Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απογευματινή τσάρκα στο Μετάξι. Μπαίνω στο μαγαζί και περιμένω μόνος στο σαλόνι να βγει το εμπόρευμα. Το σκοτάδι ήταν βαθύ και δεν είχα την ευκαιρία να το δω πολύ καλά αλλά αποφάσισα να περάσω όταν άκουσα τις μαγικές λέξεις: "10 ευρώ". Το δωμάτιο όπως πάντα άθλιο, με δώρο το στρώμα το οποίο βουλιάζει στο κέντρο.

Το τεμάχιο δεν άργησε. Μαριλένα, άγνωστης προέλευσης. Μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και ψιλογεματούλα. Δυστυχώς τα βυζιά της είναι μικρά και σάπια ενώ έχουν πάρει την κάτω βόλτα παρά το νεαρό της ηλικίας της (22 μου είπε). Η φάτσα της δεν είναι και ότι το καλύτερο ενώ μάλλον της λείπουν και κάποια δοντάκια από την κάτω μεριά. Τοποθέτησε την καπότα στον πεσμένο ανδρισμό μου και προσπάθησε να μου τον σηκώσει με ένα μέτριο κλαρίνο. Αφού σηκώθηκε το εργαλείο την έστησα ιεραποστολικά και άρχισα να σπρώχνω. Δυσκολεύτηκα αρκετά να χύσω διότι είχε τιγκάρει το πράμα της με λιπαντικό. Τα κατάφερα τελικά αλλά χρειάστηκε να ανεβάσω στροφές και παραλίγο να καεί το μοτεράκι.

Το μόνο θετικό στην όλη φάση είναι ότι η πόρνη δεν βιάζεται και είναι αρκετά ομιλιτική και φιλική. Αλλά τι να το κάνω. Εγώ δεν πάω μπουρδελότσαρκα για να πιάσω κουβεντούλα αλλά για να γαμήσω οικονομικά και διεστραμένα. Δύσκολα θα ξανατιμήσω την συγκεκριμένη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαριλένα
Υπηρεσίες
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού