Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μια πλήρως συμβατική βραδιά, γεμάτη με trendy μαγαζιά, Ελλεηνίδες και μπόλικο καθωσπρεπισμό, ήθελα να νιώσω ξανά κανονικός άνθρωπος, οπότε η πρωινή βόλτα στο Μετάξι ήταν επιβεβλημένη. Η τσάρκα μου περιορίστηκε στην οδό Κολωνού, όπου πηγαινοερχόμουν από σπίτι σε σπίτι χωρίς να είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς ψάχνω, πιτσιρίκα ή γιαγιόνι, άσχημη ή όμορφη, φαφούτα ή αλλήθωρη. Όλα αυτά μέχρι που είδα τη (Ρουμάνα) Ντάρια, της οποίας το γλυκό μουτράκι και οι μαύρες κάλτσες με έπεισαν να καταβάλω το πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση Ντάριας: πιπινάκι του γάλακτος (δεν πρέπει να είναι πολύ πάνω από 20 ετών), μέτριο στο ύψος, με ξανθό κυματιστό μαλλί, λευκό δέρμα, λεπτή μεσούλα που τονίζει την περιφέρειά της, ωραίο κώλο και μικρό βυζάκι. Έχει πολύ γλυκό και αθώο (ναι καλά) προσωπάκι, με piercing στη μύτη. Όπως ανέφερα και στην εισαγωγή της κριτικής, έσκασε μύτη φορώντας ψηλές, μαύρες κάλτσες.

Η Ντάρια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Έβγαλε το βρακάκι της και έκατσε δίπλα μου, ανοίγοντας τα πόδια της, δίνοντας μου έτσι εύκολη πρόσβαση στο μουνάκι της. Προκαταρκτικά δεν έκανε αλλά πέρασε αμέσως καπότα. Ξεκίνησε μια μέτρια πίπα χωρίς περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, ενώ εγώ χάιδευα το μουνί (δεν αφήνει δάκτυλα μέσα), τα βυζάκια και τα μπουτάκια της πάνω από τις κάλτσες. Όταν μου ατσαλώθηκε για τα καλά, πράγμα όχι και τόσο δύσκολο με ένα τέτοιο κοριτσάκι απέναντι μου, της ζήτησα να έρθει καβάλα. Παρόλο που έβαλε κρέμα υπήρχε καλή αίσθηση. Καλή κίνηση το μωρό, ενώ που και που έσκυβε και φιλούσε το λαιμό και το αυτί μου, κάνοντας με τούρμπο. Σε κάποια φάση κουράστηκε και μου ζήτησε να αλλάξουμε, οπότε την έστησα στα τέσσερα. Ωραίο στήσιμο, με τρέλανε η θέα της μέσης της. Την κοιτούσα και μέσα από τον καθρέπτη καθώς την έσπρωχνα και είχα καυλώσει στο φούλ! Εν τω μεταξύ, η Ντάρια έβγαζε κάτι ωραίες κραυγούλες και με έφτιαχνε ακόμα περισσοτερο. Για το τέλος το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, μιας και τέτοιο μωρό πρέπει να το κοιτάς στα μάτια όταν το γαμάς. Στη στάση αυτή έσπρωχνα και φιλούσα το λαιμό και τα βυζάκια της, ενώ η Ντάρια συμμετείχε με διακριτικούς αναστεναγμούς, οδηγώντας με έτσι σε ένα ωραίο τέλος.

Ανακεφαλαιώνοντας, πρόκειται για ένα χαριτωμένο πιπινάκι (εμένα μου έβγαλε GFE διάθεση, είμαι αγαπησιάρης, τι να κάνουμε?) με ωραίο νεανικό κορμί. Δε σου σπάει τα αρχίδια, αλλά δεν κάνει και κάτι το ιδιαίτερο μέσα στο δωμάτιο. Πιστέυω πως οι πιπινολάτρες θα πρέπει να τη δοκιμάσουν, έστω για μια φορά.

Χρόνος παραμονής της Ντάριας στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.


ΥΓ. Θα συμφωνήσω με το συναγωνιστή lustforlife ότι σου δίνει μια αίσθηση βιασύνης. Δεν είναι ότι έκανε κάτι συγκεκριμένο, ούτε ότι με ξεπέταξε, η αίσθηση αυτή όμως υπήρχε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού