Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θα έβγαιναν περίπου καμιά δεκαριά κριτικές αν έγραφα κάθε φορά που πήγαινα στη Χριστίνα.Ο τίτλος πυραυλοκίνητη τα λέει όλα.. πρέπει να την ποτίζουν Super 100 οκτανίων για να τα κάνει αυτά!



Είναι από το Καζακστάν ..στο σταυροδρόμι Ασίας και Ευρώπης γι'αυτό έχει πάρει και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Μελαμψό χρώμα με ελαφρώς σχιστά όμορφα μάτια και έχει ένα τόσο γλυκό πρόσωπο που κόντεψα να πάθω ζάχαρο στην όψη του,καλυπτόμενο από τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της.Επίσης είναι πολύ αδύνατη με κωλαράκι σαν έργο τέχνης αλλά με πολύ μικρό στήθος.



Την πρώτη φορά λοιπόν που πέρασα το κατώφλι του 69Α είδα στην υπηρεσία την καυτή Εύα η οποία μας έχει καλομάθει με τις κοπέλες που έχει και δίνει πάντα εγγύηση πετυχημένου πιτσιλίσματος.



Στην αναμονή δεν περίμενα να βγει η Χριστίνα μια που είχα να τη δω απ'το Φ65.Όταν όμως βγήκε παραλίγο να πλυμμηρήσει ο κηφισός απ'τα ξεροχύματά μας με τον χορό της ατίθασης αμαζόνας!Αρχικά,δίσταζα λίγο να μπω γιατί ήταν τα όλα τα δωμάτια γεμάτα αλλά τελικά το 20άρι έφυγε σαν τηλεκατευθηνόμενο στα χέρια της Εύας.Δεν έμελε να είναι το τελευταίο αφού την επισκέφτηκα πριν 3 εβδομάδες(περίπου μέσα Μαίου) και εργάζεται εκεί μέχρι και σήμερα απ'ότι βλέπω στην κριτική του psolara.



Με το που μπαίνει μέσα χιμάει επάνω μου σαν διψασμένος πάνθηρας και αρχίζει να με φιλάει παντού.. μετά μου πήρε τα σώβρακα ..στην κυριολεξία όμως.. ενώ μου στήθηκε και στα 4 για να της βγάλω το string.Αφού με είχε καυλώσει έρχεται από πάνω μου με γυρισμένη πλάτη και αρχίσε να τρίβει το μουνάκι της στην τσαπού μου κουνώντας το πάνω κάτω.Γυρνά επιτόπου και το βάζει στο στόμα της αφού μου είχε φορέσει το πεολάστιχο πρώτα.Εγώ εκείνη την ώρα έψαχνα ποιος είναι ο Θεός του Καζακστάν για να πάω να του κάνω τάμα!



Δεκτική σε όλες τις στάσεις με καλύτερη στιγμή όταν σε αγκαλιάζει με τα πόδια της και σε φέρνει προς το μέρος της.Επίσης γουστάρω τα καυλόλογα της.Είναι λες και τα έμαθε σε εντατικά μαθήματα παρακολούθησης ελληνικής τσόντας.(σκίσε με,το μουνάκι μου θέλει πούτσα).



Ο χώρος αρκετά καλός μιας και είναι απ'τα πιο καινούρια μπουρδέλα της περιοχής.Τα δωμάτια μέσα φαίνονται καθαρά και δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα.Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να κρύβεται στα σκουρόχρωμα σεντόνια..



Συνοψίζω σε μια φράση ..μία απ'τις καλύτερες επιλογές.



Καλά πιτσιλίσματα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
19 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
27
Πόντοι:
1.516
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού