Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το βράδυ της Πέμπτης το πρόγραμμα είχε ψωλαροκατάσταση, με τσίπουρα και μεζεκλίκια. Για να κάνω λοιπόν χώρο στο σώμα μου για τα τσίπουρα, αποφάσισα να αδειάσω τα σωματικά υγρά που πάρκαραν εδώ και μέρες στους αρχιδόσακούς μου εντός του αιδοίου κάποιας εκπορνευόμενης κορασίδας. Η τσάρκα μου ήταν συντομότατη, μιας και δεν είχα και πολύ χρόνο και τα φιλαράκια μου με περίμεναν. Το σπιτάκι της Κολωνού 53 ήταν μόλις το δεύτερο που επισκέπτηκα, και βλέποντας πως η κοπέλα πληρούσε τα στάνταρ μπαζοσύνης που είχα θέσει για τη βραδιά, πέρασα στο δωμάτιο.

Εμφάνιση Χριστίνας: προμίλφ, μέτριο ύψος, ιδιαίτερη φάτσα που σα να χαζοφέρνει, καστανά μακριά μαλλιά, περιττά κιλά, πεσμένο και μέτριο σε μέγεθος στήθος, κοιλιά, στρουμπουλός κώλος. Εμφανίστηκε με ένα ολόσωμο μαυροκόκκινο φόρεμα και για κάποιο λόγο μου θύμισε τη Ζάνα. Σε γενικές γραμμές η κοπέλα διαθέτει ατσούμπαλο και στραβοχυμένο σώμα και αυτό είναι που με καύλωσε…

Σε 5 λεπτάκια ήρθε και η Χριστίνα στο δωμάτιο. Σε ερώτηση που της έκανα μου απάντησε πως είναι από την εξωτική Ρουμανία. Της την έπεσα με φόρα και άρχισα να χουφτώνω με μανία τα κρέατά της καθώς γδυνόταν. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει σε στήθος και λαιμό, ενώ ταυτόχρονα χάιδευε το πουλάκι μου. Πέρασμα καπότας και μέτρια πίπα, χωρίς περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Η πίπα κράτησε για αρκετή ώρα, μέχρι που της ζήτησα εγώ να σταματήσει. Αρνήθηκε να ανέβει από πανω και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό. Αρκετά καλή η αίσθηση του μουνιού της και είχε και μια υποτυπώδη συμμετοχή, με κάποιους διακριτικούς αναστεναγμούς. Να προειδοποιήσω εδώ πως αρχικά δεν είχε ανοιχτά εντελώς τα πόδια της, έτσι ώστε να μην μπαίνω όλος μέσα, αλλά όταν της τα άνοιξα με δύναμη δε διαμαρτυρήθηκε, ούτε δυσανασχέτησε στις βαθιές διεισδύσεις μου. Η δεύτερη και τελευταία στάση που δοκίμασα μαζί της ήταν το πισοκολλητό, στην οποία τη σφυροκόπησα με δύναμη για αρκετή ώρα και ταυτοχρονα μπάτσιζα την κωλάρα της. Εν τω μεταξύ αυτή βόγγαγε σα να της έκοβα βεντούζες και φώναζε γκουσγκουνοειδείς ατάκες, όπως «γάμα με ψωλαρά μου» και «πόσο μου αρέσει ο πούτσος σου».

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια μετριότατη εμφανισιακά γκόμενα, η οποία προσφέρει ένα αξιοπρεπές αλλά όχι ιδιαίτερο γαμήσι. Παρολαυτά το ευχαριστήθηκα το γαμησάκι μαζί της, και αν με πιάσουν πάλι καύλες για δυνατό γαμήσι με στραβοχυμένη τσουπωτή γκόμενα μάλλον θα την ξανατιμήσω!

Χρόνος παραμονής της Χριστίνας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού