Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες να συναντήσω την γεματούλα την Τζούλη σήμερα επιτέλους την πέτυχα. Στο σαλόνι βγήκε κεφάτη και χαμογελαστή λέγοντας μία μεγαλοπρεπή καλημέρα, ακολούθησε η τσατσά να αναγγέλλει ότι το απλό είναι στα 25 ευρώ, 40 το γυμνό και 60 το 69 με προφυλακτικό. Πολύ value το απλό έδωσα τα 25 και πέρασα στο δωμάτιο.

Ντυμένη με ένα πολύ σέξι μαύρο μίνι συνολάκι την αγκάλιασα στα όρθια και ανταποκρίθηκε και αυτή ενώ τα χέρια μου σιγά σιγά ανασήκωναν το κολλητό μίνι φόρεμα της αποκαλύπτοντας την υπέροχη κολάρα της. Σε λίγο πέταξε και τις βυζάρες της έξω, φυσικές και μεγάλες της φίλησα τις ρόγες της και κάπου εκεί ήμουν έτοιμος για τα περαιτέρω.

Ξαπλώσαμε στο μικρό κρεβάτι με αυτήν να είναι φάτσα στον καθρέπτη που είναι σε πολύ καλή θέση ώστε να απολαμβάνεις τα τεκταινόμενα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλειο τσιμπούκι βαθύ υγρό ενώ το χέρι μου γέμιζε με την απλωμένη βυζάρα της, αλλά την σταμάτησα σχετικά γρήγορα μιας που αν την άφηνα να συνεχίσει θα ερχόταν το τέλος και δεν ήθελα με τίποτα να την άφηνα αγάμητη.

Συνέχεια από πάνω κουνήθηκε πολύ καλά, έβγαλε και κάποιες κραυγούλες αλλά και εκεί κάποια στιγμή την σταμάτησα μιας που καταλάβαινα ότι το τέλος δεν αργούσε και ούτε μπορούσα να κρατηθώ παραπάνω, οπότε την γύρισα στα 4 , απόλαυσα για κάποια sec την κολάρα της και της τον κάρφωσα βαθιά και μετά από μερικές παλινδρομήσεις Gameover. Δυνατό χύσιμο με κραυγές και πολύ μεγάλη ικανοποίηση μου έδωσε και σήμερα το μωρό το ίδιο και καλύτερα από ότι την προηγούμενη φορά. Για μένα ήταν μια εμπειρία μοναδική.

Μετά το τέλος είπαμε και πάρα πολλά, μιας που κάθισε αρκετά, είναι πάρα πολύ έμπειρη Ιερόδουλη με χρόνια στη δουλειά και με άφησε έκπληκτο αυτό, μιας που η δροσιά της και η αύρα της μου έδειχνα κοπέλα που είχε λίγους μόνο μήνες σε αυτή τη δουλειά. Προσέχει πολύ τον εαυτό της ξεκουράζεται όσο μπορεί περισσότερο και αυτό την κρατάει δυνατή και φρέσκια.

Αποχωρώντας ένοιωθα πάρα πολύ ικανοποιημένος και πολύ γεμάτος σεξουαλικά. Πολύ σύντομα θα με ξαναδεί κοντά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού