Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
γεια και χαρα συναγωνιστες......καβλες σημερα και αποφασισα να παω να ικανοποιησω τις ορμες μου....στο κοωνου 30β εχω κανει ομορφα γαμισακια με τζωρτζιαννα αννα και ιωαννα κατα καιρους!οποτε ειπα να παω στα σιγουρα και ειχα ορεξη για ιωαννα!! γνωστο το κοριτσι στον κυκλο μας..γυρω στο 1.65 με τα τακουνια δειχνει 1.80 ομορφο προσωπο και σωμα και αξιοπρεπες βυζακι!!ειχα και κεφια σημερα σε αντιθεση με αλλες φορες που ηταν κουρασμενη και εκανε και πλακιτσα...οταν την επελεξα με πηγε στο δωματιο και μου λεει δωσε μου τωρα 50 ευρω..εεελα βρε της λεω 50?με χαμογελο...να σου φερω 40 ρεστα μου λεει και γελαει!!Μεγάλο χαμόγελοκαλο σημαδι λεω και μπουκαρω..ωγαλτα ολα μου λεει και ερχομαι!!!με βρηκε να πλενομαι στο νηπτιρα και μετα πηγα λιγο να τη χασμουρεψω στο ορθιο..εκει αρχισε τα ναζακια τυπου να τραβιετε σε καθε προσπαθεια μου για φιλακια σε λαιμο και μαγουλακι...το εκανε παραδοξος με ενα τροπο που δεν με ξενερωσε..εκει ομως σκεφτηκα πως επρεπε να παρω τζωρτζιαννα (ειναι πιο καυλιαρα η μικρη).....ξαπλωνω με χαιδευει λιγο με τα νυχια στο στηθος και ξεκιναει πιπα προκαταρκτικα 0!!!το τρομπονι πολυ μετριο αλλα επειδη τη γουσταρω σαν γυναικα ειχα στυση περι του 80%...καβαλαει και αρχιζει ενα κουνημα αρκετα καλο και η αισθηση του μουνιου της απιστευτη,πολυ στενη σαν να ειχε να γαμηθει μερες!!μου λεει εισαι ο πρωτος, με ναζι..ο πρωτος σημερα ρωταω?οχι μου λεει ο πρωτος της δευτερης βαρδιας,χαχααχ ειχε οιστρο η μικρη γελασαμε λιγο και μετα τη γυρισα στα 4 γιατι οσο ηταν απο πανω ηταν σε αποσταση ασφαλειας απο τα χειλη μου(τερμα πανω..σχεδον ορθια)σφυροκοπησα λιγο και εχυσα στο μουνι μεγκενη!!της ειπα οτι θα προτιμουσα να ειναι πιο gfe μιας και πολλοι εχετε γραψει οτι ειναι,και πως θα περνουσα καλυτερα..χαμογελασε με χαιρετησε και εφυγε!Κουλισως να μην ειμαι του γουστου της και να μην θελει περισσοτερα η να κανει πιο πολλα στους πιο σταθερους πελατες της ...δεν ξερω!σε γενικες γραμες καλα περασα κι αν θα ξαναπαω θα το κανω μονο και μονο γιατι μου κανει εμφανισιακα!η τσατσα ευγενικη,το δωματιο καθαρο και χρονος παραμονης 7-8 λεπτα!καλα να περνατε και αν θελει καποιος ασ μου πει πως μπαινει το γαμημενο εικονιδιο στο προφιλ!!!φιλια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
kayto_sperma
Μέλος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
21
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2012
χίλιες φορες τζωρτζιαννα φιλε-αυτή η ξινή η γιάννα κάνει μπαμ από το σαλόνι...-την πάτησα κ εγώ μεδαυτην..
05 Απριλίου, 2012
Η εξωτερικη εμφανιση σε συναρτηση με το αντιτιμο (10euro!!!) καθιστουν την Ιωαννα αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση. Επειδη παραλληλα εχω τον "τροπο μου" απεναντι στις κοπελες που γενικα η πλειοψηφια χαρακτηριζει "ξινες", πως δηλ. να τις μετατρεπω σε gfe, ανεβασα 4 κριτικες δινοντας αρκετες συμβουλες. Χαριν ομως της δυναμικης παρεμβασης του Σεριφη "Ακορεστος", ο οποιος ενιωσε προσβεβλημενος (επειδη οταν εγω εδειχνα το φεγγαρι, ο Ακορεστος κοιταζε το δακτυλο μου!!!) με "ανεφερε", και διεγραφησαν οι τρεις. Εκει θα μπορουσες να βρεις αρκετα χρησιμα πραγματα για τετοιου ειδους περιπτωσεις, γιατι υπαρχουν στην "πιατσα" αρκετες περιπτωσεις σαν την Ιωαννα. Προτεινω τελετη- επιβραβευση επ ανδραγαθια στον Ακορεστος. Για το ειδος του βραβειου προτασεις δεκτες.
05 Απριλίου, 2012
Οτρόπος που μετατρέπεις τις ξινές κοπέλες σε gfe είναι γνωστός αφού τον έχεις γράψει εσύ και εκτιμώ την ειλικρίνειά σου. Τουλάχιστον εσύ λες την αλήθεια, οπότε ξέρω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ καμιά κριτική σου.
Θυμίζω λοιπόν ότι ο τρόπος σου για να εξημερώνεις τις κοπέλες, όπως έχεις γράψει είναι το να λες σε όλες τις κοπέλες στις οποίες πηγαίνεις ότι γράφεις στο ίντερνετ και θα γραψεις κριτικη και οτι αν σου κανουν καλο κρεβάτι, θα τους γραψεις καλή κριτικη. Για αυτο δεν απορω που εγραψες σε μια βδομαδα 4 κριτικες για την ιδια κοπελα. Τί διαφορα κανουν οι 4 κριτικές, από την μία που εχεις για αυτην τωρα?
Αν ειναι δυνατον να παω σε μια κοπελα και να της πω ειμαι ο ταδε κριτικογραφος και το βιογραφικο μου στο διαδικτυο, για να λαβω καλυτερες υπηρεσιες...

Εγω εδω μπαινω για να ενημερωνω και οχι για να εχω συναλλαγες με τις κοπελες, περαν της καταβολης συγκεκριμενου τιμηματος για συνουσια. Άλλη κοπέλα θα σου βγει καλή στο κρεβάτι, άλλη όχι. Δεν μπορώ να το εκβιάσω και να το αλλάξω αυτό. Θα μου πεις γιατί ενημερώνεις? Επειδή στο παρελθον υπηρξαν και υπαρχουν αλλοι συναγωνιστες, που αφιερωνοντας τον χρονο τους για να ενημερωσουν την κοινοτητα εδω, με οδηγησαν στο να ανακαλυψω κοπελες διαμαντια στα σπιτακια.
Τα ονοματα που μου ερχονται τωρα απο ενημερωσεις συναγωνιστων που με βοηθησαν στο να βρω καποιες γαμάτες κοπελες, ειναι ο xilnik, o piatsas, ο χοτσκορπιος και άλλοι ακόμα οι οποιοι συνεχιζουν την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ενημερωση εδω μεσα.
05 Απριλίου, 2012
Σου έχω στείλει πμ για το πώς βάζεις εικονίδιο στο προφίλ σου. Είναι πολύ απλό!
(Updated: 06 Απριλίου, 2012) 05 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς Ακορεστος.... Για τα περι INTERNET, για οσους ενδιαφερονται, υπαρχει απαντηση στα σχολια στην κριτικη μου στο Περδικα 3. Δεν ξαναγραφω τα ιδια. Ειμαι τοσο επεξηγηματικος που ακομα και ενα παιδι του Γυμνασιου μπορει να καταλαβει, και προφανως εσυ απο αυτα που λες, δεν εχεις καταλαβει τιποτα, οποτε "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...". Εγω δεν τα λεω με τον τροπο που εσυ μου καταλογιζεις και εξηγω αναλυτικα. Παραπληροφορεις...
Για τις κριτικες τωρα που σβηστηκαν, δεν μπορω να τεκμηριωσω (για περισσοτερα στο σχολιο-απολογια στη κριτικη που μου απεμεινε για την Ιωαννα στο Κολ30β προς την διαχειριση), εχω ομως να σου πω με σιγουρια, οτι δεν διαβασες ΤΙΠΟΤΑ!!!. Και λεω με σιγουρια γιατι α) αρνητικα επηρεασμενος απο τα του INTERNET β) επειδη το αναφερεις ρητα οτι δεν με εμπιστευεσαι, και γ) (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) δεν αναφερεις και δεν σχολιαζεις ΤΙΠΟΤΑ!!! απο οσα εγραψα... Αν υπηρχαν οι κριτικες, θα βοηθουσε περισσοτερο να καταλαβεις τι λογο υπαρξης ειχαν και οι 4(αν φυσικα υπαρχει θεληση και προ παντων ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ).
Το ολο σκηνικο φιλε μου ειναι η συγκρουση δυο κοσμων. Αυτου που πιστευει οτι "Δεν μπορω να το εκβιασω και να το αλλαξω αυτο", που δεν δεχεται το "τσαγανο" του απεναντι και χαρακτηριζει "συναλλαγη" και ιδιοτελεια, αυτο που ουτε οι ιδιες οι κοπελες δεν χαρακτηριζουν (μαλιστα σου λενε και ευχαριστω) , και του κοσμου που προσπαθει να εξομαλυνει τις σχεσεις αναμεσα σε κοπελα και πελατη, και να περναει καλα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!!! πιστευω) και να λιγοστευσει τα πεταμενα παραβολα. Εγω μεσα απο τις δικες μου εμπειριες προσπαθω να ενταξω οσους μπορω περισσοτερους στο δευτερο "στρατοπεδο", γιατι πολυ απλα και λογικα και απο οτι φαινεται και απο τις κριτικες, οι πρωτοι κλαινε πολυ περισσοτερο τα λεφτα τους. Ο καθενας τωρα αναλογα με την δικη του νοημοσυνη (δεν πηρα κανεναν εκβιαστικα απο το χερι) το αξιολογει και πραττει, εντελως δημοκρατικα....
Ασχετα απο ποια μερια θελεις να τοποθετησεις εσυ τον εαυτο σου, θα πρεπει να μαθεις να συζητας (και οχι να γινεσαι "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ"),και να δεχεσαι την ΥΠΑΡΞΗ του απεναντι (δεν σου επεβαλλε κανεις να συμφωνησεις), αυτου που εσυ δηλωνεις οτι δεν μπορεις, αλλιως θα πρεπει να σου εξηγησει καποιος τι ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
06 Απριλίου, 2012
Σου είχα απαντήσει στο θρεντ του σχολιασμου ημερησιων κριτικων, δεν φταιω εγω αν δεν το ειδες.
Ανετρεξε τωρα στο θρεντ που σου ειπα, για να το διαπιστωσεις. Εκει ειναι η απαντηση σου για περδικα 3 και τα μετεπειτα σχολια μου πανω σε αυτο.
Δεν μπορω να ασχολουμαι και περισσοτερο μαζι σου, με συγχωρεις κιολας...
Ναι, δεν μπορω να εμπιστευομαι τις κριτικες σου, οπως και οποιοσδηποτε δεν συστηνεται ως κριτικογραφος, γιατι παιζει με αλλους κανονες στο παιχνιδι απο οτι εσυ. Εγω μικροπρεπης δεν γινομαι, να ζηταω συναλλαγες απο τις κοπελες οπως και πολλοι αλλοι. Εσυ εφτασες στο σημειο να γραψεις 4 διθυραμβους σε 1 εβδομαδα για την ιδια κοπελα, για να λαβεις καλυτερες υπηρεσιες. Μετα τί, θα εγραφες αλλες 10 για την ιδια για να την κρατας ''θερμή''? Το επομενο βημα ξερεις ποιο ειναι? Να γινεις νταβατζης τους...

Όσο για το οτι ειναι ευχαριστημενες οι κοπελες απο την συναλλαγη σας, σου ειπα οτι δεν το αμφισβητω.
Ειναι ευχαριστημενες για την διαφημιση που τους κανεις και προσδοκουν να προσελκυσουν ανυποψιαστα θυματα απο αυτο.
Εισαι σιγουρος ομως τί λενε μεσα τους για σενα?
Εγω προσπαθησα να σε βοηθησω μεσω της αναφορας που εκανα, αλλα αν εσυ επιμενεις στον αλλο δρομο δεν θα προσπαθησω αλλο.
Σου υπόσχομαι οτι δεν θα σε ξανααναφερω, ασχοληθηκα μια φορα μονο μαζι σου μηπως και σε συνεφερω. Ελπιζω να το καταλαβεις καποτε, αν δεν εισαι μονιμο παιδι του δημοτικου, επιστρεφοντας σου το χαρακτηρισμο.
Το σαιτ ηταν ενημερωτικο και ανιδιοτελες καποτε, αλλα εγω σε αυτο τον δρομο θα βαδιζω, ειτε το θελεις ή οχι...
06 Απριλίου, 2012
ειρηνη ημειν παιδες!!!!
06 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς Ακορεστος.... Φιλε μου θα σε παρακαλουσα πολυ να εκτυπωσεις τα δυο προηγουμενα σχολια μου, καθως και τα σχολια στις δυο κριτικες μου που αναφερω, και να πας σε καποιον μεγαλυτερο να σου τα εξηγησει. Δυστυχως ρωτας συνεχως τα ιδια και τα ιδια πραγματα, τα οποια ηδη εχουν απαντηθει ξανα και ξανα. Και επι πλεον τα περισσοτερα απο αυτα που σου ειπα, τα εχεις διαστρεβλωσει ολα εντελως. Αλλα σου λεω, και αλλα καταλαβαινεις. Δεν μου αρεσει να μην τελειωνω συζητησεις απο σεβασμο στον συνομιλητη (εστω και αν μου εκανες αυτο που εκανες), αλλα εσυ βαλθηκες να με κανεις μαγνητοφωνο.
Μεχρι σημερα, εγω προσωπικα δεν εχω προδοθει απο ΚΑΝΕΝΟΣ την κριτικη. Σας διαβαζω και θα συνεχισω να σας διαβαζω ΟΛΟΥΣ. Δεν πιστευω καποιος απο σας να εχει ιδιαιτερο λογο να "μου την εχει στημενη", και σε συννενοηση με καποια κοπελα, να με κανει να περασω χαλια. Να με κανει δηλ. "ανυποψιαστο θυμα". Αυτα ειναι αρρωστημενες φαντασιωσεις. Οσο για το τελευταιο που ειπες για το site, εγω δεν θα σε αναφερω. Ρουφιανος δεν ειμαι. Αν ομως ημουν ο διαχειριστης, θα σου ειχα τραβηξει μια περιποιημενη προειδοποιηση, για να μην πω πενθημερο αποκλεισμο.
ΥΓ. Για σενα τι λενε οι κοπελες, τις εχεις ρωτησει?
06 Απριλίου, 2012
Τί πίνεις και δεν μας δίνεις?
Μόνο αυτό έχω απορία...
Α Θα συνεννοηθει καποιος να στην εχει στημενη με την κριτικη του και μετα εσυ να πας στην κοπελα να την πατησεις?Χμμμ;
Β Δεν θα με αναφερεις επειδη δεν εισαι ρουφιανος, αλλά αν ησουν διαχειριστης θα μου τραβαγες 5ημερο αποκλεισμο ?Χμμμ;

Εκτος απο τα ιδια και τα ιδια που μου γραφεις, τωρα αρχισες τις ασυναρτησίες.
Καληνυχτα σου και περιμενω να με αναφερεις στο διαχειριστη, βρες εναν λογο και καντο με την ευχη μου...

Όσο για το τί σκεφτονται και οι κοπελες για εμενα, βεβαιως και δεν το ξερω, αλλά τουλαχιστον δεν συγκρατουνται αν θελουν να μου εκφραστουν καποια δυσαρεσκεια τους, από τον φοβο οτι η κριτικη μου δεν θα ειναι με 10αρια μετα σαν καποιων πεφωτισμενων ανθρωπων.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9