Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά απο παρατεταμένη απουσία λόγω ασθένειας (όχι αφροδίσιο), επέστρεψα δριμύτερος στα μπουρδελιάρικα μονοπάτια !! Η τυχερή που επέλεξα να τιμήσω με τα πετρωμένα φλόκια μου, ήταν η Φωτεινή. Για την συγκεκριμένη έχω αναφερθεί και στο παρελθόν αλλά παρόλαυτα θα επαναλάβω τα διθυραμβικά μου σχόλια διότι ως πόρνη είναι αξιομνημόνευτη και αξιομακάριστη.

Πρόκειται για Ρώσικο MILF με κοντά κόκκινα μαλλιά και (πολύ) μεγάλα κρεμαστά βύζουλα με πεταχτές ρώγες. Είναι αρκετά χοντρή και ψηλή (όχι κύτος) ενώ το δέρμα της είναι σφιχτό και δεν νιώθεις σαν να χουφτώνεις ζυμάρι. Η Φωτεινή βγάζει άξια το ψωμί της χάρη στο μεγάλο της προσόν - την ακάποτη πίπα της. Έτσι λοιπόν και εγώ της έχωσα το απροστάτευτο τσουτσούνι μου στο λαρύγγι και ταυτόχρονα πασπάτευα τα βυζιά και το αιδοίο της. Από παλαιότερες συνευρέσεις έχω διαπιστώσει ότι το μουνί της είναι άπατο. Υπολογίζω ότι χωράει με άνεση τον πούτσο μου, τα δύο μου χέρια και το κομοδίνο μαζί, ενώ σίγουρα στο εσωτερικό του θα περιέχει οστά και απομεινάρια άτυχων συναγωνιστών.

Δεν άργησα να εκσπερματώσω το σπέρμα μου καθώς όπως προείπα η πουτάνα δίνει ρέστα στον πεοθηλασμό. Δέχτηκε αβίαστα το γεννητικό μου υλικό και τα έφτυσε στο νιπτήρα.

Έφυγα απο το μπουρδέλο αναζωογονημένος και με το χαμόγελο στα χείλη. Συμπέρασμα - στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μια εκτόνωση στο στόμα της Φωτεινής μπορεί να σου ανυψώσει το ηθικό και να δεις την ζωή με άλλο μάτι ! Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού