Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ευχές σε όλους!

Με λένε Κώστα & θα σας μπερδέψω λιγάκι:

Με τον φίλο & χρήστη του λογαριασμού, πήγαμε σε μερικά μπουρδέλα. Είχε επηρρεαστεί από την κριτική του opeth, με τίτλο "Το ξέσκισμα της κωλάρας της Λάουρας" & σταμάτησε στο Φυλής 84Β, για να την δοκιμάσει. Βγήκε χαρούμενος & συμφωνήσαμε να γράψω την δική μου κριτική.

Για να μην περιμένω, έκανα βόλτα στην Φώκαιας. Μόλις μπήκα στο 27Α, με πλησίασε η τσατσά & κάλεσε τις 2 κοπέλες, Αναστασία και Κορίνα. Ήρθαν δίπλα μου & ήμουν ανάμεσα! Με χάιδευαν & με χούφτωναν! Με την Κορίνα, λιγότερο εκδηλωτική, στα δικά μου χάδια, η Αναστασία, με φίλησε στο στόμα & ανταποκρίθηκα πιο δυναμικά, λέγοντας . Με προκάλεσε, με την απάντησή της .
Έδωσα το 20ευρω & πέρασα στο δωμάτιο. Είπα στη τσατσά ότι θα γίνει μάχη εραστών & ζήτησα να μην ενοχλήσει. Γδύθηκα & περίμενα να έρθει. Όταν έβγαλε τα εσώρουχα, δεν είχε τις έντονες κοκκινίλες, που περιγράφει ο Ακόρεστος. Ίσως, να ήταν πιπιλιές!
Αγκαλιές, χάδια, γλωσσόφιλα! Έκανε καλό ακάποτο τσιμπούκι & στην στάση 69, έβγαζε έντονα μουγκριτά. Ανέβηκε από πάνω, με βαθιά καθίσματα & καλό ρυθμό. Ιεραποστολικά, με εντατικά γλωσσόφιλα & λίγο πισωκολλητό. Ακολούθησε ισπανικό & τελείωσα ιεραποστολικά, αφού είχα καταφέρει να τη χορτάσω.

Πριν σηκωθεί, της είπα ότι ήρθε η σειρά της! Την έβαλα από κάτω, ξάπλωσε καλά κι έκανα ότι μου έμαθε μια γκόμενα, όταν δεν θέλω να κάνω κι άλλο sex, την ίδια ημέρα! Είναι μυστική τακτική, για την πλήρη ευχαρίστηση! Κάποια στιγμή, φώναξε !
Κι ας είχα σταματήσει! Κι ας είχε χτυπήσει η πόρτα! Σηκώθηκα κι άνοιξα, για να βεβαιωθεί η τσατσά πως όλα είναι εντάξει! Μέχρι να ντυθώ, είχε συνέλθει!
Με τα χύσια, στα μπούτια, φόρεσε το εσώρουχο & βγήκε, σαν μεθυσμένη. Ετσι θέλουν!!!

Αν εξαιρέσεις το δικό μου παιχνίδι, προσπαθεί & γαμιέται καλά. Δεν ξέρω αν ήταν η ώρα ή η διάθεση, αλλά έμεινα ικανοποιημένος. Δεν ξέρω πως ήταν μετά, αλλά καλά θα πέρασε!

Είναι η δική μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπειρία, σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι θα τύχει σε όλους. Είναι τίμια επιλογή & αν με θελήσει, θα ξαναπεράσω.

Επειδή, περιορίστηκα από το σύστημα, στην πρώτη κριτική, πρέπει να γράψω τις βαθμολογίες κι εδώ:
Εμφάνιση - 6,5
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες - 8,0
Χώρος/καθαριότητα χώρου - 7,0
Συμπεριφορά τσατσάς - 8,0
Πρόσβαση - 7,5
Σχέση απόδοσης/τιμής - 6,5

Ευχαριστώ, για την ανάγνωση & την υπομονή σας. Καλή συνέχεια & ό,τι άλλο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2012
φανταζομαι οτι η μυστικη σου τακτικη ειναι το γλυφομουνι που της προσφερες...δεν ειναι κ τοσο μυστικη...ΚουλΚουλ
11 Απριλίου, 2012
......ρε άμα σε κάνει κέφι η γκόμενα.....τι να βαράνε οι τσατσάδες την πόρτα,τι να έχεις τελειώσει ήδη....η γκόμενα γουστάρει να κάτσει!!!
Δεν είναι δα και η πρώτη γκόμενα που γουστάρει και εκείνη να χύσει...!Μπράβο όμως τύπε!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2