Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη σήμερα στην χοντρούλα πλέον Μάγια για 2η φορά μετά από ένα επτάμηνο περίπου που την είχα πρωτοτιμήσει.

Χαμογελαστή στο σαλόνι όπως πάντοτε με τα όμορφα φυσικά της βυζάκια έξω φόρα παρτίδα, έκανε πολλές φορές υπομονή στο να με βλέπει χωρίς να περνάω, αλλά σήμερα ήταν η σειρά της.

Το απλό 30 μου λέει η μαντάμ, αλλά μόλις τις είπα ότι οι άλλοι το έχουν 25 χωρίς δεύτερη κουβέντα με έμπασε στο δωμάτιο παίρνοντας το 25αρι με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Σε λίγο νάσου και το μωρό, μπήκε μέσα με το μόνιμα όμορφο χαμόγελο του, και εγώ την αγκάλιασα ζεστά χαϊδεύοντας την τρυφερά σε όλο της το κορμί. Με τα αρκετά κιλάκια που έχει πάρει πέρα από το ότι απόκτησε πολύ θηλυκές καμπύλες το κορμί της έχει σφίξει πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την βελούδινη λευκή επιδερμίδα της κτύπησα κατοστάρα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις. Την γύρισα και πισοκολλητά, εκεί τραβήχτηκε προς τα μπροστά μη θέλοντας να ακουμπήσει η γυμνή μου πούτσα στα κωλομέρια της, πράγμα που το σεβάστηκα και το δέχθηκα απόλυτα.

Κατόπιν ξαπλώσαμε παρέα και έχοντας πλήρη στύση μου φόρεσε το προφυλακτικό το μισό σαν κάλτσα και το υπόλοιπο με το στόμα και έχοντας θέα τον πανοραμικό καθρέπτη που είναι κολλητά στο κρεβάτι ξεκίνησε μία απαλή και γεμάτη πίπα ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας που με ξετρέλανε. Αυτή τη φορά δέχθηκε και τρίψιμο στα όμορφα της μουνόχειλα και εξωτερικά στην πίσω τρυπούλα της μένοντας εκεί και μην επιχειρώντας κάτι παραπάνω.

Μην μπορώντας να περιμένω άλλο την είπα να ανέβει από πάνω μου όπου κουνήθηκε όσο μπορούσε καλύτερα πιάνοντάς την από τα ζουμερά και πολύ σφιχτά της βυζάκια. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κουράστηκε και ευγενικά της έκανα νόημα να στηθεί στα 4 έχοντας ήδη αρχίσει να μετράω τον χρόνο αντίστροφα.

Στήθηκε τέλεια στα τέσσερα με τρόπο ώστε να της μπαίνει όλος πολύ βαθιά, και πιάνοντας την από την ζουμερή της κολάρα δέχθηκε με ευχαρίστηση το πολύ δυνατό μου σφυροκόπημα μέχρι οι δυνατές κραυγές μου να σημάνουν το πανηγυρικό τέλος.

Σηκώθηκε γεμάτη ευχαρίστηση που με ξετρέλανε και αποχαιρετιστήκαμε με σταυρωτά φιλάκια.

Αποχωρώντας έδωσα τα συγχαρητήρια μου στην μαντάμ και βγαίνοντας από το κατάστημα ένοιωσα ένα πολύ γλυκό μούδιασμα σε όλο μου το σώμα, σημάδι της πολύ μεγάλης ευχαρίστησης που μου έδωσε το μωρό.

Για τους λάτρεις των BBW και όχι μόνο, συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού