί. Κρεμάστρα για τα ρούχα δεν είδα αλλά είχε μια καρέκλα στην οποία και τα άφησα. Το σεντόνι στην πανω ακριανή πλευρά είχε εναν λεκέ. Το κρεβάτι καλό, δεν έτριζε αλλά απο ηχομόνωση λίγο πάσχει. Ακούγονταν τα πάντα απο το σαλόνι.


Σε γενικές γραμμές η Αννα δεν ηταν κακή, ηταν ευγενική, δεν διαμαρτυρήθηκε σε τίποτα ούτε απέφυγε κάτι αλλά δεν έκανε και κάτι το εξαιρετικό το οποίο θα με κάνει να ξαναπάω. Στον μέσο όρο θα την κατέτασα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού